1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Slováci mají jasnější hlavu.Není tak servilní a zamlžená,jako ta česká.

88
Před 1 rokem
Otto Turza

Slováci servilně sloužili nacistickému Německu, dokonce mu platili za každého Žida transportovaného do koncentračního tábora. Hlinkovy gardy se zúčastnili poprav civilního obyvatelstva, například masakru v Kremničce.

8
Před 1 rokem

Slováci, až se tam toho chopí Fico,

můžou skončit v náručí Moskvy. No vyloučené to není. Tam už na ně bude čekat i Maďarsko s Orbánem.

49
Před 1 rokem
Jaroslav Mádl

Kde skočíš ty?!

27
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Já nic, jen upozorňuji, že průzkumy v Čechách byly jistě dělány speciálními organizacemi, které ovšem autor článku neuvedl. Škarohlíd by mohl říct, že si je vycucal z prsrtu.

12
Před 1 rokem
Stanislav Zapletal

Úplně dole to máte uvedeno škarohlíde. Mimochodem celospolečenské referendum k tématu byly nedávné prezidentské volby.

Před 1 rokem

V obouch národech jsou špatní i dobří, myslím si že rozdíl mezi Čechy a Slováky je v tom že u nás je ta demokracie zakořeněná daleko víc než na Slovensku a vždycky to tak bylo minimálně od dob Masaryka, a Rus si toho byl vždy dobře vědom, když si Slováky spřátelil Hitler proč by nemohl taky on, to byl taky důvod proč byli represe u nás daleko intenzivnější. A také důvod proč Hitler nezaclenil českou protektorátní armádu do wermachtu, zkrátka nám nedůvěřoval.

1
Před 1 rokem

Kdyby v Česku udělali nezávislý průzkum,tak to bude jako na Slovensku.Pohybuji se mezi lidmi,tak vím své.

27
Před 1 rokem
Josef Webr

My ostatní se asi pohybujeme mezi voly, že?

7
Před 1 rokem

Otázka času kdy stejné výsledky referenda ze Slovenska budou i u nás a v dalších státech.Pana žebráka Zelenského již má každý plné zuby.

10
Před 1 rokem
Aleš Doubek

Také už mám plné zuby vás pane Doubek a jiných podobných rusáckých onucí

Před 1 rokem

Možná běžní Slováci, mají "koule" říkat otevřeně své vlastní názory a nepapouškovat to, co se po nich chce .-. .-. 🤔🤔

25
Před 1 rokem
Milan Lhotský

Mají pravdu.

11
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Kdyby jim řekl Fico , že za válku na UKRAJINĚ může Kalousek, tak by tomu věřili. CHUDÁCI. Až takhle jsou hloupí ,bohužel. Čest vyjímkám! SLÁVA UKRAJINĚ

41
Před 1 rokem
Miroslav Špička

děláš si srandu ty snad špičkuješ pardon štipkuješ taky ne asi vtipkuješ - vezmi si léky a vypni PC.

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Slováci nejsou ovce,mají své názory a nebojí se jako Češi

68
Před 1 rokem
Klínová Jiřina

Povězte mi, čeho se jako ve smyslu vaší věty bojíme?

Před 1 rokem

Slovaci opakovaně volici Mecara a Fica mě nemůžou už ani překvapit.Ještě,že jsme se s nimi rozdělili.

23
Před 1 rokem
Petr Falta

Jo, my s Babisem, Zemanem, Paroubkem a Okamurou jsme lepsi...

Ja bych si moc nenalhaval. Ruska propaganda tu sice leti o kus mrne, ale blbe volit umime take.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt