Tak i posedlost okultismem mají po Hitlerovi. Že mě to ani nepřekvapuje. Kopíruji nacistické německo snad i s překlepy.
Člověk by i řekl, že tomu snad nemůžou věřit, ale při pohledu na ty oduševnělé výrazy na fotce asi můžou.
Jak vidíme ze současných výkonů ruské armády, využívání paranormálních jevů její kvalitu nikterak nezvýšilo.
Tam se tak chlastá...
Sibiř chce Čína. A jen tak se té myšlenky nevzdá, když vidí jaké bohatství nerostné i přírodní tam leží ladem.
Čína taky chce zpět svou provincii, je to území co je dnes Vladivostok a okolí.
Taky jim část Sibiře dříve patřila.
Co se divíme. U nás třetinu národa tvoří členové sekty, kteří věří lžím a fantasmagoriím svého guru, jenž jim je vyložil, jak se mu zjevily ve stavu hypnózy: v knize "O čem sním, když náhodou spím".
Na létající pečená vodňanská kuřata do úst se ale věří poměrně snadno.
Toto je státní zakázka, kdy je třeba najít společného nepřítele a všem vysvětlit že je nebezpečný.
Mezitím už přes úplatky a kamarádíčkování s místními správami v sibiřských lesích ve velkém krade dřevo Číňan, a co nekrade od chudého souseda levně nakoupí, včetně nějakého toho podílu v dřevařství nebo dolech, hutích nebo rafineriích.
Sibiř chce Čína, a taky si jí vezme, jestli pomalu a čistě ekonomicky jako si podmaňuje Afriku, nebo časem nějak více okatě už je jedno.
Ale idea je to krásná!
Bylo by to zajímavé - USA by sousedily s Čínou, to by jistě stabilizovalo mezinárodní situaci. Přece se sousedem se vždycky nějak domluvíte.
Spiritista měl pravdu, že jim chce vzít Sibiř. Jen si spletl Allbrightovou s Číňanama. 🙂
mě by se líbilo kdyby ten spiritista odhalil kdy mi rudý monarcha putin hodlá vrátit zděděné stovky hektarů pozemků za Moskvou které dostala moje prateta darem od Cara : Mikuláše II ?
Mojí pratetu která byla komorná velkokněžny Anastázie a oblíbenkyně Alexeje loupežní bolševici zavraždili také a tohle dědictví uloupili stejně jako to dědictví po loupežně zavražděné carevně která byla původem z německé šlechty...
Ps: vraždy a uloupené gigantické dědictví byl důvod druhé války ale cesta do pekel je bohužel dlážděná dobrými úmysly....