Estébák Babiš je zlo.
Veber, jste normálně chápající člověk? Už jednou jsem vám položil otázku, jakou hodnost měl Babiš , když jej označujete za StBáka. Napsat, to co jste napsal, je ukázka toho, jak slabomyslný jste v komentářích. Byl to spolupracovník, tak nešiřte dezinformaci. Jsou zde komentující, kteří by křičeli, aby mu byla odebraná výsluha za jeho službu u státní bezpečnosti.
Tak jo, když ty podpisy nemůžete najít, tak stačil prostý souhlas...🙄
A nebo Burese jako kvalitniho agenta prevzala KGB, coz byl standarni postup, a podpisy jsou v Moskve soudruhu Svedku Buresuv.
zlořádných rudých padouchů jako je babiš je mezi náma ještě kalamitně mnoho. Problém je ,že ONI tady mají """demokratickou""" možnost okupovat vysoké erární posty a tím degradovat morálku celého národa na tu ostudu ve které vězíme ...
A zase Babiš. Umí to Forum 24 vůbec psát o něčem jiném? Je to ubohe. Spisy STB se skartovaly i proto, aby někteří lidé, kteří spolupracovali prokazatelně s minulým režimem, mohli vstoupit do politiky. Tím se zabývejte. Na to vam zrejme chybi koule. Tady Forum 24 píše, že k uzavření spolupráce stačil ústní souhlas. Je zajímavé, že když bylo Rusku slíbeno ústně, že se NATO nebude rozšiřovat na východ, že to nestačilo.
Fáno, ty ale plácáš páté přes deváté 🙂
Až Babiš sekne s politikou tak zanikne i Forum 24. To jsou bláboly .
Hej stateční kde jste byli když tu řádila STB. Mnoho lidí zlomili . mnoha lidem vyhrožovali. Perzekuce rodiny,
zlo , udávání, osobní traumata. Dnešní pisálkové jsou vlastně hrdinové. Hrabat se v té STB špíně opravdu stojí za to . Hnus velebnosti.
, až Babiš sekne s politikou , tak zanikne i sekta ANO . aby s Babišem nesekla ta politika , má už 70.let .
Opět lživý článek.
Proč není zmínka o tom, že tři slovenské soudy rozhodly o tom, že A.B. nebyl agentem a vědomým spolupracovníkem?
Proč není zmínka o tom, že ÚPN není schopen najít jediný dokument, který by A.B. pro STB vypracoval anebo jen podepsal?
To se jako měl stát agentem ústním souhlasem a pak už dále pro STB prokazatelně nic neudělat?
Tak tomu může věřit jen zmanipulovaný jedinec s vymytým mozkem.
Není zmínka proto, že rozhodnutí soudů jsou nepravomocná.
ÚPN našel Babiše v jedenácti svazcích.
Existuje i jeho registrační karta:
Odkaz
Odkaz
Sám o spolupráci se StB mluvil v talkshow u Krause v době, kdy ještě netušil že mu to může uškodit.
Pořád málo?
Tak dezolát Žáček určitě tu pravdu najde. Víte ale jakou, no přece tu svoji. Ti co odkrývali ty nové pohledy, ti ještě nebyli možná ani na světě, nebo si hráli v uhláku na horníky. Teď vyskočili, v totalitě nežili a odkryli nové pohledy. Že se neobrátí na mne, rehabilitovaného, naháněného StB, znajíce detaily, nezkreslené informace a tvrdou realitu v chování se řídících pracovníků StB. Ti různí historikové, Žáčci a jim podobní, kteří v tom mechanismu nežili, konstruují, vymýšlejí a jsou od reality na míle vzdáleni.
Dobrý den. Dnes je jedno zda byl nebo nebyl soudruh Babiš agent ŠTB ať hodné nebo zlé. Podpora cca. 18% dospělé populace tomu stále nasvědčuje. To, že se "bádá" je v pořádku. Komunistický režim byl zvrácenost sama. Již to začalo ve školce kdy bylo dítě bez komunistické minulosti, rodič věřící v Boha, někoho kdo byl živnostník atd. byl vyřazeno z "kolektivu" a učiteli dáváno za příklad zla. Já jako levák jsem byl vystaven teroru "vychovatelů", kdy mi byla přivazována levá ruka k židli a byl jsem NUCEN vše dělat rukou pravou. Komu je to k smíchu, může si přivázat DOMINANTNÍ ruku k tělu a zkoušet vše dělat rukou druhou. Ani zadek si neutřete. Pokračovalo to v pionýru přes SSM atd. Jejich systém pracoval s udavači uličním výborem počínaje. Další složky LM,PS-VB, šedý mor a domovní důvěrníci nás stále sledovali. i do manželství se nám nasr..i. Vše "špatné" se hlásilo zaměstnavateli a ten se mstil snížením financí. To byl větší problém. Nejhorší na tom je, že NIKDO z pohlavárů KSČ nebyl za nic potrestán, než chudák soudruh Štěpán, který se ptal: "Za co soudruzi, za co? Byli horší než jsem já". A agent Babiš? Kdyby nevstoupil do politiky, ani pes by po něm neštěknul. Hezký den přeji všem DEMOKRATICKÝM občanům České republiky✨.
Kterým demokratům ? Těm lepším podle vzoru slabouška petra Fialy?🤮
No jo no, ty Babišovi preference ne a ne klesat.....a Forum 24 , vlastně celý Seznam se tak snaží.... bohužel Fiala a jeho sqadra jim do toho hází vidle svojí neschopností ....to se blbě bojuje proti Babišovi....
Babiš imponuje určité skupině lidí.
Jsou to takoví lidé, kteří velmi vzpomínají na minulý režim, obdivují Rusko, jako obdivovali Sojuz.
A tito lidé se nezmění.
Nechápu proč se pořád dokola řeší jestli byl čobolák u STB. Můj kámoš toužil dělat plavčíka na zaoceánské lodi, běhal 3 roky v roce 82-85 po všech čertech a skončil na posledním razítku o spolupráci s STB. Nepodepsal a všechno padlo.
Starej Bláboliš s tím spratkem žil ve Švajcu naprosto legálně v době, kdy se střílelo na každého, kdo chtěl překročit hranice...co tady řešíte ???