Podporovatelé nacistického russka a teroristů Hamásu jsou lidé bez morálky a bez charakteru. Je jím vlastní násilí, jako jejich vzoru KSČM, Rajchlivcům, Vrábelovcům a i Zemanovcům . Touží po návratu totality ve stylu Putina a Si-ti-Pinga. To jsou jejich vzory. Zemsn se jel do Číny učit jak stabilizovat společnost. To mluví za vše. Hnus. Na uvedeném člověku v článku p. Doležala a setkání p. Rakušané v Karviné je to jasně vidět.
to jste prosím psal ve stavu střízlivém, pane Veber?
Možná by bylo vhodné nějak těm milcům ruského světa objasnit, že do Ruska se jen tak snadno nedostanete. Potřebujete vízum a to oni nedávají každému. Skoro bych řekla, že potenciální cestovatelé by ani nedokázali pobrat všechny úkony, které jsou k získání víza potřeba. Jednosměrná letenka bych řekla je důvod k neobdržení víza, protože ani v Rusku nemají o imigranty zájem.
Ale ne ... oni je radi prijmou . Na odvodnim vojenskem urade. A pak...? Pak uz jen same socialni jistoty!!!
V pátek jsem slyšel v hospodě debatu ohledně té učitelky, která říkala studentům, že se v Kyjevě nic neděje. Že prý to video je sestříhané, že to takhle nezaznělo, že je to cenzura atd. A na konci diskuze (pak jsem odešel) zaznělo, že všichni ti, co tuhle cenzuru a diktaturu zavedli, budou sedět ve vězení a ti nejhorší, kteří to řídí, budou viset.
Předpokládám, že to byla diskuse " obyčejného lidu"
Je to sice osel a vulgární osel, ale na rozdíl od toho druhého se živí aspoň rukama a ne propagandou. Čili pro společnost je mnohem větším přínosem než zhulený vysokoškolák. Jinak to s tím zdaněním je v podstatě pravda, samozřejmě záleží jak vysoký plat dotyčný má, i když za výši daní z příjmu, sociálních a zdravotních odvodů neodpovídá Fialova vláda,. Tak je systém nastaven už dlouho. A vynucovat si na někom rozhovor, dokonce cpát se mu do bytu je stalking.
A vy víte že se živí rukama ? A že vůbec pracuje ? To, že takové individum něco řekne rozhodně neznamená, že je to pravda.
Pane Dezale, 1) fyzicke nasili pochopitelne odmitam a tim i cin tohoto urocnika, nicmene 2) predvedl jste genialni manipulaci k ostuzeni vsech nas, kteri mame oproti Vam jiny nazor. Predvedl jste dokonaly framing, manipulativni techniku par excelans k dehonestaci vsech nazorove nekonformnich Vasemu videni sveta. Pan by se mel stydet za sve nasili vuci Vam stejne tak jako Vy (jako "novinar???") za svou manipulaci!
Já vyrůstal v 90 kach, a tehdy bylo zcela normální, uvedu zde příklad, že když byl někdy někdo fakt velký kkkkt, tak nejen, že se tím nechlubil, veřejně, ale dokonce se jeho rodina za něho styděla, a ne jako vy a vám podobní, kdy tu ještě veřejně brečíte, a jakýmkoliv způsobem se snažíte prosadit ty svoje.... A upoutat na sebe pozornost, a také upozornit jaké se vám neděje příkoří... Přitom chyba není u nás ale u vás dezolatu...
Geniální je jak tento "človek" z okna křičí - já jsem vás slušně žádal, to by mne zajímalo jak by to vypadalo kdyby žádal neslušně?
Když jsem napsal, že ve zvucích toho individua, které nekoordinovaně vykřikuje do okolí, slyším hlas jeho otce, co patrně s lahví vodky v ruce a agresí v srdci na něj řval, když ho "vychovával",
tak mě smazali. Tak to zkusím ještě jednou. A on takhle asi vychovává dál svoje děti.
Pozadat nekoho o rozhovor muzu, ale nemuzu si to pozdeji prece zkouset nejak vynucovat. Cela tahle provokace je zalozena presne na te myslence "na internetu jsi silny, rekl bys mi totez i do oci"?, kdy se halt tak nejak predpoklada, ze drtiva vetsina lidi samozrejme na osobni konfrontaci v realnem svete nikdy nepristoupi, popripade najednou budou mluvit mnohem mirneji, omlouvat se apod. Jenze existujou i taci, kteri na ni pristoupi a nijak se zpatky drzet nebudou, cehoz by si pan JXD ovsem mel byt vedom. Pokud nekdo chce takhle provokovat, tak by si to ale pak mel umet take vyridit sam a ne volat PCR, to mi prijde dosti trapne.
Demence se bohužel nevyhýbá žádnému. Díky že jste to zvládl.
A to si představte, že útočník ješte novinářům sebral hůl se skrytou čepelí, což je velmi zákeřná zbraň a mával tam sní....okamžitě zavřít a vyhostit do Ruska.