ty voe, naše kulturní památka zase perlí.
Pokud jsem dobře rozuměl, má paní Helenka malý důchod, neb nedoložila patřičně příjmy a odvedené pojištění. No tak má holčička bordel v papírech a teď se rozčiluje. To ovšem zhola netuším, proč. A nebo že by strkala peníze do kapsy a na sociálku celý život kašlala? Že by? No tak co se rozčiluje, to je její byznys, s tím musela počítat. Ale že by jí přes to přese všecko vypočítali velký důchod, na který si myslí, že má nárok? To ani omylem, to totiž nejde. Takže snad obrátit se na památkovou péči skrz nějakou subskripci...
Na tomto je vždy vtipné, že stát, který vyměřuje daň a podává se mu ročně daňové přiznání nemá schopnost zjistit, co mu kdo vlastně odvedl...
Kdysi se tato dáma nazvala ,,Národním pokladem" už to svědčí o její inteligenci. Zajímavé je, že Gott si na důchod nestěžoval. Že by byl chytřejší jak tato zpěvandule i ze svým ,,pilotem" dohromady?
Gotta uz nekdy v roce 2011 stedre sponzoroval kamarad Babis. Platil mu tour a tak. Je to jedna bolsevicka banda. O to vic jsem si vzdy vazil postoje pani Marty Kubisove. To pro me vzdy byl vzor slusnosti, dama cislo jedna. A tak to zustane.
Čekala jsem, že "milostivá" se bude soudit. Ona je lakomá a skoupá na placení a peníze vůbec. Určitě odvody do sociálního nebudou nic moc. Není v tom problému sama. Pak se diví všichni. Ona za obtěžování a šikanu justice by měla platit dvojnásobné poplatky za soudy. Pak by ji to přešlo. Co se provdala tak se z ní stal úplně jiný, zlý člověk. V minulosti to také nebylo nic moc, ale v současnosti by měla být pokorná a ctít i jiné lidi.
Problém je jinde než v e ztraccených smlouvách. Imělci si platí sociální pojištění vpodstatě stejně jako OSVČ. A nemalá část z nic (tedy jejich účetní) si umí účetnictví udělat tak, aby měli zisk minimální - tudíž si platí také minimální pojištění na důchod. Vydělané miliony utratí za vily, šperky a cestování - a pak chtějí po těch, co na důchodový účet posílají ze svého daleko nižšího platu daleko vyšší čřástky, aby se na ně skládali. Jejich uvažování ostuda - ovšem vypovídá to o inteligenci nemalé části zpěváků a herců, co za víc než 30 let nepochopili penzijní systém, nic si nenašetřili - a teď řvou... v podstatě něco jako dezoláti
Dva ubozi přízemní tvorové Vondráčková a Michal. Jeden horší než druhej.
Nejspis neodvadela jak mela a ted se divi
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Vem čert Vondráčkovou, ale je zde vážný problém. Pakliže na sociálce nemají záznam o pracovní činnosti (ať už za komoušů, nebo po) a firma již neexistuje, je téměř nemožné dosáhnout započtení odpracovaných let, ač je v tom zaměstnanec zcela nevinně. Totéž platí i o OSVČ, kteří neuchovali třicet let staré doklady, zejména z porevolučního období, kdy mnozí, ač platili, mají v platbách sociálního pojištění nedohledatelnou díru, která v součtu dělá klidně deset i více let. (V mém případě ,,pouze" sedm...)
A jsme u toho, že by si každý měl uchovávat důležité dokumenty, převzít konečně odpovědnost za svůj život, myslet na budoucnost a přestat neustále fňukat a vinit druhé, potažmo stát. Nelze jen brát, je nutné i dávat, aby bylo pro ty, kteří to skutečně potřebují. Nejsem si jistá, že paní Helenka potřebuje pobírat starobní důchod. Ano, má na něj nárok, v pořádku, ale jak se mají cítit lidé, pro něž je starobní důchod skutečně jediným příjmem, a za svůj život neměli možnost nashromáždit majetek a finance?! Třeba i proto, že se nezaprodali...
Každý člověk je něčím výjimečným, Vondráčková zpívá, někdo peče chleba ,a tak bych mohla pokračovat, až do té doby,kdy oba dva zpěvačka, pekař si zažádají o důchod,a tady to máme, pekař celý život pekl,platil odvody co měl a dostal důchod a věděl, že takový důchod dostane, druhý případ Vondráčková, celý život si žila na vysoké noze, výlety, životní styl, utrácení,v nedávné době za jachtu a další, mužů říct, že v jejím věku musí člověk vědět, že když jde žádal o důchod, musí předložit doklady o všech zaměstnáních co dělala,jestli nemá smlouvy a platila soc.a zdr.pojisteni nevadí, protože to sociálka vždycky najde, stačí aby uvedla zaměstnavatele,proto je špatné, že když si stěžuje na malý důchod,tak kvůli tomu, že neměla nějaké smlouvy,to je lež, proč už všichni nepřiznají, že raději dávali do svojí kapsy než odvádět státu na pojištění ,a to může zpívat skym chce,to je její věc,ale nedělat z lidí blbce.
Tak s tímhle souhlasím.
Tahle bývalá Štrougalová si za život vydělala snad dost, aby po státu nemusela nic chtít, já sice nevydělávám tolik, co tato bolševická utěšitelka, ale na stát se v důchodu nespoléhám, nikdy jsem od státu nic nedostal a nechtěl, ani za Covidu jsem o žádnou podporu nežádal.