Kdo s čím zachází, s tím taky schází.
Hlavní a fatální jejich statečných protivníků je prezident Trump. Nějaké drony jsou proti tomu prkotina nehodná pozornosti.
Jsem netušil, že je možné optická vlákna takhle dobře vidět. Tak v tom případě to mají operátoři hodně špatné, protože je možné je o dost lépe vystopovat, než kdyby to bylo přes rádio.
Já to říkál od začátku, že drony proti moderní armádě nemají moc velké uplatnění jako mají nyní na Ukrajině.
Russko napadlo Ukrajinu, russko je agresor.
Vás by měli ukazovat, to je ale chytrost co jste napsal.S vámi ale musí být ssranda, co takhle jít bavit na Matějskou pouť.
Tušil jsem to , že podle špagátu najdou místo vzletu. Konec konců něco podobného bylo ve francouzské komedii hádám - možná jiný díl- Sedmá rota za úplňku ,kde Němci podle drátu telefonu došli až do štábu...
Vzhledem k tomu, že zlikvidovali mnoho leopardů, abramsů a bredley tak ti 4-5 operátorů nejsou cena. Super je to video, kde leží leopard a 4 bredley na jedný hromadě a všude kolem mrtví ukrajinci.
AT-1: Raketa jménem Čmelák
Sovětský svaz zahájil vývoj PTŘS v 50. letech a první sériový typ byl zaveden do služby roku 1960.
.
Byl to systém 2K15 Šmel, který dostal kód AT-1 Snapper a používal rakety 3M6. Jejich maximální dosah činil něco přes 2000 m a navádění se dělo ručně prostřednictvím kabelů.
.
Pro odpalování sloužily automobily GAZ-69 nebo obrněná vozidla BRDM-1.
.
Odkaz
Místo startu není většinou místo kde sedí operátor dronů.
Místo startu musí někdo obsluhovat, doplňovat drony apod.
Autor opět dělá z Rusů de(b)yly.
Ale podívat se pravdě do očí a napsat Ukrajinci jsou v síkely a prohrávaj na celé frontě, to neumí.(Hypotéka volá😂😂).
Ehm... za tím dronem se táhne kabel od ovladače, který drží operátor. Jak chcete oddělit místo startu od kabelu a operátora?
Využívají to obě strany. Takže optické vlákno nesmí vést k operátorovi ale pouze ke krabici která to převede na bezdrát.
... a přesto Rusové opět postoupili vpřed. Jak jen to dělají, když jim ti Ukrajinci tak zatápí?