Prostě Časiv Jar Rus rozmydlí na betonovou drť a tak se vyčerpá, že válku prohraje - pochopil jsem.
RuSSký nacista krade cizí zem vraždí a vše ničí 🤢🤢🤢
Jerkane víš že je vydán na tvé jméno zatykač. Ale napiš nám hlavo pomazana, kdo ukradl část Kypru a kdo má na Kubě vězení.
Zmocnit se a ovládnout město které je bráněno dostatečným počtem obránců není vůbec jednoduché a přináší to velké ztráty na obou stranách. Ale RF nemá kam pospíchat tak je jedno, kdy město padne. Pakliže se situace UA v zásobování voj. materiálem nezmění stejně jako ochota místních obyvatel bojovat za svou zem , půjde to s ní rychle z kopce. A na prach budou další místa. RF na to má zdá se prostředků dost.
I Kimovi zásoby dojdou.
Ukrajinci se ,,uvítězí,, až do centra Kyjeva.Za 3 týdny se bude psát zase že to je nevýznamné městečko...
Víte, že Kyjev je na Ukrajině ?
Jděte už do háje. tady pořád čtu, jak Rusové prohrávají, jak nemají jednou to, podruhé tohle, ale nějak jim to trvá prohrát. Nějak se to pořád posouvá na západ. Není vám to už hloupé. Zkuste jednou napsat něco o skutečné situaci . Ale asi se vám líbí, jak tady u toho spousty lidí slintá blahem a honí si své ego hloupými komentáři.
Jestli chcete vidět vítězství rusa, musíte na jiný web a jiný stát.
A za týden budeme číst, jak zdecimovaná ruská vojska město obsadila a pokračují dál. A ukrajinci vítězně ustupují ..
Ale můžete mít pravdu ! Pokud russáci obsadí Časiv Jar, ale zaplatí za to tak, že jim " zbyde jen velení ", bude tato vyhraná bitva stát za to ? V článku ale nenajdeme jakoukoli prognózu, o výsledku boje . Článek je tedy objektivní . Nebo ne ?
Metodika dobývání se ustálila. Prostě to rozsekají klouzavými bombami, rozmístí kolem dělostřelectvo a za velkých ztrát se prokoušou do prostoru, odkud budou ohrožovat zbývající ústupové cesty UkrArm, která se vzápětí stáhne. Na následný vývoj jsem zvědavý, když i F24 připisuje bitvě význam a zároveň musí vědět, že do měsíce přejde městečko do ruské držby.
Zatím se k Casimu Jaru nedostali .....ale je to otázka času nic méně pokud ho budou obléhat zase rok tak to není zase taková výhra......
Máme v moci ruskou verbež jednoduše vyhnat. Zatím se jen díváme jak Ukrajinci umírají. Je mi hanba!
A jak byste to prosím udělal? Děkuji za odpověď.
Už nyni víme, že Ukrajina bude téměř celá zničena,kdo z mužů přežije,tak jen 30%bude bez postižení,spousta mrzáků a mrtvých na obou stranách.
Napiš to putinovi. Třeba to neví.
líbí se mi jak vydají video během týdne a pokažné jiný den , jiný nápis ale stejné video 😄 to pán redaktor dostává zaplaceno za práci kterou odflákne a ještě se nebojí postovat totožné :D