Snad si někdo nedělal naději na spravedlivý rozsudek, komunisté nás opět drtí příští rok jim to spočítáme!
Nevím čemu se divíte soudruh Prezident si tam dosadil svoje kamarádi soudce tak rozhodujou jak Nutela píska
Pořád tvrdí, že se cítíme být západní zemí. Právně,jsme však hluboko na východě.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Důchodcům nezbývá jiného než šetřit, šetřit, šetřit a čekat, co slíbí Babiš.
Sliboprostor je velký. A možnost vlád jednat na hraně se otevřela!
ÚS a vláda jedné strany daly lidem jasný signál že se nevyplatí celí život poctivě pracovat ale lhát a krást🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Jsem důchodce s průměrným důchdem, ale souhlasím. Nechci, aby za mně platil dluhy můj potomek.
A vy si myslíte, že se ten dluh nebude valit dál a dál? Pak jste dost naivní. Nepridaji důchodcům, ale vezmou si půjčku pro UA. A kdo to zaplatí? Vy určitě ne, ale vaše vnoučata a pravnoučata. Možná.
Tak to se dalo čekat raději změnily soudce je to jedna banda ta pětikoalice
Zřejmě vůbec nemáte ponětí jak ústavní soud funguje. A to se o tom teď píše a mluví skoro všude. Jen jste se tu ztrapnila.
V Česku už není právní stát
a někdy byl?když malá tlupa rozhoduje o všem....
Fašistická vláda ČR pod vedením zrádce Fialy zařízla lidí kteří celý život poctivě pracovali ....hnus
Nemohlo to dopadnout jinak. Doufám, že v příštích volbách tuto vládu pětidemolice pošleme k čertu.