Vítku, Vítku, ty nás zase taháš za nos. Snad ti jednou osud vrátí všechny prasárny co jsi zatím napáchal a ještě máš v plánu spáchat.
Přesně tak je to zmetek
Vždy se při projevech Rakušana nasměji. Ani nesleduji co říká, protože to bylo vždy arogantní nic, ale baví mě sledovat kolikrát si povyskočí jak čertík z krabičky a jak je čím dál vykulenější. No jo no. Jak říkala babička: do čtyřiceti máme obličej od přírody, pak jaký si zasloužíme. Tady to fakt sedí😂
Mne nebaví debaty sledovat vůbec. Když začne mluvit pan Babiš, tak tím tuplem! Stačí mi, když si přečtu komentáře.
Už jenom to že použil slovo momentálně...nebudeme platit nic svědčí o tom že dobře ví že za 2 nebo tři roky to bude jinak. A také dobře ví že když nic nedokázal vyjednat,nemusel nic podepisovat...Stejně jako Polsko ne Maďarsko. Co si o takovém člověku mám myslet?Nic dobrého to nebude.
On to ví, já to nevím a jak Vy to víte že on to ví a Vy to také víte ?
Tak hele,ty slavný ministře vnitra Rakušane,to že u nás kvete nelegální migrace, už komentují i Němci a to,že jsi zaspal dobu,nebo v tom jedeš s ukrajinskou mafii, která to tu řídí.Navic bych ti chtěl připomenout podívej se na náš státní znak,je tam znak Čech Moravy a Slezska,nic o Ukrajině,tak prosím nechte odstranit ukrajinské vlajky,jako jsou například na Národním divadle a navíc přestaňte lhát, že na Ukrajině je válka, válka je na malém území Ukrajiny.Prestaňte financovat nesmyslnou válku a podporovat komedianta Zelenského.
Díky žumpoplátku FORUM 24, že tento článek zveřejnilo.
Výsledek? Babiš má ve všem opět pravdu!
Má ve všem pravdu, ale nikdo se ho nesmí zeptat na učivo základní školy... 🤦♂️
Už toho nechte,...nebo vás zavřeme? Jo synku,pravda se nedá umlčet tím tvým :"Už toho nechte". Proč to dělals,když teď o tom nechceš mluvit? Levárna viď.
S jeho platem si jich může vzít domů aspoň deset kousků pak lidí řeknou že je frajer ale zatím je to obyčejný žvanil
Rakušane, jste darebák a zaprodanec EU, běžte už pryč, patříte za mříže se svými názory a rozhodováním. Tím, že jste podepsal solidaritu s přijímáním migrantů jste největší lump a vlastizrádce. My tady nechceme mít kriminální živly, kteří budou dělat jen bordel a na sociálních dávkách.
Slovenský stbák Babiš je lhář a podvodník.
Pravda bolí,co, když to trapně otočíte na Babiše.
Kuliočko to neřeší proto podepsal o přerozdělování migrantů, on má zadní vrátka, přece Kypr a jeho sponzory STANu.