Vích by měl jít ke zpovědi k nedoučenému popovi Foldynovi. V SPD je to sám velký myslitel .
V něčem má pan Jandourek pravdu: Po návratu ruské armády do Česka a Česka do Ruska nikdo nebude nebohé české chlapce „vytahovat“ z rodných chaloupek a posílat je do smrtících bojů.
Oni půjdou sami, a rádi.
Ano, mladí obyvatelé (ale vlastně i starší) Česko-Moravské autonomní oblasti Ruské federace se budou HOUFNĚ hlásit do nepřemožitelné ruské armády, aby se před smrtí dosyta nažrali. 😛
Z platu pomocných rozhazovačů umělých hnojiv národního podniku ANOFert vyžijí maximálně tři týdny, čtvrtý – do výplaty - se pasou na žírných polích soudruha Babiše-Bureše, zastupujícího federálního gubernátora.
Svoje přestárlé rodiče, pobírající průměrný důchod Ruské federace (ve staré měně 5 000 Kč), posílají na pastvu DENNĚ.
V armádě dostanou úžasné, NEPŘEDSTAVITELNÉ prachy, až – v přepočtu - 35 000 Kč měsíčně, dokud budou 100% použitelní.
Takže si za ty prachy před smrtí užijí nejen jídlo, ale ještě další potěšení, které doma v ČMAORF mít nebudou: Odkaz
Ano, v té době si už všechny hezké české holky budou vydělávat poblíž fronty, ještě lépe než nebozí čeští chlapci na frontě. 🙂
Máme se nač těšit, tak se tedy těšme.
Mupy mup!
No chlapče, vykreslil jste to skvěle, holt prapraděda Cimrman se utajit nedá.
Pochvala.
Figurky z SPD je škoda komentovat. Jeden větší " odborník" než druhý. Víte, jaké vzdělání má poslanec Okamura? A co dělal v Japonsku?
Slušně komentovat partu SPD je nadlidský úkol!
Voják a vojenský expert Vích? Ten by nebránil ani svoji znásilňovanou sestru. Hanebný zbabělec.
Vám už ta nenávist ničí mozek, vzpamatuje se...
Takový mravní úpadek, pane Víchu, se skutečně nevidí.
Není vám hanba?
Ne?
Měla by.
A proč by si to nemohli na Ukrajině zkusit? Nastrkovat někoho, aby mě bránil a sám mít ruce v kapsách - to není žádné hrdinství.
To, říká ten pravý, který jediné co umí, je čekat, kdo se o něj postará, že?
Lépe bych to nevyjádřil, neboť Vetchý a Trojan, oba čtyřdemoliční voliči, tak ti mají fakt dost. Až na podzim vládu převezme Babiš, tak to se budou užírat vztekem
Jo to bude fakt krasný, pod vedením estébaka Babiše se opět otočíme k jeho vzorům, kolaborantovy Orbánovy a Ficovy,kteří obdivují ty ruský prolhance a vrahy.V Rusku se pane za svobodu slova zavírá...!Tak za tohle jsem klíčema opravdu nezvonil...!!!!.Fiala je alespoň záruka, že toto svinstvo neobdivuje a je tvrdě prozápadní.I pamětnici bohužel zapomněli, že jsme tu měli ruské okupanty 20 let?!!🤮A Vetchýho a Trojana si za pomoc Ukrajině moc vážím.Stoji totiž na opačné straně....
Proč SPD neodjede do Ruska, když Putin všechny nespokojené na západě pozval.
Nemá ani cenu na takového hlupáka reagovat. Své voliče má. Snad se ukáže že národ nakonec není tak hloupý a těch voličů bude málo.
Bojím, bojím, že se ukáže a už i ukázalo, že počty voličů podobné inteligence se neumenšují. Maximálně se přeskupí k Turkovi nebo estebákovi.
..a já posílám pana Vícha s celou SPD víte kam , ekvivalent k tomu slovu je Russko. Milá redakce pošlete jim můj vzkaz. Děkuji.