Řešení je prosté, lehnout si vedle a nedělat z toho vědu 🙂
Typické chorvatské jednání😀 proto tam již 13 let nejezdíme. Je mnoho hezčích míst kde z místních nečiší : nechte tu své prachy a raději hned odjeďte o Vás nestojíme, jen o ty prachy🤣🤣
🤔O zapíchnutém klacku do písku se ohledně zpoplatnění nic nepíše. Stačí tedy něco takového do písku zapíchnout a ručník na to pověsit 😁.
Zákony a nařízení se musí dodržovat "doslova", ne?
P.S. Zajímalo by mne, odkud berou pro tyhle nápady inspiraci. Museli tam totiž být i různí politici. Také přicházejí s neotřelými nápady, např. platit firmami poplatky za rádio a televizi podle počtu zaměstnanců - např. i za horníky 😮Netušil jsem, že stát na své náklady zavádí pokrytí signálem veřejnoprávních médií i do za nedlouho uzavíraných dolů 🤪
Loni na Kanarech jsme museli platit za stin-doslova.Na deku nam dopadal stin z vedle stojiciho, do zeme zapusteneho slunecniku.😁fakt jsme se zasmali, kdyz mladenec s kasickou prisel a prohlasil, ze stin je za 10€.
Já měl na Kanárech kilometrovou pláž sám pro sebe.
Chorvati budou tak dlouho zdražovat, až k nim přestanou turisté jezdit. Už nyní si turisté stěžují na znečištěné moře a mnoho lidí už se k nim vracet nechce. Časem budou škemrat o turistu.
V Chorvatsku jsem byla jen jednou a neudělalo na mne nejlepší dojem, takže volím jiné destinace. Jen se divím lidem, kteří tam jezdí každý rok.
Už takhle lidé přestávají jezdit, bude to ještě horší. Zřejmě zapomínají že oni potřebují turistiku, ne turistika je.
A nebo nechteji levnou zemi ale movitejsi klientelu. Draha zeme jsme my.
Jen atˇ si zdražují , je na každém jak dalece ty ceny bude tolerovat. Já osobně již tam léta nejezdím, vždytˇ je jinde tolik krásných míst a je krásné je poznávat.
Ať si ty předražený pláže a s tím i spojené neexistující služby strčí do konečníku, třeba deštníkem napřed❗
Tak to není nic nového. Chorvati vybírají peníze všude, i tam kde jim to nepřísluší (např. na pozemku, který nevlastní a vlastník pozemku o tom ani neví.