1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 19 dny

Donald "Krasnov " Trump ničí image USA, masového vraha Putina nazývá přítelem !!

16

Amerika díky své volbě tohoto pomatence ze zlaté mládeže Ameriky si udělala ostudu jako nikdy předtím, měla raději poslat Ramba na vyjednávání s Rusy než tohoto dědka, kterého z bankrotu vytáhly ruské černé prachy. Je vidět, že blahobyt ve své nejvyšší formě degeneruje mozky i tam, kde svoboda a ,demokracie vždy vítězily a byly motorem jejich úspěchu.

24
Před 18 dny
Vojtěch "adalbert" Maruška

Dokazte sva tvrzeni, jinak jste kecal. Neco hodit do eteru je snadne, ale z dukazem uz je to horsi co.

5
Zobrazit další reakci
Před 19 dny

Tlučhuba narazil na realitu! Zatím ten 6x zkrachovalý makléř nepředvedl krom destrukce nic!

20
Před 18 dny
Vladimír Jurtík

A co dokázal senilní dědek před ním ?

4
Zobrazit další reakci
Před 19 dny

Mě Trump nezklamal. Nic jsem od něj nečekal a to se potvrdilo

12
Před 19 dny

Já myslel že sliboval, že válku ukončí za pár dní. Jestli válka stále pokračuje, to znamená, že je to lhář a tedy i zloděj, nebo v horším případě se domluvil s Putinem na vydrancování Ukrajiny. Existuje jiný důvod?

23
Před 18 dny
Karel Jakoubek

Ano existuje. Pokud USA - potazmo Biden - hazel na Ukrajinu dolary lopatou nikdo ani Zelenskyj nereklamoval. Ted kdyz maji neci zplacet tak se jim to nelibi. S Putinem to nema nic spolecneho.

5
Zobrazit další reakci
Před 18 dny

Nějaký prezident USA, teď si nemohu vzpomenout který , říkal, že až vyhraje volby, do týdne bude po válce.

4
Před 19 dny

Není jednoduchý ukončit válku kterou nikdo nechce ukončit.

12
Před 19 dny
Jan Homola

Nikdo? Jak jste na to přišel??

13
Zobrazit dalších 11 reakcí
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt