1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Já bych neměla nervy na to tam sedět a poslouchat. Ani za ty prachy... protože život, život a svůj čas má člověk jenom jeden.

12
Před 1 rokem
Šárka Bergerová

Taky mě to párkrát napadlo, i když to může být zajímavé, nakonec to ale není pouze o sezení, je to práce zodpovědná, práce pro spoluobčany. Za prezidenta Pavla a premiéra Fialy, ale bez anistů a okamurovců, proč ne. Všichni máme šanci jít do politiky. A že je ve sněmovně kupř. Marek Benda 30 let, mně nevadí, je to práce jako každá jiná. Pouze můj názor.

11
Před 1 rokem

Jurečka se pomátl zase to svádí na unii přestanou pracovat důchodci takle dělaj za minimální mzdu a ještě budou platit takle vysokou daň to jsem zvědavý kde firmy budou hledat zaměstnance

4
Před 1 rokem

To je zajímavé, že proti migrantům nejvíce řvou migranti Babiš a Okamura.

24
Před 1 rokem

Na Dostalovou se stačí podívat a je jasne co jí chybí ( tuky to nejsou).

7
Před 1 rokem

Je pravda , ze Babis neni schopen argumentovat vecne a konstruktivne v momentalni situaci, ale mozna ze se pani zacali libit modri ptaci. Treba ji i neco slibili. !!

2
Před 1 rokem

Už to nedávají ani jeho vlastní lidi... Stašný mekty...

16
Před 1 rokem

Pozor! Tak ta je na tom inteligenčně a morálně daleko na hony dál (výš) než tetka Pávice Shcillená! Klobouk dolů paní Dostálová!

56
Před 1 rokem

No to je vidět inteligenci ženy co si o sobě myslí?

41
Před 1 rokem
Danuse Marková

Nerozumím, jakože má tak nízkou inteligenci, že neumí změřit dvě minuty? A kolik inteligence na změření dvou mnut potřebujete vy? :D

21
Před 1 rokem

Slovenský stbák Babiš je lhář a podvodník.

33
Před 1 rokem
Vlastislav Troják

hlupáku

30
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 1 rokem

Co jiného od naprosto objektivního média očekávat. Jako vždy vivat za hloupost tohoto webu.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt