Ukrajinská ofenzíva není nikde úspěšná, ale přesto se ani po15 měsících Rusku nepodařila ani demilitarizace, ani denacifikace a už vůbec ne deukrajinizace Ukrajiny. Logika vskutku komunistická, v linii jejich "naší pravdy". Výmluva se vždycky najde, takže podle Putina Rusko bojuje s celým obranným společenstvím NATO, a proto to tak rychle nejde.
PCR test? Karanténa?
No musel jsem se podívat na datum, ze kterého dne je článek.
Vždyt se Putin procházel mezi lidmi volně, třásl si s nima rukama,....
Moment. Že by to nebyl Putin?
Russácko je jedna velká lež.
A byly to fakt trasírky? Vzhledem k tomu, že Putin se fronty bojí jak čert kříže, bych to spíš tipoval na jiskry z komína.
PUTIN: Mne nemůžete vyděsit. Jsem zbabělec, mám strach pořád. 🙂
Prosím, najděte si někde, jaké jsou zásady pro přepis ruských jmen z azbuky do češtiny. Psát Agranovich je opravdu trapné. Začnete psát i například Pushkin či Brezhnew?
Katrusya Ekaterina Agranovich, jedna ze zúčastněných, o tom napsala na svém telegramovém účtu.
Jste schopen pochopit, že sama Ruska své jméno napsala v angličtině. Anglickou verzi přepisu používají i Rusové, kteří píší česky do diskuzí. I u sportovců se používá angličtina, která plní obdobnou funkci jako ve středověku latina.
Prosím, najděte si někde, jaké jsou zásady pro přepis jmen z azbuky do češtiny. Psát Agranovich je opravdu trapné. Začnete psát i například Pushkin či Brezhnew?
To nebude nic platné. Stejně povalíš soudruhu Puťko.
Co tak sleduju fotky Punťi, tak poslední dobou na všech má nepřítomný pohled kamsi.
To měli dát spíš do karantény Vovku...aby někoho nenakazil.
Jak jsou na fotografii všichni plní optimismu.