1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Človek co vyprodává Lucernu, sály světově známé v zahraničí si stěžuje na důchod? Jestli mě neklame rozum tak dostane co si zaslouží resp.kolik přiznávala a platila sociální

13
Před 2 roky

Nevěděla jak funguje důchodové pojištění, zdravotní, sociální, že existuje důchodové spoření, připojištění aj.? Vždyť musela také občas chodit do banky a tam nabízeli tyto produkty a těm bohatším nejspíš o to více.

6
Před 2 roky

Helenka umělec,zpěvák který nemá vlastní tvorbu(pouze zpívá,žádný příběh,žádné pocity,nic,prázdná nádoba)Helenka neni v kategorii umělec.Jinak ji důchod klidně nějaký dáme,nemám problém s navýšením,ale ona umělec není.

4
Před 2 roky

Plááááču, plááááču sůůl ...

Paní Vondráčková si asi plete daně a odvody Pragokoncertu s odvody sociálního pojištění.

25
Před 2 roky
Jaromír Obšil

A neměl Pragokoncert jí to strhávat z platu jako jiné podniky

3
Před 2 roky

Pilot jí uživí-nebo ona jeho?Vyprávěli mě chlapci od Petrofů když jí za komančů vezli piano co to bylo za nepříjemnou zákaznici.

26
Před 2 roky

Nevím jak platili umělci za socíku, mám za to, že si to agentury strhávaly nebo že by to nechaly na libovůli umělců?

No a po 89 to asi bylo jako u OSVČ.

7
Před 2 roky

Sbírka bude?

10
Před 2 roky

O co jí jde odklaněla prachy jinam ať nemusí platit přiznavala minimum tak ať se nediví ať zveřejní chudák jaké má majetky a konta ubožačka hlavně že pařila ze Štrougalem

5
Před 2 roky

Stane se to komukoli. Pro mámu jsem sháněl několik let potvrzení od zaniklého zaměstnavatele. Přitom to ti otrapové na úřadech všechno mají. Jen to ještě chtějí po nás.

2
Milan Jindřich

Stačilo si schovavat výplatni pasky.

1
Zobrazit další 3 reakce

To je mi jí líto. Ta nespravedlnost je k pláči! Jak teď bude žít s tak malým důchodem? 🙂

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt