Človek co vyprodává Lucernu, sály světově známé v zahraničí si stěžuje na důchod? Jestli mě neklame rozum tak dostane co si zaslouží resp.kolik přiznávala a platila sociální
Nevěděla jak funguje důchodové pojištění, zdravotní, sociální, že existuje důchodové spoření, připojištění aj.? Vždyť musela také občas chodit do banky a tam nabízeli tyto produkty a těm bohatším nejspíš o to více.
Helenka umělec,zpěvák který nemá vlastní tvorbu(pouze zpívá,žádný příběh,žádné pocity,nic,prázdná nádoba)Helenka neni v kategorii umělec.Jinak ji důchod klidně nějaký dáme,nemám problém s navýšením,ale ona umělec není.
Plááááču, plááááču sůůl ...
Paní Vondráčková si asi plete daně a odvody Pragokoncertu s odvody sociálního pojištění.
A neměl Pragokoncert jí to strhávat z platu jako jiné podniky
Pilot jí uživí-nebo ona jeho?Vyprávěli mě chlapci od Petrofů když jí za komančů vezli piano co to bylo za nepříjemnou zákaznici.
Nevím jak platili umělci za socíku, mám za to, že si to agentury strhávaly nebo že by to nechaly na libovůli umělců?
No a po 89 to asi bylo jako u OSVČ.
Sbírka bude?
O co jí jde odklaněla prachy jinam ať nemusí platit přiznavala minimum tak ať se nediví ať zveřejní chudák jaké má majetky a konta ubožačka hlavně že pařila ze Štrougalem
Stane se to komukoli. Pro mámu jsem sháněl několik let potvrzení od zaniklého zaměstnavatele. Přitom to ti otrapové na úřadech všechno mají. Jen to ještě chtějí po nás.
Stačilo si schovavat výplatni pasky.
To je mi jí líto. Ta nespravedlnost je k pláči! Jak teď bude žít s tak malým důchodem? 🙂