1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nejsmutnější na tom všem je,bolševickej prezident a předseda US kandidat KSC.A to je víc jak 30 let po revoluci.

15
Před 1 rokem
Milan Prokes

problém je v tom, že bolševického prezidenta bychom měli i kdyby vyhrál volby Babiš.... Ale to byste sem asi nenapsal, že?

2
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

To přece už bylo dávno rozhodnutý toto byla jen komedie pro lidí. Komous na hradě si menoval své ovečky tak to je jasný

12
Před 1 rokem

Korespondenční volbu dávat k ÚS nemá cenu.

Opozice má šanci vyhrát jasnou retroaktivitu u stávajících smluv důchodového připojištění.

8
Před 1 rokem
Stanislava Tlusta

Myslím že opozice nemá šanci u tohoto US nic

19
Před 1 rokem

Konečně mám pocit, že máme v Ústavním soudu moudré lidi - a ne bandu komoušů.

18
Před 1 rokem
Sylva Šporková

A jak potom máme být genderově vyvážení.

Před 1 rokem

Jsem důchodce, je mi 70, důchod mám , jaký jsem si zasloužil a jsem rád, že zvítězil rozum.

17
Před 1 rokem
Jiří Vaněk

Buďte spokojený ale jsou lidé kteří makali celej život a za malej plat , tak duchod nemůže být zrovna velký a každá Koruna je pro ně dobrá !!!

Nevím co si mám o vás říct !! Ale nic pěkného to nebude !!!

1
Před 1 rokem

Ještě mohli připsat, "Chcete důchod?Volte Babiše".

Přesně takto to působí.

3
Jaroslav Pelcl

Pokud vím, tak důchod nikdo nikomu nevzal. Že někteří nedostali tolik, kolik s představovali vážně není rozhodující.

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

ÚS udělal veřejně jen komedii🙄 aby se vidělo...to bylo jasné i bez jejich jednání KOMEDIANTI

25
Před 1 rokem

Dnešní soudy, soudci, to je jedna fraška za druhou a k tomu pětidemolice - celý státní komplot, který si říká tupě spravedlnost!

18
Před 1 rokem

Co by jste tak asi čekali.

1
Před 1 rokem
Miloslav Tížek

Zase jeden Čech co neumí česky.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Schillerová už se chystá po volbách tisknout peníze, takže pokud vyhraje, tak do 3 let pojedeme opět na inflační vlně.

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt