1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

To je ten master of deal a ukončení války.

Zatlačíme na Ukrajinu - ještě se nevzdala.

Poplácáme se s russáky a slušně je poprosíme ať přestanou na chviličku vraždit - pošlou nás někam.

Tak holt budeme tvrdit, že to není náš problém.

19
Před 1 měsícem
Jiří Vorreth

A ci je podle Vas rusko-ukrajinska valka problem?

9
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 1 měsícem

Ta cesta k míru je jasná už více než 3 roky - Rusko napadlo sousední stát, Rusko pod značným nátlakem může tuto agresi ukončil z hodiny na hodinu tím, že se stáhne do svých hranic platných při rozpadu SSSR. Je to naprosto jednoduché, ale jelikož Amíci mají víceméně stejnou nadřazenou mentalitu jako Rusové, tak to nechápou.

30
Před 1 měsícem

Nepodarilo se jim donutit Ukrajinu ke kapitulaci a na rusaka si netroufnou.

To jste to v USA dopracovali s takovymto materialem ve vedeni.

41
Před 1 měsícem
Václav Chodounský

Na rusáky tlačit vůbec nechtějí. S těmi si rozumí, to je jejich gusto.

6
Před 1 měsícem

A čekal od toho MAGA blba někdo něco jiného? Mě fascinují ti tzv. analitici, kteří Trumpovi podsouvají nějakou geniální strategii a pořád ji u něho hledají, opěvují jeho "deal maker" schopnosti a přitom je to obyčejný, nevzdělaný, arogantní, nezodpovědný hlupák, který jako rozmazlený smrkáč zbaběle utíká od rozdělané práce, která se mu na první dobrou nedaří.

15
Před 1 měsícem

Jaký mírový znahy? Ukrajinu kopete do zadku a Rusko se s váma nebaví. Vykašlete se na to rovnou, ušetříte peníze a další ztrapnění.

Před 1 měsícemUpraveno

Kapitulace sebevědomého Trumpa, tedy kapitulace USA a zrada Evropy.

21
Před 1 měsícem

Kde je Ukrajina začal Trump zjišťovat den po své inauguraci. Že tam mají nerosty zjistil týden po ní. Kdo válku začal se mu snažili vysvětlit po 14 dnech. A teď mu došlo, že z jeho přítele Putina vyrostl agresivní válečník, který nedá na přátelský telefonát. Tak od toho dává ruce pryč a svým voličům zamává před nosem nicneříkajícím memorandem o surovinách. A řekne, že příměří by museli chtít oba. Kdo ho nechce, už neprozradí.

17
Před 1 měsícem

Donald už ví, že je ve slepý uličce. Tak vystoupí z auta a nechá se vyzvednout vrtulníkem. Co naplat že mapu města měl celý 3 roky k dispozici, jeho ignorantství a arogance mu zatemnily mozek a vypíchly oči. Líto je mi ale ubožáků jako Turek. Prej že USA to zvládnou a máme na ně vsadit. Tak teď budou muset Turci kousat fakt, že pokračovat bude Evropa. Z našich, tedy i jejich peněz. Ale oni se budou dál ztrapňovat kecy o tom že to máme vzdát taky. Jo vzdát bysme se měli, jenže Turků a Konečnejch.

23
Před 1 měsícem
Jan Novák

No tak teda Turka mi opravdu líto není a ani na to nemám kapacitu.

Kéž by nám ten oranžovej MAGA vepř aspoň pomohl k dobrýmu volebnímu výsledku. Prostě kdo má na květáku červenou trumpovku, tak nebrat..

24
Před 1 měsícem

Další prázdná slova, nejdříve DT a 24 hodin (prý sarkasmus), teď Rubio. Hledají cestu, jak vycouvat, když předtím šli na ruku agresorovi. Trapné a ubohé.

10
Před 1 měsícem

Oni neobnoví jednání dokud nebude jasná cesta k uzavření dohod? Sakra, a já si zcela naivně myslel, že právě tuhle cestu prezident USA zná. Myslel jsem si to zejména vzhledem k jeho velkohubým prohlášením, že s válkou skoncuje během čtyřiadvaceti hodin. Uvědomuje si tenhle pán, že zesměšňuje jednak sebe (to by tolik nevadilo), ale i zemi jejímž je prezidentem? Narodil jsem se v roce 1948 a polovinu svého dosavadního života jsem strávil pod vládou bolševiků, kteří se celých čtyřicet let snažili natlouct do mně nedůvěru, odpor a nepřátelství ke Spojeným státům. Marně! To, co se komunistům nepovedlo za čtyřicet let, to dokázal tenhle sebestředný narcis za pár dní. Troufám si říci, že díky jeho "státnické moudrosti" ztratily Spojené státy po světě miliony přátel a sympatizantů. Ameriku rozhodně neučiní velkou pomocí arogance a sprostoty jak své kamarily, tak i své. Nevím co je zvykem ve Spojených státech, ale my tady v Evropě takové chování považujeme za buranství nejhrubšího zrna.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt