Neuvěřitelné - halasně rusovi sděleno vojenské tajemství i s termínem pohybu zbroje po nepřátelském území. Vševidoucí satelity zbystří a Iskandery pšouknou z trysek..
Myslím, že hlavní nepřítel dodržení jakýchkoliv termínů je to, že vládne ODS a většina dárců si přála zůstat v anonymitě včetně částky, kterou poslali.
Takže pozdě. 🙁 No ale i snaha se cení. Tak dobrý...
A ještě je tam ta douška: "...zbytek do konce roku. V následujících týdnech budou jednání gradovat tak, aby byla splněna taková očekávání", takže na h...o - zní mi to skoro tak, že vůbec není jisté, že munice dodána bude...
Dovedete si představit, že by xkrát větší dodávky pro ruského teroristu od Kima nebo od Íránu takhle zdržely. 😮 Tam je to na písknutí a do pár dní.
155 milimetrů? Jestli to není chybný údaj, tak z čeho to budou střílet?
Z těch nemnoha dělostřeleckých systému dodaných západem, z nichž již bylo mnoho ztraceno v boji a zbylé bezpochyby vykazují známky opotřebení?
Bojím se že to je pozdě, pokud to není záměrná dezinformace, což doufám. Na můj vkus se o tom moc píše a málo se koná. To platí obecně pro západ a NATO a vymstí se nám to.
Dobrá práce 🙂 Ještě, ať co nejrychleji opustí hlavně děl a každá si najde svůj cíl. Pak se stane pořádně užitečnou a přispěje i obnovení k míru na Ukrajině.
Ale to jsou ještě tři měsíce. Do té doby mají snad Ukrajinci ty Putinovi hrdlořezi mlátit klacky.??
Já doufám, že je to jen dezinformace a ve skutečnosti tam bude do konce dubna.
Snad se to zas nerozkrade někde cestou 🙁 To by Fialka už nepřežil 🙁. A té ostudy....Napřed mld. se záložny a teď snad i náboje.
Nevěřím , protože PEPA v únoru říkal že to bude v řádu týdnů . 🙉🙈🤬