Neměli by ukrajincům slibovat vstup do NATO. Budou zbytečně zklamání. A Putin to stejně nedopusti. Možná tak v EU za 30 let když budou makat a zvolí si úplně jinou vládu než tuhle. A zapomenou na Banderu. 🤔
Ano, ale Putinovi je 72, myslíte že tu bude věčně?
Fascinuje mne zoufala az fanaticka propaganda oznacujici odpurce valky za proruske extremisty. Je spousta lidi, kteri nesouhlasi s okupovanim Ukrajiny, ale soucasne nesouhlasi s valkou, kterou trpi ststisice lidi v zasazenych oblastech. Navic stovky tisic bojeschopnych Ukrajincu se schovava po Evrope a vlady nekterych zemi ,,hrdinsky,, vykrikuji, ze je zpet na Ukrajinu nevydaji, a to v dobe, kdy je vice nez zrejme, ze Ukrajine chybi lidska sila, a Ukrajina sama o sobe Rusko nevytlaci z dobytych uzemi a uz vubec nedokaze porazit Rusko. Cele to skonci u jednaciho stolu, at jiz pro Ukrajinu za dobrych nebo spatnych podminek. Ono se to totiz hrdinsky valci v zavetri nebo na cizim uzemi, hlavne, ale ze ne u nas nebo jinde mimo Ukrajinu ..
Člověče proč to píšete? Kilometrovej příspěvek o všeobecně známých věcech, k neuvěření ...
Zelenský se především musí řídit názorem lidu - a my to musíme respektovat.
Nedávno jsem četl, že nejméně 60% Ukrajinců stále trvá na tom, aby byli Rusi vyhnáni ze všech okupovaných území včetně Krymu.
Taky jsem tento názor sdílel, ale Milda Becher Zeman kdysi prohlásil jen blbec nemění názory, tož jsem tedy změnil. Proč chtít území, které je stejně plné rusáků, je to jen závar na další problémy, ani my jsme nechtěli sudety plné němců, nezaměňujte to prosím se způsobem odsunu, to byla tragédie.
Není třeba znovunabývat své území, stačí porazit Rusko. Porážka Ruska je dobrou investicí. Upustit od podpory Ukrajiny znamená dosud investované prostředky vyhodit, Naopak je třeba podporu znásobit, aby porážka Ruska byla rychlá. Bát se atomovek nemá smysl, je to jen blafování.
Závidím vám vaši jistotu, že se to nestane? Znáte heslo: "nikdy neříkej, že to nejde(nestane se to). Vždycky se najde blbec, který neví, že to nejde/nemá to dělat a udělá to.
Mimochodem četl jste nějaký rozbor, jaké další možnosti Rusové mají a co by to znamenalo pro západ? asi ne, jinak by jste takhle necamral.
Ugledar padl. Rusové hlásí, že UA dostali povolení opustit město. Odešli dnes v noci pěšky, bez těžké techniky a zraněných.
Opakuje se situace z Avdějevky.
probíhá dočišťování města.
boje se přenesly na další - poslední obrannou linii na tomto směru Bogojavlenka - Novoukrajinka.
Po dlouhé době Rusové také hlásí postup na Borovském směru. Obsadili osadu Višněvoje. problémy začínají i v této oblasti.
vy snad chodíte s cenzorem na pivo, já napsal pro Pokrovsk dnes tři příspěvky a už je mám v archívu. 🤣
Brát Ukrajinu za těchto okolností do NATO a EU je kolosální nesmysl. Ostatně tam nepatří, ani kdyby žádná válka nebyla.
Rusové Ukrajinu dobijou celou ikdyby Ukr. byla v NATO. Pokud by NATO zakročilo proti Rusku tak nastoupí Čína a Severní Korea. Západ by ohrozil sám sebe a proto bude jen posílat zbraně na Ukrajinu. Za nedlouho Ukrajina padne a bude klid i v EU. Rusové EU nikdy nenapadnou pokud západ nebude usilovat o rozpad režimu v Rusku.
Zachránili 70 % to vůbec není špatné. Mohou vyhlásit vítězství. Pro těch 15 milionů obyvatel, kteří chtějí na Ukrajině zůstat nebo se tam vrátit, to území bude stačit. K tomu členství v NATO a do dvaceti let členství v EU.
Hm... no, jednak ještě není konec a i kdyby byl, máte pocit že to stálo za to? Já totiž úplně ne...
Pitomé, válka je pro to že Rusko nesouhlasí se vstupem Ukrajiny do NATO a má obavy z amerických základen na svých hranicích
Zjednodušeně řečeno, ale hlavní cíl je Putinův sen alespoň částečně oživit SSSR a Ukrajina se jevila jako snadný cíl.
Zvrátit očekávaný výsledek války můžete jen vy, redakce Fóru 24. Výstrojní náčelník vás bude čekat dnes v 15 hodin na třetím nástupišti Hlavního nádraží, kde vám pak odjíždí v 16:10 rychlík směr Dombas.
Donbas, pane Nývlt, Donbas...asi jste z Hané, u nás se taky říká kripopa místo příkopa🤣🤣🤣🤣🤣🤣