Do 24 hod je donutím uzavřít mír, tvrdila oranžová hlava ještě před usednutím - ne do křesla prezidenta, ale nejspíše do jiného křesla, v oné malé místnosti, hodně spěchala - a tyto okolnosti ji patrně přinutily vydat ono neuvážené mírotvorné prohlášení. Doporučení pro příště: dbát na pravidelnost, vyhradit si dostatečnou časovou re/ser/vu a z těchto důvodů nezasahovat do světových dějin.
ANO, ano, i my tu máme magora, co tvrdí, že všechno ví, všechno zařídí a když dojde na věc, tak se ukáže, že neudělá nic. Akorát 3x za den změní názor.
Nemáme čas se furt jen snažit zastavit válku na Ukrajině, máme jiné priority. Víte, co je na světě věcí, které jsme ještě nezprasili?
Tak po Trumpových velkohubých prohlášeních ten svoji kapitulaci zaretušuje prohlášením, že tato válka je Bidenova - tedy "to není můj byznys", a tím se stáhne z pódia, aniž by musel otevřeně přiznat, že Putin má většího pindíka...
Jen na okraj. Ten pán na fotokrafii, to je ten co se chlubil desetiletým výročím toho, že jeho matka přestala drogovat? Jak říká moje žena: "Gratuluju a posílám písničku!" To teda mají Spojené státy ve vedení kvalitní lidi!!!!
Cože, ono se ještě na Ukrajině válčí??? Já myslel, že ten oranžový klaun a zkrachovalec zajistil mír během 24 hodin ?! Vždyť to sliboval 🤣
Dokud Trump bude ustupovat Stalinovi, pardon, Putinovi, miru dosahnout nejde, ale ono to neslo uz od zacatku.
Jinými slovy, jsme jen populističtí kecalové, nějaká Ukrajina nám byla vždycky ukradená.
Aby bylo možné nˇákou snahu (i tu mírovou)ukončit musíte ji nejprve začít.
Trump-eta dotrubuje !!!!
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Navíc, co s tou Ukrajinou ? Budou ji dál pomáhat jako doposud ? Dají jí konečně moderní zbraně s možností je použít ? Zastaví pomoc ? Vypnou jí satelity ?
Neutrální USA být nemůžou.