obdiv k těmto klukům. Byl jsem řidič tanku a kolikrát mě napadlo, že bych určitě nechtěl zažít za rajčáky regulérní válku. Představa naprosto šílená, oni ji zažívají. Respekt
Já byl zalezlý ve výstrojnim skladu a čekal jsem na takové hrdiny jako Vy,aby jsem jim vyměnil znečištěné spodky!🤣🤣🤣
Třetí posádka?Pokud předchozí zahynou, tak ten tank musel dostat silný zásah.
A že by za tu dobu co je tam nasazený ještě existoval?Většinou po zásahu i shoří.Nebo že by zase Forum?
To je něco jako duch Kyjeva, který neexistoval. Pro naše chciválky dobrá propagace jak nasypat více peněz do nesmyslné války.
Nemám nic proti podpoře oběti proti agresorovi. Ale nemohu si pomoci - není ono pojmenovávání tanků tak trochu hodně infantilní? A taky trochu hodně tragikomické? Doufám, že to je jen výsledkem marketingového cílení na masu čtenářů, protože pokud by tento typ myšlení pronikl i do štábů, tak nemáme v jakémkoliv konfliktu šanci. Války nevyhrávají pohádkové tančíky, ke kterým si pěstujeme vztah jako k nějakým pejskům a kočičkám.
A teď si představ, že tohle pojmenování vojenské techniky je záležitost stará stovky let... No - zjevně o tom nemáš ani tušení, že už kdysi dávno měly své přezdívky děla, muškety, meče a šavle. Svá jména mají lodě, i ty válečné, a to dokonce nejspíš po tisíce let. A postupně měly svá jména letadla i tanky, jak v první, tak druhé světové.
Takže - co si o problematice nejdřív alespoň něco hodně málo zjistit - a až pak komentovat? Třeba bys pak pochopil, že to opravdu není kvůli marketinkovému cílení na masu čtenářů.
Hmmm, třetí posádka ?? Asi jsem něco "zaspal", ale denně jsou zde články o tom, kolik, kde a jaké techniky bylo zničeno na straně armády RF; ale pro Čechy tak důležitou informaci, že to "koupil" tank Václav (a dokonce už 2x); jsem nějak "propásl" .-. 🤔🤔
Nejen články, mrkněte se na Telegram, jak tam rusáci dostávají na budku při těch útocích tanků ve stylu 2. sv. války.
Komediantská bouda! 😀😀😀
Žádný Čech by neměl zneužít jméno zemského patrona. Pokud se za Čecha pokládá a ví co je ůcta k jejím světcům.
Žádný normální Čech neopakuje lži a fabulace komerčního nácíčka Okamury
Flastenci co chtějí aby jsme se stali další zemi před kterou si slušný svět odplivne.Slušny Čech má svědomí a paměť a jemu jasný že rudá nebo hnědá jsou jedna velká špina
Škoda že stejně neuvažuje dalších 100 tisíc jejich krajanů co se tady ukrývají místo aby šli bojovat za svoji zemi.
Hloupě kecat je jednoduché, sám za sebe doufám, že nikdy nebudu postaven před podobnou volbu a jenom vzdávám hold těm, kteří staví čest a hrdost nad ostatní.
Tak třetí posádka, no odvahu mají, rozumu už míň, jinak už by byli tady jako ta hromada jejich kamarádů.
Třeba brání rodiny. Moc dobře vědí co nastane ,jestli rudí barbaři a jejich kremelský vůdce, zem Ukrajinců budou okupovat. Odvahu Ukrajincům mužem závidět . U nás by to nešlo. Protože nejde bránit rodiny a zem když máte nepřítele za zády. Bolševiky a jejich sympatizanty . A těchto kolaborantů máme hodně. Denně tyhle prazvláštní osoby potkáváme na chodníku
A zazvonil zvonec a pohádky je konec.
Kam se hrabe Cimrman.
Jen ze zvědavosti, co Vám přišlo tak fantaskního na rozhovoru posádky tanku v bojovém nasazení
o Václavovi slyším prvně, pamatuju si loni to Fialovo vlhnutí u tanku jménem Tomáš, který předpokládám měl jepičí život, protože hned po předání veškeré zprávy o jeho osudu naprosto zmizely.
Tak ještě maršále spravit tu gramatiku a bude to fertig, zatím to je výkon, jak u Stalingradu.