Já bych neměla nervy na to tam sedět a poslouchat. Ani za ty prachy... protože život, život a svůj čas má člověk jenom jeden.
Taky mě to párkrát napadlo, i když to může být zajímavé, nakonec to ale není pouze o sezení, je to práce zodpovědná, práce pro spoluobčany. Za prezidenta Pavla a premiéra Fialy, ale bez anistů a okamurovců, proč ne. Všichni máme šanci jít do politiky. A že je ve sněmovně kupř. Marek Benda 30 let, mně nevadí, je to práce jako každá jiná. Pouze můj názor.
Jurečka se pomátl zase to svádí na unii přestanou pracovat důchodci takle dělaj za minimální mzdu a ještě budou platit takle vysokou daň to jsem zvědavý kde firmy budou hledat zaměstnance
To je zajímavé, že proti migrantům nejvíce řvou migranti Babiš a Okamura.
Na Dostalovou se stačí podívat a je jasne co jí chybí ( tuky to nejsou).
Je pravda , ze Babis neni schopen argumentovat vecne a konstruktivne v momentalni situaci, ale mozna ze se pani zacali libit modri ptaci. Treba ji i neco slibili. !!
Už to nedávají ani jeho vlastní lidi... Stašný mekty...
Pozor! Tak ta je na tom inteligenčně a morálně daleko na hony dál (výš) než tetka Pávice Shcillená! Klobouk dolů paní Dostálová!
No to je vidět inteligenci ženy co si o sobě myslí?
Nerozumím, jakože má tak nízkou inteligenci, že neumí změřit dvě minuty? A kolik inteligence na změření dvou mnut potřebujete vy? :D
Slovenský stbák Babiš je lhář a podvodník.
hlupáku
Co jiného od naprosto objektivního média očekávat. Jako vždy vivat za hloupost tohoto webu.