1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Podporovatelé nacistického russka a teroristů Hamásu jsou lidé bez morálky a bez charakteru. Je jím vlastní násilí, jako jejich vzoru KSČM, Rajchlivcům, Vrábelovcům a i Zemanovcům . Touží po návratu totality ve stylu Putina a Si-ti-Pinga. To jsou jejich vzory. Zemsn se jel do Číny učit jak stabilizovat společnost. To mluví za vše. Hnus. Na uvedeném člověku v článku p. Doležala a setkání p. Rakušané v Karviné je to jasně vidět.

50
Před 1 rokem
Ivan Veber

to jste prosím psal ve stavu střízlivém, pane Veber?

21
Před 1 rokem

Možná by bylo vhodné nějak těm milcům ruského světa objasnit, že do Ruska se jen tak snadno nedostanete. Potřebujete vízum a to oni nedávají každému. Skoro bych řekla, že potenciální cestovatelé by ani nedokázali pobrat všechny úkony, které jsou k získání víza potřeba. Jednosměrná letenka bych řekla je důvod k neobdržení víza, protože ani v Rusku nemají o imigranty zájem.

34
Před 1 rokem
Alena Čechová

Ale ne ... oni je radi prijmou . Na odvodnim vojenskem urade. A pak...? Pak uz jen same socialni jistoty!!!

43
Před 1 rokem

V pátek jsem slyšel v hospodě debatu ohledně té učitelky, která říkala studentům, že se v Kyjevě nic neděje. Že prý to video je sestříhané, že to takhle nezaznělo, že je to cenzura atd. A na konci diskuze (pak jsem odešel) zaznělo, že všichni ti, co tuhle cenzuru a diktaturu zavedli, budou sedět ve vězení a ti nejhorší, kteří to řídí, budou viset.

33
Karel Stržanovský

Předpokládám, že to byla diskuse " obyčejného lidu"

33
Před 1 rokem

Je to sice osel a vulgární osel, ale na rozdíl od toho druhého se živí aspoň rukama a ne propagandou. Čili pro společnost je mnohem větším přínosem než zhulený vysokoškolák. Jinak to s tím zdaněním je v podstatě pravda, samozřejmě záleží jak vysoký plat dotyčný má, i když za výši daní z příjmu, sociálních a zdravotních odvodů neodpovídá Fialova vláda,. Tak je systém nastaven už dlouho. A vynucovat si na někom rozhovor, dokonce cpát se mu do bytu je stalking.

42
Před 1 rokem
Miloš Zbránek

A vy víte že se živí rukama ? A že vůbec pracuje ? To, že takové individum něco řekne rozhodně neznamená, že je to pravda.

3
Před 1 rokemUpraveno

Pane Dezale, 1) fyzicke nasili pochopitelne odmitam a tim i cin tohoto urocnika, nicmene 2) predvedl jste genialni manipulaci k ostuzeni vsech nas, kteri mame oproti Vam jiny nazor. Predvedl jste dokonaly framing, manipulativni techniku par excelans k dehonestaci vsech nazorove nekonformnich Vasemu videni sveta. Pan by se mel stydet za sve nasili vuci Vam stejne tak jako Vy (jako "novinar???") za svou manipulaci!

59
Před 1 rokem
Prokop Zábranský

Já vyrůstal v 90 kach, a tehdy bylo zcela normální, uvedu zde příklad, že když byl někdy někdo fakt velký kkkkt, tak nejen, že se tím nechlubil, veřejně, ale dokonce se jeho rodina za něho styděla, a ne jako vy a vám podobní, kdy tu ještě veřejně brečíte, a jakýmkoliv způsobem se snažíte prosadit ty svoje.... A upoutat na sebe pozornost, a také upozornit jaké se vám neděje příkoří... Přitom chyba není u nás ale u vás dezolatu...

3
Před 1 rokem

Geniální je jak tento "človek" z okna křičí - já jsem vás slušně žádal, to by mne zajímalo jak by to vypadalo kdyby žádal neslušně?

34
Před 1 rokem

Když jsem napsal, že ve zvucích toho individua, které nekoordinovaně vykřikuje do okolí, slyším hlas jeho otce, co patrně s lahví vodky v ruce a agresí v srdci na něj řval, když ho "vychovával",

tak mě smazali. Tak to zkusím ještě jednou. A on takhle asi vychovává dál svoje děti.

5
Před 1 rokemUpraveno

Pozadat nekoho o rozhovor muzu, ale nemuzu si to pozdeji prece zkouset nejak vynucovat. Cela tahle provokace je zalozena presne na te myslence "na internetu jsi silny, rekl bys mi totez i do oci"?, kdy se halt tak nejak predpoklada, ze drtiva vetsina lidi samozrejme na osobni konfrontaci v realnem svete nikdy nepristoupi, popripade najednou budou mluvit mnohem mirneji, omlouvat se apod. Jenze existujou i taci, kteri na ni pristoupi a nijak se zpatky drzet nebudou, cehoz by si pan JXD ovsem mel byt vedom. Pokud nekdo chce takhle provokovat, tak by si to ale pak mel umet take vyridit sam a ne volat PCR, to mi prijde dosti trapne.

14
Před 1 rokem

Demence se bohužel nevyhýbá žádnému. Díky že jste to zvládl.

23
Před 1 rokem

A to si představte, že útočník ješte novinářům sebral hůl se skrytou čepelí, což je velmi zákeřná zbraň a mával tam sní....okamžitě zavřít a vyhostit do Ruska.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt