1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Když se mi blížil důchodový věk, zašel jsem si na sociálku a nechal si udělat předběžný výpočet důchodu. Jeho součástí byla taky kontrola, jestli mám všechny roky a všechna zaměstnání doložena. Stačí jen trochu předvídat ...

5
Před 2 roky
Vlastimil Bartoš

Moje matka dělala účetní jako soukromník a dnes má důchod přes 20.000,-. Jestli oni ten stát neokrádali!!!!!!!!!!!!!

5
Před 2 roky

Chudinka, i na tu dovolenou muze jen na Floridu

Odkaz

4
Před 2 roky

Tak tihle mistri sveta celej zivot platili minimum tak je logicky,ze se to v tom vypoctu musi zohlednit.Navíc na co by to ona potrebovala,leda pro toho svyho nemakačenka.☝️☝️🤣🤣☝️☝️

8
Před 2 roky

Co na to říci a neurazit......

Mimochodem, kdy zase jede na Floridu?

132
Před 2 roky

hlavně že se tito umělci neustále chlubí na sociálních sítích kde ve světě všude byli a jak si to užívali - jen ty platby na sociální zabezpečení jaksi neodváděli .

A teď státe potažmo občane živ nás a to nadstandartně

3
Před 2 roky

Takhle stupidní článek už jsem dlouho nečetl. Skoro to vypadá jako by na foru 24 rozhodovali o tom kolik kdo si zaslouží důchod v závislosti na tom komu byl dotyčný poplatný. Předpokládám že redaktoři fora 24 se mohou těšit na skutečně nadstandartní důchody. Co bychom si bez nich počali.

6
Před 2 roky

Když si vykdákala tolik peněz, kde je má ? Jeden ubožejší umělec než druhý. Za kariéru vydělají miliony, do odvodů dali úplné minimum a teď se diví. Obyčejnému člověku by se dostalo rady, ať prodá barák a nastěhuje se do malého bytu.

6
Před 2 roky

I negativní reklama je stále reklama! A soucit? Dnes? Co to je? Snad kdyby zazpívala Babišovi stejné hity - co měl kdysi rád Štrougal... Třeba to pomůže.

4
Před 2 roky
Vratislav Berdis

Ať preluduje tobě...

2
Před 2 roky

Tak holky pokračujem,už za komančů se měla jak prase v žitě. Zrovna tahle si mohla našetrit. Tohle je další výsměch lidem co žijí poctivě.

7
Před 2 roky

Z vlastních zkušenosti vím ze to nebyli jen umělci alle namátkou taxikáři, hospodsti, atd. Protože my samy říkali nebuď blbej a odvádějí co nejmenší částku přece nebudeš krmit stát takže asi takhle

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt