1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícemUpraveno

Do 24 hod je donutím uzavřít mír, tvrdila oranžová hlava ještě před usednutím - ne do křesla prezidenta, ale nejspíše do jiného křesla, v oné malé místnosti, hodně spěchala - a tyto okolnosti ji patrně přinutily vydat ono neuvážené mírotvorné prohlášení. Doporučení pro příště: dbát na pravidelnost, vyhradit si dostatečnou časovou re/ser/vu a z těchto důvodů nezasahovat do světových dějin.

11
Před 1 měsícem
Zdeněk Mravčík

ANO, ano, i my tu máme magora, co tvrdí, že všechno ví, všechno zařídí a když dojde na věc, tak se ukáže, že neudělá nic. Akorát 3x za den změní názor.

25
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 měsícem

Nemáme čas se furt jen snažit zastavit válku na Ukrajině, máme jiné priority. Víte, co je na světě věcí, které jsme ještě nezprasili?

22
Před 1 měsícemUpraveno

Tak po Trumpových velkohubých prohlášeních ten svoji kapitulaci zaretušuje prohlášením, že tato válka je Bidenova - tedy "to není můj byznys", a tím se stáhne z pódia, aniž by musel otevřeně přiznat, že Putin má většího pindíka...

2
Před 1 měsícem

Jen na okraj. Ten pán na fotokrafii, to je ten co se chlubil desetiletým výročím toho, že jeho matka přestala drogovat? Jak říká moje žena: "Gratuluju a posílám písničku!" To teda mají Spojené státy ve vedení kvalitní lidi!!!!

Před 1 měsícem

Cože, ono se ještě na Ukrajině válčí??? Já myslel, že ten oranžový klaun a zkrachovalec zajistil mír během 24 hodin ?! Vždyť to sliboval 🤣

Před 1 měsícem

Dokud Trump bude ustupovat Stalinovi, pardon, Putinovi, miru dosahnout nejde, ale ono to neslo uz od zacatku.

7
Před 1 měsícem

Jinými slovy, jsme jen populističtí kecalové, nějaká Ukrajina nám byla vždycky ukradená.

2
Před 1 měsícem

Aby bylo možné nˇákou snahu (i tu mírovou)ukončit musíte ji nejprve začít.

Před 1 měsícem

Trump-eta dotrubuje !!!!

6
Před 1 měsícem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 měsícemUpraveno
Jan Weber

Navíc, co s tou Ukrajinou ? Budou ji dál pomáhat jako doposud ? Dají jí konečně moderní zbraně s možností je použít ? Zastaví pomoc ? Vypnou jí satelity ?

Neutrální USA být nemůžou.

11
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt