1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Vítku, Vítku, ty nás zase taháš za nos. Snad ti jednou osud vrátí všechny prasárny co jsi zatím napáchal a ještě máš v plánu spáchat.

101
Před 1 rokem
Bohumil Rajchl

Přesně tak je to zmetek

58
Před 1 rokem

Vždy se při projevech Rakušana nasměji. Ani nesleduji co říká, protože to bylo vždy arogantní nic, ale baví mě sledovat kolikrát si povyskočí jak čertík z krabičky a jak je čím dál vykulenější. No jo no. Jak říkala babička: do čtyřiceti máme obličej od přírody, pak jaký si zasloužíme. Tady to fakt sedí😂

23
Mariana Vlčková

Mne nebaví debaty sledovat vůbec. Když začne mluvit pan Babiš, tak tím tuplem! Stačí mi, když si přečtu komentáře.

4
Před 1 rokem

Už jenom to že použil slovo momentálně...nebudeme platit nic svědčí o tom že dobře ví že za 2 nebo tři roky to bude jinak. A také dobře ví že když nic nedokázal vyjednat,nemusel nic podepisovat...Stejně jako Polsko ne Maďarsko. Co si o takovém člověku mám myslet?Nic dobrého to nebude.

28
Před 1 rokem
Vladimir Bednář

On to ví, já to nevím a jak Vy to víte že on to ví a Vy to také víte ?

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tak hele,ty slavný ministře vnitra Rakušane,to že u nás kvete nelegální migrace, už komentují i Němci a to,že jsi zaspal dobu,nebo v tom jedeš s ukrajinskou mafii, která to tu řídí.Navic bych ti chtěl připomenout podívej se na náš státní znak,je tam znak Čech Moravy a Slezska,nic o Ukrajině,tak prosím nechte odstranit ukrajinské vlajky,jako jsou například na Národním divadle a navíc přestaňte lhát, že na Ukrajině je válka, válka je na malém území Ukrajiny.Prestaňte financovat nesmyslnou válku a podporovat komedianta Zelenského.

24
Před 1 rokem

Díky žumpoplátku FORUM 24, že tento článek zveřejnilo.

Výsledek? Babiš má ve všem opět pravdu!

77
Před 1 rokem
Zdeněk Pešek

Má ve všem pravdu, ale nikdo se ho nesmí zeptat na učivo základní školy... 🤦‍♂️

24
Před 1 rokem

Už toho nechte,...nebo vás zavřeme? Jo synku,pravda se nedá umlčet tím tvým :"Už toho nechte". Proč to dělals,když teď o tom nechceš mluvit? Levárna viď.

19
Před 1 rokem

S jeho platem si jich může vzít domů aspoň deset kousků pak lidí řeknou že je frajer ale zatím je to obyčejný žvanil

19
Před 1 rokem

Rakušane, jste darebák a zaprodanec EU, běžte už pryč, patříte za mříže se svými názory a rozhodováním. Tím, že jste podepsal solidaritu s přijímáním migrantů jste největší lump a vlastizrádce. My tady nechceme mít kriminální živly, kteří budou dělat jen bordel a na sociálních dávkách.

16
Před 1 rokem

Slovenský stbák Babiš je lhář a podvodník.

38
Před 1 rokem
Vlastislav Troják

Pravda bolí,co, když to trapně otočíte na Babiše.

26
Před 1 rokem

Kuliočko to neřeší proto podepsal o přerozdělování migrantů, on má zadní vrátka, přece Kypr a jeho sponzory STANu.

34
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt