SPD Okamurovi fašouni a lháři...přitom jde jenom o politický kšeft. Všechno vylhaný jako ty "trhy pro lidi" Parta hlupáků, co opakuje furt nadrnčenou odrhovačku.
Radime Fialo. Nevelký počet migrantů, kteří s námi budou normálně žít a pracovat, bude pro nás představovat mnohem menší nebezpečí než tvoje hloupé, opakovaně veřejně hlásané xenofobní kecy, určené pouze tvým intelektuálně omezeným voličům.
Brácha mě mimoděk upozornil na jednu zvláštní věc. Radim Fiala měl docela čerstvý sestřih, a ulízlou patku. Světla mu ze strany tvořila pod nosem stín, který vypadal jako knírek. A brácha prohlásil, hele, on vypadá jak Hitler... 😂.
Pod svicnem bývá tma. Tak je vidět jak SPD se připravuje na to sem vozit migranty ve velkém a Okamura bude vybírat tzv. migrantske. Podle billboardu to budou migranti odkudkoli hlavně když budou platit.
Vy jste taky moc rozumu nepobral napsat takovou hovadinu !
Musíme volit tak abychom tady opravdu ty Muslimy neměli. Podpisem migračního paktu se jim otevírá cesta. Budeme muset brát nebo platit výpalné?
Na vypalne, nebude mit vlada penize, budou je brat ....
Měl jste pravdu pane Fiala, Jurečka pravdu nikdy neříká, proto mu nevěřím. Ani slovo. To, co on říká, lidé mi na ulici říkají ůplně něco jiného.
Já vám soudruzi24 nevěřím. Vaše hodnoty jsou mi cizí a vaše víra je mi lží.
Fialu si pamatuji že školy, tenkrát byl aktivní svazák. Kdyby to neprasklo v 89., byl by dnes šajba v KSČ nejspíš.
Celá koncepce SPD je jenom Okamůrova snaha, vydojit z rozpočtu co nejvíce peněz. Nic jiného tam není ... žádná zodpovědnost... jenom kecat a kecat a kecat a při tom močit do plen...
Velmi zajímavé příspěvky.
Pochopili diskutéři, že ty peníze nejsou Jurečkovi, ale daňových poplatníků.
Kdyby nebyl politik tak jde do vězení.