Když se mi blížil důchodový věk, zašel jsem si na sociálku a nechal si udělat předběžný výpočet důchodu. Jeho součástí byla taky kontrola, jestli mám všechny roky a všechna zaměstnání doložena. Stačí jen trochu předvídat ...
Moje matka dělala účetní jako soukromník a dnes má důchod přes 20.000,-. Jestli oni ten stát neokrádali!!!!!!!!!!!!!
Chudinka, i na tu dovolenou muze jen na Floridu
Odkaz
Tak tihle mistri sveta celej zivot platili minimum tak je logicky,ze se to v tom vypoctu musi zohlednit.Navíc na co by to ona potrebovala,leda pro toho svyho nemakačenka.☝️☝️🤣🤣☝️☝️
Co na to říci a neurazit......
Mimochodem, kdy zase jede na Floridu?
hlavně že se tito umělci neustále chlubí na sociálních sítích kde ve světě všude byli a jak si to užívali - jen ty platby na sociální zabezpečení jaksi neodváděli .
A teď státe potažmo občane živ nás a to nadstandartně
Takhle stupidní článek už jsem dlouho nečetl. Skoro to vypadá jako by na foru 24 rozhodovali o tom kolik kdo si zaslouží důchod v závislosti na tom komu byl dotyčný poplatný. Předpokládám že redaktoři fora 24 se mohou těšit na skutečně nadstandartní důchody. Co bychom si bez nich počali.
Když si vykdákala tolik peněz, kde je má ? Jeden ubožejší umělec než druhý. Za kariéru vydělají miliony, do odvodů dali úplné minimum a teď se diví. Obyčejnému člověku by se dostalo rady, ať prodá barák a nastěhuje se do malého bytu.
I negativní reklama je stále reklama! A soucit? Dnes? Co to je? Snad kdyby zazpívala Babišovi stejné hity - co měl kdysi rád Štrougal... Třeba to pomůže.
Ať preluduje tobě...
Tak holky pokračujem,už za komančů se měla jak prase v žitě. Zrovna tahle si mohla našetrit. Tohle je další výsměch lidem co žijí poctivě.
Z vlastních zkušenosti vím ze to nebyli jen umělci alle namátkou taxikáři, hospodsti, atd. Protože my samy říkali nebuď blbej a odvádějí co nejmenší částku přece nebudeš krmit stát takže asi takhle