1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Snad si někdo nedělal naději na spravedlivý rozsudek, komunisté nás opět drtí příští rok jim to spočítáme!

5
Před 1 rokem

Nevím čemu se divíte soudruh Prezident si tam dosadil svoje kamarádi soudce tak rozhodujou jak Nutela píska

14
Před 1 rokem

Pořád tvrdí, že se cítíme být západní zemí. Právně,jsme však hluboko na východě.

13
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Důchodcům nezbývá jiného než šetřit, šetřit, šetřit a čekat, co slíbí Babiš.

Sliboprostor je velký. A možnost vlád jednat na hraně se otevřela!

2
Před 1 rokem

ÚS a vláda jedné strany daly lidem jasný signál že se nevyplatí celí život poctivě pracovat ale lhát a krást🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

4
Před 1 rokem

Jsem důchodce s průměrným důchdem, ale souhlasím. Nechci, aby za mně platil dluhy můj potomek.

23
Před 1 rokem
Olda Münster

A vy si myslíte, že se ten dluh nebude valit dál a dál? Pak jste dost naivní. Nepridaji důchodcům, ale vezmou si půjčku pro UA. A kdo to zaplatí? Vy určitě ne, ale vaše vnoučata a pravnoučata. Možná.

24
Před 1 rokem

Tak to se dalo čekat raději změnily soudce je to jedna banda ta pětikoalice

19
Před 1 rokem
Radka Juřenová

Zřejmě vůbec nemáte ponětí jak ústavní soud funguje. A to se o tom teď píše a mluví skoro všude. Jen jste se tu ztrapnila.

3
Před 1 rokem

V Česku už není právní stát

19
Před 1 rokem
Lukas Novák

a někdy byl?když malá tlupa rozhoduje o všem....

5
Před 1 rokem

Fašistická vláda ČR pod vedením zrádce Fialy zařízla lidí kteří celý život poctivě pracovali ....hnus

7
Před 1 rokem

Nemohlo to dopadnout jinak. Doufám, že v příštích volbách tuto vládu pětidemolice pošleme k čertu.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt