1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

No jestli mnáhodou ty dva miliony diváků nečekali třeba nějaké nové bombastické oznámení.Třeba že v Německu je levnější i spousta jiných věcí než Nuttela a nebo že platy jako v Německu budou o rok dřív a ne až za čtyři roky.Nebude to náhodou ten důvod??????

39
Před 3 měsíci
Jan Pavluv

Tady platy jako v Německu nebudou ještě dalších 30 let.To je nereálné.Takže říkal jen nesmysly, které se nedají splnit.

13
Před 3 měsíci

Vynalezce prodávání strachu Fialu, by nikdo neměl ani na sekundu podceňovat. Ty dva milióny ukazují volební potenciál těch, co jsou ochotní v rozporu se zdravým rozumem čtyřkoalici znovu volit. A buďte si jistí, že je Fiala s obligátní pomocí médií, hlavně veřejnoprávních k volbám znovu dostane. Nedokáže-li opozice aktivizovat tu třetinu voličů, kteří na účast ve volbách už zcela rezignovali a opakovaně nevolí, nezačne-li se skutečně radikální opoziční politikou typu plná náměstí při demonstracích, nespojí-li se opoziční mimoparlamentní subjekty, předvede vám Fiala znovu to jediné v čem skutečně dobrý je. Ve schopnosti jak ovládnout s menšinovou podporou tuto zem.

3
Před 3 měsíci
Jiri Vagner

Takže koalice je rozpor se zdravym rozumem, zatimco babiš je jasnej zdravej rozum. Jasně :D

2
Před 3 měsíci

Bylo by fajn, kdyby tenhle Fialův projev, zopakovali na Silvestra. Já bych ho zařadil, někde mezi silvestrovské scénky Vladimíra Menšíka, Zdeňka Izera a Felixe Hozmana, jelikož to bylo tedy žůžo.😜

54
Před 3 měsíci

Sledovános byla, jelikož dva miliony diváků se chtělo podívat na tu komedii. Tři princezny zklamaly, tak pro potěšení, naše slibotechna, signalista nezklamal.

14
Před 3 měsíci
Jiří Rendl

Tak jeden princ co sliboval a nic z toho nesplnil je jiná pohádka.

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 měsíci

Zvědaví lidé se spíš koukaly co stohoto pana Supermana s německými platy a nutelou na hlavě zase vypadne za hovadinu jako silvestrovské video dobré ale realita totální nula nuda

10
Před 3 měsíci
Jirka Králík

Tu vlajku máš blbě, geňo.

Před 3 měsíci

za mě je tenhle člověk, jenž je úřadu jako premiér k smíchu...své populistické kecy ať si nechá pro podobné straníky, věřit mu nelze po zkušenostech ani pozdrav.

11
Před 3 měsíci

Je umění mluvit a nic vlastně neříct a to umí Fiala dokonale.

47
Před 3 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 2 reakce
Před 3 měsíci

Po celé Vánoce nebyla pěkná pohádka, až včera fantasy pohádka a její vypravěč, světový lídr, ukrajinský premiér a lhář.

49
Před 3 měsíci
Milan Matouš

A proč si ty vaše jedovatý koblihový slinty neprskáte na Parlamentních listech? To je vaše nynější Rudý právo! Tam se starejte aby se estébák Bureš naučil do voleb česky.

14
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Já taky koukal,neb Barona Prášila mám v oblibě.Skoda, že už brzy skončí🤣

46
Před 3 měsíci
Karel Kolar

Neboj , neskončí.

Před 3 měsíci

Tady všichni prskají na projev, který sledovaly 2mil lidí, což asi něco znamená. Třeba já osobně bych se na proslov někoho, kdo mě nezajímá nekoukal, bral bych to jako ztrátu času. Nikdo zde ani neřekl, jaká politická strana by byla lepší a proč.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt