Ukrajina měla zůstat Rusovi a byl by klid .USA toho zneužila k rozpoutání války a mi se na tom podílíme je mi z toho 🤮a ta naše vlàda🤮🤮🤮🤮🤮🤮
absolutně nevíte o čem mluvíte, a už jenom to MI SE NA TOM PODÍLÍME hovoří za vše
Západ reálně nechce, aby Ukrajinci vyhráli, proto jim zakazuje zbraněmi útočit na Rusko.
Tak nemají Ukrajinci Západ poslouchat.
Stále prohlašují že jsou suverénní stát který nikdo cizí neřídí.
Tak k čemu potřebují povolení od Západu?
Zase chytráci s nějakého časopisu The Economist, kteří nejlépe vědí, co se má udělat 🤮
stejně jako tenhle plátek...
Rutte je psychouš co prohrál volby tak dostal další teplý místečko.
Tak proč jste nekandidoval proti němu, porazit psychouše je přeci brnkačka.
Těmto naivně optimistickým řečem o vyhnaní Ruska z UA ani sám autor nemůže věřit. Jedinou změnu kurzu je jednat u stolu.
Nechal bych okupovaná území rusku a dopadne to stejně jako s východním Německem za 40 roků se spojí s Ukrajinou. Čas je nejlepší lékař
Okamžitě po podpisu vstupu Ukrajiny do NATO by vznikla 3.světová válka.
Tak určitě by to muselo počkat, ale Putin už natáhnul tolik červených linií, že ve výhružkách začal být směšný. Nebo myslíte, že materiálně dobře zabezpečená věrchuška by si chtěla navýšit životní standard apokalypsou?
Ani ti nečtu celé a říkám - udělejte si výlet do Prčic...ten Zaorálek měl pravdu se svým proslovem...a najděte si jej! Je důležitý....
Ukrajina se nikdy nestane prosperující demokracií západního střihu.
Rusové se snaží do voleb v USA obsadit co nejvíce území Ukrajiny??? Proto vyvíjí co nejvyšší možný tlak!!!