1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Paní Vondráčková myslím, že si tímto prohlášením ublizujete, obdivuji vás,jak i v tomto věku vypadáte a jste stále v bezvadné kondici a že máte malý důchod nemusíte přece řešit. Naopak si myslím,že byste ho mohla posílat na charitu.Bidu určitě mít nebudete.

24
Před 2 roky

Kdo ji za to může, jedině ona sama.Ty peníze které dostávala na ruku,si měla připlácet a nebo platit co nejvíce na sociální pojištění.Kdyby byla moudrá, tak mohla mět i 30000 kč dnes důchodu.Nakonec ty miliony má dobře investované,tak ať si žije trošku z toho a neplače.Kdo ty miliony po ní zdědí-pilot.Celý život se měla jako prase v žitě dáma.

12
Před 2 roky

Zamáčkla jsem slzu a zvažuji vyhlášení sbírky pro Helenu V. - evidentně sociální případ. Nechápu, čemu se diví. Podle výpočtů rozhodně nemyslela na odvádění slušného sociálního pojištění. I po navýšení je to velmi malý důchod. Ono odvádět minimum a chtít pak slušný důchod - co na to říct...

18
Před 2 roky

Jestli celou dobu jela jako svobodné povolání a pak OSVČ a každoročně důkladně optimalizovala, tak jí vypočetli vše podle odvedeného do sociálního fondu. Svůj důchod musí hledat v každoroční optimalizaci, tj. na svém účtu. To je celé a velmi jednoduché.

18
Před 2 roky

Záleží na výšce odvodů na sociální pojištění a to jako většina umělců platila v minimální výši

78
Před 2 roky
Miroslav Hruska

A to je ten jejich největší problém ! Přeji hezký den.

10

Nedávno přes datovou schránku jsem zjišťoval na sociálce kolik mám odpracovaných let a jaký bych měl důchod kdybych šel teď,vše sedí,po revoluci dělala paní Vondráčková co??OSVČ se divý že má malí důchod protože po optimalizaci platila min.daně,myslím si že u nich je sociální pojištění dobrovolné...

8
Před 2 roky

Dostane to co odváděla😏

Od Bílé hory tu umělci tak netrpěli ......🤣🤣, mimochodem podle Ústavu pro studium totalitních režimů se k podpisu takzvané anticharty v rámci kampaně připojilo 76 národních umělců, 360 zasloužilých umělců a přes 7000 „obyčejných“ umělců😏

12
Před 2 roky

No, není vám líto paní Vodráčkové. Vždyt' je chudinka o hladu a ten její přítel jistě také.

Ja navrhuji sbírku, posílám první příspěvek 1,- Kč. Snad sejde částka, která je zasytí.

No co, životní náklady na Floridě jsou kapánek vyšší …..

6
Před 2 roky

Zajímavé, že má málo, ale na soudy má dost. Zajímalo by mne, jaký bude žalobní petit, aby soud Vondráčkové vyhověl a nařídil ČSSZ důchod přepočítat v její prospěch. Většina těch rádoby umělců furt brečí, ale pořád se někde něčím chlubí. Teď letí silikony a plné pysky. Paní Vondráčková také neodolala.

6
Před 2 roky

Proboha proc si ti umelci porad stezuji ze maji mali duchod.Za mlada si uzivaly a platily na odvodech minimum tak co by chtely.

22
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt