1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

To ani nemohlo jinak dopadnout. Myslím,že už bylo předem rozhodnuto. Teď si můžou rozdělovat odměny, přidávat si na platech, podvádět a všechno jim projde.

18
Před 1 rokem

Ústavní soud uvěřil lhářům Jurečkovi a Stanjurovi, že opozice měla dostatek času na to, aby se vyjádřila. Tím že jim zkrátila řeč na 5 minut.👎😡🤮

17
Před 1 rokem
Tomáš Vlč

Ne, US konstatoval že Babiš a Okamura vyčerpali čas opozice svými několikahodinovými nic neříkajícími pindy.

7
Před 1 rokem

Hanba soudu nepráva!

77
Před 1 rokem
Pavel Vrtílek

myslíte toho soudu, který zvětší části jmenoval prezident Zeman a toho asi ani Vy nebudete podezřívat z toho, že by fandil současné vládě?

17
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Při pohledu na paragrafy jsem několikrát přemýšlel, jak by je bylo možné vice zakroutit , dnes jsem na to přišel ,není to nic nemožného !

4
Před 1 rokem
Jiří Velešík

Lžete, že přemýšlíte. Vždyť to nejde.

Před 1 rokem

A teď ještě skrecnout církevní náhrady,, které se plně valorizovaly podle inflace. Tak ukažte svaly parlamentě, senáte a ústavní soudě !!!

10
Před 1 rokem
Močuba František

Důchody se nevalorizují jen podle inflace. Splátky dluhu ano.

1
Před 1 rokem

Nevím proč,ale myslel jsem si že soud je autorita a je spravedliví.Tak bohužel,není a nebude.A za to vás pracující ještě platí.Že vám není hanba.Peníze jsou peníze.

4
Před 1 rokem

Kruh se uzavřel.

A podle litery paragraf šavle, teď dumej o právu, Havlíčku Havle...

4
Před 1 rokem

Fialovej hnus 👾👿

81
Před 1 rokem

Hanba zaznělo zprávně ale málo zřetelně.I soudci jsou jen lidé i když dosazeni vládní garniturou a mohou se velmi mýlit.

18
Před 1 rokem
Jaroslav Čada

jaká většina? Polovinu soudců jmenoval ještě Zeman.

3
Před 1 rokem

Je třeba si toto rozhodnutí US zapamatovat!!!Až zase budou žebrat pomoc UA tak si je třeba vzpomenout jak rozhodli o penzích.😂😂😂

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt