Máslem to začne, pak to půjde jak lavina. Lavina která smete vše a nenechá kámen na kameni. Líbí se mi, jak příznivci Kremlu tvrdí, že u nás je to horší. Situaci kolem másla u nás záměrně vytváří Babiš aby mohl křičet že za to může vláda a že až bude premiérem on vše rychle vyřeší, mnoho lidí mu to polyká i s navijákem. Vyřešit to může Babiš ihned, ale nechce! Podle hesla čím hůř tím lépe(pro něho). Babiš potřebuje lidskou nespokojenost, potřebuje aby naivní lidé jeho názory brali za svaté a věřili, že on je ten pravý spasitel.
Jak Babiš ovlivňuje cenu másla. Žádný řetěz nevlastní. Řetězce nakupují kde je nejlevněji, třeba ve Špaňělsku.
Vaše pindy vyhovují neschopné vládě.
nevím proč poukazují jen na Rusko.....tady si taky prodejci másla diktují svoje ceny a nikdo s tím nic nedělá...a to se děje nejen u másla..akorát se divím proč si tedy platíme různé kontrolní orgány které jsou zadarmo drahé protože nic nedělají........
Dá se u nás jíst levně.
Jakou máte spotřebu másla na měsíc , že vás vytehne jestli stojí 50 nebo 70
Typická reakce dezoláta: A u nás není panika? U nás máslo nezdražuje?
😄
Jaká panika?
Já jsem si udělal takový přepočet. V roce ´89 jsem si za výplatu mohl koupit 140 balení másla. Letos za zářijovou výplatu bych se mohl rozšoupnout s 928 kusy.
Mě to na paniku moc nepřijde....
Proč nekomentujete obdobné zdražení másla u nás? U Rusů se aspoň vláda o to stará, u nás si toho naši pantáti ani nevšimnou, ledaže by pan Nutella zase vyjel na kontrolní nákup do Německa
Máte dojem, že se toho kolem zdražování másla u nás ještě nenapsalo dost? Pokud ano, přeji příjemné počtení: Odkaz
Mám na háku, jak drahé máslo mají v Rusku.Mne zajímá cena másla tady a ta je příšerná a ty kydy kolem taky.Máslo v Rusku nekupuji!Takže tyhle kecy si nabouchejte do trenek.
Pokud Vás to nezajímá, tak to vynechte a neotravujte čtenáře svými specifickými komentáři.
Tvl, Fiala musí být borec, když dokázal zdražit máslo i v rusku 🤔🤣
Pane Machálku očividně jste úplně někde jinde. Začněte používat hlavu. Viz moje matka. 77 let je sama. Důchod 12500. Celý život pracovala. Bydlení 8000. Léky 1500. .zůstatek cca 3000. Takže pro vaši matiku 3000:60 je 50 másel z důchodu. Za totality 1150 důchod babičky. 180 Kčs nájem. Léky zdarma. Zůstane 970 Kčs. 970:10 za máslo je 97 másel. Tak asi drž hubu
A kde máš ty počtáři za komančů náklady na topení a elektřinu a vodu to už bylo zavedeno skoro všude i za komančů
No a? U nás se cena másla zvedla za poslední čtyři měsíce o 50% ,a nevšiml jsem si, že by to někoho kompetentního zajímalo. Pouze padlo oficiální zdůvodnění: blíží se Vánoce. V jazyce řetězců: je čas si namastit kapsu.
Babišova drahota. 😁
Kontrolní otázka, kolik másla si koupím za průměrný ruský plat a kolik za průměrný český plat? Odpověď zní, za český mnohem, mnohem více.
Dole jsem vám to spočítal , tak se mrkněte .
Včera jsme se od našichlidí dozvěděli, že za to může Fiala.
Fyjalo, octup! Býda! Hamba!
Ten ne. Vina je na Machálkovi. Machálku octup! Bída! Hanba Machálku!