Co bys na tý SVO chtěl dělat? To jsou samý přehlídky, parády a hlavně peníze. Já mu věřím.
Úžasné.
Nádhera.
Paráda.
Ano, toto jsou OPRAVDOVÁ RUSKÁ lidská práva, po nichž toužíme, my čeští muži, my chlapáci, zatím nezničení úpadkovou euroamerickou civilizací!
V Evropě, v Americe apod. nemusíte tu svou nevěrnici ani zabít – stačí opravdu jen přizabít – a už máte opletačky s policií, soudy …
Hnus.
Stačí ji chytit pod krkem, úplně normálně, a už prý nesmíte domů, tvrdí soud … 😢
Zato v Rusku, Zemi chlapům zaslíbené, pche: „Jen zkus, ženštino, si na mě stěžovat molodcům v uniformách milice!“ 😄
Proto volíme našeho Babiše ❤️, našeho Turka, i naši Katku Konečnou, aby se ruská armáda vrátila do Česka a Česko do Ruska.
Pak budeme mít tolik ruských práv, že až po krk.
Ano, budeme rukovat do nepřemožitelné ruské armády, abychom dostali konečně pořádně nažrat + 500 gramů vodky, aspoň jednou před smrtí.
A to se vyplatí.
Ruská federace – záruka našeho návratu mezi nejvyspělejší národy Západní Asie!
Postmoderní státy ztratily díky internetu a svobodě šíření informací na něm schopnost mobilizovat. Nedokáží to Ukrajinci a netroufnou si to dokonce ani Rusové. O Západě raději ani nemluvím. Příkladem strachu politiků z ní budiž to, jak byla Řehkovi umyta hlava, když si dovolil říci zjevnou pravdu o tom, že bez obnovení základní vojenské služby o funkční armádě nejde v našich podmínkách vůbec přemýšlet. Důsledek? Rusy bychom jako Západ asi v konvenční válce přestříleli, ale co bychom s tím vítězstvím bez vojáků ochotných okupovat dělali, to tedy fakt nevím.
Jo Rusáku, dokud nepochopíš že největší nepřítel ruského národa sedí v Kremlu tak je to marný.
Nepochopi to aspon v nejblizsich sto letech. A to jsem optimista.
Aby ne 😅😅 když kriminálníkům nabízíte jít ničit a vraždit do sousední země za propustku z vězení 😆😅 ruZko je potřeba oplotit a nechat vymřít