Tohle jsou jen kecy! Elita sem elita tam, umírá spousta lidí zbytečně, ti co bojují hubou to asi nechápou! Je škoda každého člověka a tohle by si měl uvědomit každý a hlavně politici, ti sedí na zadku a nebo se schovají.zaklad je mír
Agresor mír nechce takže základ je víte kde...
Už před rokem jsem četl nějakou zprávu, jak chce prezident UA po západu nějaké zbraně, s tím, že ty už konečně rozhodnou válku...
Dostál je, pak další a další co opět rozhodnou....
Oni ještě válčí???
No a rusák žebrá v KLDR a v Íránu a rozhodlo to?
Měli by jste informovat trochu objektivně. Ukrajinci pak vypadají jak hlupáci a lidé se jim pak smějí a není divu, že je ani nepodporují, když se dočítáme velmi zkreslené nebo i lživé zprávy.
Říkám to pořád dokola , kde jsou ty F16! Ty by mohly výrazně pomoct. Putinovu KRVAVOU predvolebni kampaň "dobytí Avdijivky" by mu chtělo překazit! Zločinec prezidentem?!?!
Tak možná mu to nadělí jako dárek v den pseudovoleb.
Odkaz
"Bez odpovídající protiletecké obrany se zdá nereálné, že by bylo v silách ukrajinské armády město dlouhodobě udržet." To je z článku. A kde jsou ty slavné F-16? Piloti natěšení na souboje a stále nic.
Ty F- 16 jsou tam, kde ty F-35 pro Českou republiku.
Koukám, že ukrajinským bratrům se tam vytváří jakýsi kotel ....... aby nedopadli jako u jistého Stalingradu.
Ano, válka je peklo. Je super, že to zjistilo i fimfárum 24.
Bohužel bezbranným civilistům to moc nepomůže.🙄
A co navrhujete? Já stáhnutí ruských švábů zpátky domů.
Takže elitní jednotky město osvobodí??? Nebo je to jen přitroublý bulvární taneček,,
Je to jako něco ve stylu: Všichni měli od krve ruce, jenom já hubu...
Pluk Azov. Není to to samé polovojenské a fašistické uskupení, které se už před deseti lety dopouštělo genocidy na národnostních menšinách na Ukrajině?
Máte pravdu