1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

obdiv k těmto klukům. Byl jsem řidič tanku a kolikrát mě napadlo, že bych určitě nechtěl zažít za rajčáky regulérní válku. Představa naprosto šílená, oni ji zažívají. Respekt

55
Před 1 rokem
Petr Krafčik

Já byl zalezlý ve výstrojnim skladu a čekal jsem na takové hrdiny jako Vy,aby jsem jim vyměnil znečištěné spodky!🤣🤣🤣

16
Před 1 rokem

Třetí posádka?Pokud předchozí zahynou, tak ten tank musel dostat silný zásah.

A že by za tu dobu co je tam nasazený ještě existoval?Většinou po zásahu i shoří.Nebo že by zase Forum?

65
Před 1 rokem
Petr Koutny

To je něco jako duch Kyjeva, který neexistoval. Pro naše chciválky dobrá propagace jak nasypat více peněz do nesmyslné války.

48
Před 1 rokem

Nemám nic proti podpoře oběti proti agresorovi. Ale nemohu si pomoci - není ono pojmenovávání tanků tak trochu hodně infantilní? A taky trochu hodně tragikomické? Doufám, že to je jen výsledkem marketingového cílení na masu čtenářů, protože pokud by tento typ myšlení pronikl i do štábů, tak nemáme v jakémkoliv konfliktu šanci. Války nevyhrávají pohádkové tančíky, ke kterým si pěstujeme vztah jako k nějakým pejskům a kočičkám.

27
Před 1 rokem
Adam Vlček

A teď si představ, že tohle pojmenování vojenské techniky je záležitost stará stovky let... No - zjevně o tom nemáš ani tušení, že už kdysi dávno měly své přezdívky děla, muškety, meče a šavle. Svá jména mají lodě, i ty válečné, a to dokonce nejspíš po tisíce let. A postupně měly svá jména letadla i tanky, jak v první, tak druhé světové.

Takže - co si o problematice nejdřív alespoň něco hodně málo zjistit - a až pak komentovat? Třeba bys pak pochopil, že to opravdu není kvůli marketinkovému cílení na masu čtenářů.

39
Před 1 rokem

Hmmm, třetí posádka ?? Asi jsem něco "zaspal", ale denně jsou zde články o tom, kolik, kde a jaké techniky bylo zničeno na straně armády RF; ale pro Čechy tak důležitou informaci, že to "koupil" tank Václav (a dokonce už 2x); jsem nějak "propásl" .-. 🤔🤔

38
Před 1 rokem
Milan Lhotský

Nejen články, mrkněte se na Telegram, jak tam rusáci dostávají na budku při těch útocích tanků ve stylu 2. sv. války.

5
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Komediantská bouda! 😀😀😀

45
Před 1 rokem

Žádný Čech by neměl zneužít jméno zemského patrona. Pokud se za Čecha pokládá a ví co je ůcta k jejím světcům.

58
Před 1 rokem
Hanuš Joža

Žádný normální Čech neopakuje lži a fabulace komerčního nácíčka Okamury

Flastenci co chtějí aby jsme se stali další zemi před kterou si slušný svět odplivne.Slušny Čech má svědomí a paměť a jemu jasný že rudá nebo hnědá jsou jedna velká špina

19
Před 1 rokem

Škoda že stejně neuvažuje dalších 100 tisíc jejich krajanů co se tady ukrývají místo aby šli bojovat za svoji zemi.

23
Před 1 rokem
Zdeněk Fila

Hloupě kecat je jednoduché, sám za sebe doufám, že nikdy nebudu postaven před podobnou volbu a jenom vzdávám hold těm, kteří staví čest a hrdost nad ostatní.

20
Před 1 rokem

Tak třetí posádka, no odvahu mají, rozumu už míň, jinak už by byli tady jako ta hromada jejich kamarádů.

37
Před 1 rokem
Petr Kubicek

Třeba brání rodiny. Moc dobře vědí co nastane ,jestli rudí barbaři a jejich kremelský vůdce, zem Ukrajinců budou okupovat. Odvahu Ukrajincům mužem závidět . U nás by to nešlo. Protože nejde bránit rodiny a zem když máte nepřítele za zády. Bolševiky a jejich sympatizanty . A těchto kolaborantů máme hodně. Denně tyhle prazvláštní osoby potkáváme na chodníku

30
Před 1 rokem

A zazvonil zvonec a pohádky je konec.

Kam se hrabe Cimrman.

57
Před 1 rokem
Karel Cernicky

Jen ze zvědavosti, co Vám přišlo tak fantaskního na rozhovoru posádky tanku v bojovém nasazení

30
Před 1 rokemUpraveno

o Václavovi slyším prvně, pamatuju si loni to Fialovo vlhnutí u tanku jménem Tomáš, který předpokládám měl jepičí život, protože hned po předání veškeré zprávy o jeho osudu naprosto zmizely.

21
Před 1 rokem
David Paulus

Tak ještě maršále spravit tu gramatiku a bude to fertig, zatím to je výkon, jak u Stalingradu.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt