Nejsmutnější na tom všem je,bolševickej prezident a předseda US kandidat KSC.A to je víc jak 30 let po revoluci.
problém je v tom, že bolševického prezidenta bychom měli i kdyby vyhrál volby Babiš.... Ale to byste sem asi nenapsal, že?
To přece už bylo dávno rozhodnutý toto byla jen komedie pro lidí. Komous na hradě si menoval své ovečky tak to je jasný
Korespondenční volbu dávat k ÚS nemá cenu.
Opozice má šanci vyhrát jasnou retroaktivitu u stávajících smluv důchodového připojištění.
Myslím že opozice nemá šanci u tohoto US nic
Konečně mám pocit, že máme v Ústavním soudu moudré lidi - a ne bandu komoušů.
A jak potom máme být genderově vyvážení.
Jsem důchodce, je mi 70, důchod mám , jaký jsem si zasloužil a jsem rád, že zvítězil rozum.
Buďte spokojený ale jsou lidé kteří makali celej život a za malej plat , tak duchod nemůže být zrovna velký a každá Koruna je pro ně dobrá !!!
Nevím co si mám o vás říct !! Ale nic pěkného to nebude !!!
Ještě mohli připsat, "Chcete důchod?Volte Babiše".
Přesně takto to působí.
Pokud vím, tak důchod nikdo nikomu nevzal. Že někteří nedostali tolik, kolik s představovali vážně není rozhodující.
ÚS udělal veřejně jen komedii🙄 aby se vidělo...to bylo jasné i bez jejich jednání KOMEDIANTI
Dnešní soudy, soudci, to je jedna fraška za druhou a k tomu pětidemolice - celý státní komplot, který si říká tupě spravedlnost!
Co by jste tak asi čekali.
Zase jeden Čech co neumí česky.
Schillerová už se chystá po volbách tisknout peníze, takže pokud vyhraje, tak do 3 let pojedeme opět na inflační vlně.