1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíciUpraveno

Řešení je prosté, lehnout si vedle a nedělat z toho vědu 🙂

4
Před 8 měsíci

Typické chorvatské jednání😀 proto tam již 13 let nejezdíme. Je mnoho hezčích míst kde z místních nečiší : nechte tu své prachy a raději hned odjeďte o Vás nestojíme, jen o ty prachy🤣🤣

32
Před 8 měsíciUpraveno

🤔O zapíchnutém klacku do písku se ohledně zpoplatnění nic nepíše. Stačí tedy něco takového do písku zapíchnout a ručník na to pověsit 😁.

Zákony a nařízení se musí dodržovat "doslova", ne?

P.S. Zajímalo by mne, odkud berou pro tyhle nápady inspiraci. Museli tam totiž být i různí politici. Také přicházejí s neotřelými nápady, např. platit firmami poplatky za rádio a televizi podle počtu zaměstnanců - např. i za horníky 😮Netušil jsem, že stát na své náklady zavádí pokrytí signálem veřejnoprávních médií i do za nedlouho uzavíraných dolů 🤪

4
Před 8 měsíci

Loni na Kanarech jsme museli platit za stin-doslova.Na deku nam dopadal stin z vedle stojiciho, do zeme zapusteneho slunecniku.😁fakt jsme se zasmali, kdyz mladenec s kasickou prisel a prohlasil, ze stin je za 10€.

11
Před 8 měsíci
Lenka Starsova

Já měl na Kanárech kilometrovou pláž sám pro sebe.

5
Před 8 měsíci

Chorvati budou tak dlouho zdražovat, až k nim přestanou turisté jezdit. Už nyní si turisté stěžují na znečištěné moře a mnoho lidí už se k nim vracet nechce. Časem budou škemrat o turistu.

19
Před 8 měsíci

V Chorvatsku jsem byla jen jednou a neudělalo na mne nejlepší dojem, takže volím jiné destinace. Jen se divím lidem, kteří tam jezdí každý rok.

33
Před 8 měsíci

Už takhle lidé přestávají jezdit, bude to ještě horší. Zřejmě zapomínají že oni potřebují turistiku, ne turistika je.

24
Před 8 měsíci
Josef Benesch

A nebo nechteji levnou zemi ale movitejsi klientelu. Draha zeme jsme my.

2
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Jen atˇ si zdražují , je na každém jak dalece ty ceny bude tolerovat. Já osobně již tam léta nejezdím, vždytˇ je jinde tolik krásných míst a je krásné je poznávat.

19
Před 8 měsíci

Ať si ty předražený pláže a s tím i spojené neexistující služby strčí do konečníku, třeba deštníkem napřed❗

2
Před 8 měsíci

Tak to není nic nového. Chorvati vybírají peníze všude, i tam kde jim to nepřísluší (např. na pozemku, který nevlastní a vlastník pozemku o tom ani neví.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt