1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ukrajinská ofenzíva není nikde úspěšná, ale přesto se ani po15 měsících Rusku nepodařila ani demilitarizace, ani denacifikace a už vůbec ne deukrajinizace Ukrajiny. Logika vskutku komunistická, v linii jejich "naší pravdy". Výmluva se vždycky najde, takže podle Putina Rusko bojuje s celým obranným společenstvím NATO, a proto to tak rychle nejde.

Před 1 rokem

PCR test? Karanténa?

No musel jsem se podívat na datum, ze kterého dne je článek.

Vždyt se Putin procházel mezi lidmi volně, třásl si s nima rukama,....

Moment. Že by to nebyl Putin?

Russácko je jedna velká lež.

1
Před 1 rokem

A byly to fakt trasírky? Vzhledem k tomu, že Putin se fronty bojí jak čert kříže, bych to spíš tipoval na jiskry z komína.

1
Před 1 rokem
Vítězslav Novák

PUTIN: Mne nemůžete vyděsit. Jsem zbabělec, mám strach pořád. 🙂

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Prosím, najděte si někde, jaké jsou zásady pro přepis ruských jmen z azbuky do češtiny. Psát Agranovich je opravdu trapné. Začnete psát i například Pushkin či Brezhnew?

3
Před 1 rokem
Jiří Macek

Katrusya Ekaterina Agranovich, jedna ze zúčastněných, o tom napsala na svém telegramovém účtu.

Jste schopen pochopit, že sama Ruska své jméno napsala v angličtině. Anglickou verzi přepisu používají i Rusové, kteří píší česky do diskuzí. I u sportovců se používá angličtina, která plní obdobnou funkci jako ve středověku latina.

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Prosím, najděte si někde, jaké jsou zásady pro přepis jmen z azbuky do češtiny. Psát Agranovich je opravdu trapné. Začnete psát i například Pushkin či Brezhnew?

2
Před 1 rokem

To nebude nic platné. Stejně povalíš soudruhu Puťko.

3
Před 1 rokem

Co tak sleduju fotky Punťi, tak poslední dobou na všech má nepřítomný pohled kamsi.

Před 1 rokem

To měli dát spíš do karantény Vovku...aby někoho nenakazil.

Před 1 rokem

Jak jsou na fotografii všichni plní optimismu.

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt