Slováci mají jasnější hlavu.Není tak servilní a zamlžená,jako ta česká.
Slováci servilně sloužili nacistickému Německu, dokonce mu platili za každého Žida transportovaného do koncentračního tábora. Hlinkovy gardy se zúčastnili poprav civilního obyvatelstva, například masakru v Kremničce.
Slováci, až se tam toho chopí Fico,
můžou skončit v náručí Moskvy. No vyloučené to není. Tam už na ně bude čekat i Maďarsko s Orbánem.
Kde skočíš ty?!
Já nic, jen upozorňuji, že průzkumy v Čechách byly jistě dělány speciálními organizacemi, které ovšem autor článku neuvedl. Škarohlíd by mohl říct, že si je vycucal z prsrtu.
Úplně dole to máte uvedeno škarohlíde. Mimochodem celospolečenské referendum k tématu byly nedávné prezidentské volby.
V obouch národech jsou špatní i dobří, myslím si že rozdíl mezi Čechy a Slováky je v tom že u nás je ta demokracie zakořeněná daleko víc než na Slovensku a vždycky to tak bylo minimálně od dob Masaryka, a Rus si toho byl vždy dobře vědom, když si Slováky spřátelil Hitler proč by nemohl taky on, to byl taky důvod proč byli represe u nás daleko intenzivnější. A také důvod proč Hitler nezaclenil českou protektorátní armádu do wermachtu, zkrátka nám nedůvěřoval.
Kdyby v Česku udělali nezávislý průzkum,tak to bude jako na Slovensku.Pohybuji se mezi lidmi,tak vím své.
My ostatní se asi pohybujeme mezi voly, že?
Otázka času kdy stejné výsledky referenda ze Slovenska budou i u nás a v dalších státech.Pana žebráka Zelenského již má každý plné zuby.
Také už mám plné zuby vás pane Doubek a jiných podobných rusáckých onucí
Možná běžní Slováci, mají "koule" říkat otevřeně své vlastní názory a nepapouškovat to, co se po nich chce .-. .-. 🤔🤔
Mají pravdu.
Kdyby jim řekl Fico , že za válku na UKRAJINĚ může Kalousek, tak by tomu věřili. CHUDÁCI. Až takhle jsou hloupí ,bohužel. Čest vyjímkám! SLÁVA UKRAJINĚ
děláš si srandu ty snad špičkuješ pardon štipkuješ taky ne asi vtipkuješ - vezmi si léky a vypni PC.
Slováci nejsou ovce,mají své názory a nebojí se jako Češi
Povězte mi, čeho se jako ve smyslu vaší věty bojíme?
Slovaci opakovaně volici Mecara a Fica mě nemůžou už ani překvapit.Ještě,že jsme se s nimi rozdělili.
Jo, my s Babisem, Zemanem, Paroubkem a Okamurou jsme lepsi...
Ja bych si moc nenalhaval. Ruska propaganda tu sice leti o kus mrne, ale blbe volit umime take.