1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Ukrajina měla zůstat Rusovi a byl by klid .USA toho zneužila k rozpoutání války a mi se na tom podílíme je mi z toho 🤮a ta naše vlàda🤮🤮🤮🤮🤮🤮

2
Před 7 měsíci
Jiří Groschaft

absolutně nevíte o čem mluvíte, a už jenom to MI SE NA TOM PODÍLÍME hovoří za vše

1
Před 8 měsíci

Západ reálně nechce, aby Ukrajinci vyhráli, proto jim zakazuje zbraněmi útočit na Rusko.

9
Před 8 měsíci
David Hornak

Tak nemají Ukrajinci Západ poslouchat.

Stále prohlašují že jsou suverénní stát který nikdo cizí neřídí.

Tak k čemu potřebují povolení od Západu?

11
Před 8 měsíci

Zase chytráci s nějakého časopisu The Economist, kteří nejlépe vědí, co se má udělat 🤮

21
Před 8 měsíci
Lubomír Dvořák

stejně jako tenhle plátek...

14
Před 8 měsíci

Rutte je psychouš co prohrál volby tak dostal další teplý místečko.

10
Před 8 měsíci
Josef Bucko

Tak proč jste nekandidoval proti němu, porazit psychouše je přeci brnkačka.

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 8 měsíci

Těmto naivně optimistickým řečem o vyhnaní Ruska z UA ani sám autor nemůže věřit. Jedinou změnu kurzu je jednat u stolu.

8
Před 8 měsíci

Nechal bych okupovaná území rusku a dopadne to stejně jako s východním Německem za 40 roků se spojí s Ukrajinou. Čas je nejlepší lékař

3
Před 8 měsíci

Okamžitě po podpisu vstupu Ukrajiny do NATO by vznikla 3.světová válka.

20
Před 8 měsíci
Ladislav Hrdlička

Tak určitě by to muselo počkat, ale Putin už natáhnul tolik červených linií, že ve výhružkách začal být směšný. Nebo myslíte, že materiálně dobře zabezpečená věrchuška by si chtěla navýšit životní standard apokalypsou?

8
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Ani ti nečtu celé a říkám - udělejte si výlet do Prčic...ten Zaorálek měl pravdu se svým proslovem...a najděte si jej! Je důležitý....

3
Před 8 měsíci

Ukrajina se nikdy nestane prosperující demokracií západního střihu.

15
Před 8 měsíci

Rusové se snaží do voleb v USA obsadit co nejvíce území Ukrajiny??? Proto vyvíjí co nejvyšší možný tlak!!!

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt