1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

SPD Okamurovi fašouni a lháři...přitom jde jenom o politický kšeft. Všechno vylhaný jako ty "trhy pro lidi" Parta hlupáků, co opakuje furt nadrnčenou odrhovačku.

43
Před 8 měsíci

Radime Fialo. Nevelký počet migrantů, kteří s námi budou normálně žít a pracovat, bude pro nás představovat mnohem menší nebezpečí než tvoje hloupé, opakovaně veřejně hlásané xenofobní kecy, určené pouze tvým intelektuálně omezeným voličům.

6
Před 8 měsíci

Brácha mě mimoděk upozornil na jednu zvláštní věc. Radim Fiala měl docela čerstvý sestřih, a ulízlou patku. Světla mu ze strany tvořila pod nosem stín, který vypadal jako knírek. A brácha prohlásil, hele, on vypadá jak Hitler... 😂.

12
Před 8 měsíci

Pod svicnem bývá tma. Tak je vidět jak SPD se připravuje na to sem vozit migranty ve velkém a Okamura bude vybírat tzv. migrantske. Podle billboardu to budou migranti odkudkoli hlavně když budou platit.

45
Před 8 měsíci
Roman Maleček

Vy jste taky moc rozumu nepobral napsat takovou hovadinu !

57
Před 8 měsíci

Musíme volit tak abychom tady opravdu ty Muslimy neměli. Podpisem migračního paktu se jim otevírá cesta. Budeme muset brát nebo platit výpalné?

38
Před 8 měsíci
Stanislav Novák

Na vypalne, nebude mit vlada penize, budou je brat ....

8
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Měl jste pravdu pane Fiala, Jurečka pravdu nikdy neříká, proto mu nevěřím. Ani slovo. To, co on říká, lidé mi na ulici říkají ůplně něco jiného.

26
Před 8 měsíci

Já vám soudruzi24 nevěřím. Vaše hodnoty jsou mi cizí a vaše víra je mi lží.

8
Před 8 měsíci

Fialu si pamatuji že školy, tenkrát byl aktivní svazák. Kdyby to neprasklo v 89., byl by dnes šajba v KSČ nejspíš.

6
Před 8 měsíci

Celá koncepce SPD je jenom Okamůrova snaha, vydojit z rozpočtu co nejvíce peněz. Nic jiného tam není ... žádná zodpovědnost... jenom kecat a kecat a kecat a při tom močit do plen...

44
Před 8 měsíci

Velmi zajímavé příspěvky.

Pochopili diskutéři, že ty peníze nejsou Jurečkovi, ale daňových poplatníků.

Kdyby nebyl politik tak jde do vězení.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt