Skvěle napsáno, díky. Člověk by si měl vždycky, než se začne divit a pohoršovat, uvědomit, že podobné myslitele potkal naposledy tak v páté třídě a potom už nikdy, nikde a za žádných okolností neměl tu úžasnou příležitost s nimi diskutovat. Asi by se o to i nadále ani snažit neměl, ale občas to nedá. Skutečně velmi zábavná byla nedávná diskuze těchto vzdělanců pod Fialovým příspěvkem na fb, v němž si dovolil oznámit, nejenže jede na dovolenou, ale ještě ke všemu si s sebou bere knihy. To jako na čtení!
Co tam to bahno společnosti psalo? Že se nad ně povyšuje?
Pro mě je Netík a jemu podobní jako zjevení. Protože (vzhledem ke zmiňovaným sociálním bublinám) nemám v reálném životě šanci se s takovým pologramotným lejnem potkat.
Je to docela smůla.
Člověk si celý život snaží vybrušovat rozum.
A pak přijde někdo obzvláště tupý a ani ten nejostřejší rozum nemá šanci na úspěch...
Netík je úplný pomatenec, s každým dalším videem je vidět, že mu zase hráblo o trochu víc.
případ pro Chocholouška, stejně jako ti řvouni u soudů s jejich "kolegy"
Moc jsem se zasmál. Dezolé scénu to nezasáhne, to jsou totiž lidé stejné mentální plachosti jako dotyčný malíř. Ale je bezvadné, že sami hrdinové dezolé bez bázně a hany potvrzují domněnku, že jejich mentální vybavení je na úrovni automatické pračky. Vypnuté.
Chlapče milý, leč když tu pračku zapnete, stane se funkční.
Ale to stvoření se evidentně funkčním nestane a nestane.
Neměli by se takoví exoti pěstovat v nějakém specielním prostředí, aby
nám déle vydrželi?
Jojo názory mezi čeledníkem a hnojištěm, to je presná definice úrovně těch lidí.
Střevo se rukama neuživí, pokouší se žebrat dary od stejně hloupých a hloupějších kteří mu na ty jeho slinty skočí a pošlou mu prašule. Pak budou sami brečet že nemají na nájem a dělat ze sebe chudinky.
Fantasticky jste vystihl vše v prvním odstavci. "Dnešní rozpolcená společnost je z velké míry rozštěpená proto, že díky facebooku najednou získali potenciální dosah lidé, jejichž hlas byl dříve slyšet jen mezi čeledníkem a hnojištěm." Díky ! Ale jak jste správně také řekl, laskavému čtenáři FORUM24 je tohle vše vcelku jasné. A ti, kteří by si tenhle článek měli přečíst, zaloví spíše v mediální skupině AB.
Jak nbapsal Umberto Eco: “Social media gives legions of idiots the right to speak when they once only spoke at a bar after a glass of wine, without harming the community ... but now they have the same right to speak as a Nobel Prize winner. It's the invasion of the idiots”
Když jsem viděl Zmetíka poprvé, tak jsem si říkal, že jeho hvězda bude svítit v popředí dezinformační scény? A měl jsem pravdu, je na stejné inteligenční vlně, jako Pečénka a jeho "Pravda". Tito dezoláti neumí pořádně češtinu, ale rozumí virologii a mezinárodnímu právu''§§§
nezapomínejte na jadernou fyziku, viz jeho blábol o jodových tabletách v článku
Novodobý inkvizitor a vymýtač dezolátů opět nezklamal a zároveň pobavil. Co článek, to perla. Bravo, jen tak dál! Ale upřímně pane X.Doležale, docela by mě zajímal tomograf vaší hlavy, ale to jen na okraj, když se neustále navažíte a urážíte lidi. Bohužel i stín trpaslíka může býti velký, když je slunce nízko.
Že vy budete také malíř?
Neseděli jste náhodou spolu v jedné lavici?
Netík pomstychtivý. Komu není pomoci, tomu není pomoci. Jeho moudra jsou neuvěřitelná. Teď se dost odmlčel. Asi užívá prachy co mu dávali lidé v igelitkách na ulici 😁