1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Podle logiky sledovat=nechat se zaujmout, pak ma 2 miliony volicu natotata.

14
Před 3 měsíci

Nic jiného než se na toho kašpara koukat nám nezbývalo, když jsme nechtěli propásnout začátek pohádky

44
Před 3 měsíci
Martin Ranc

Nejvíc se mi líbilo jak se hned všichni prodavači strachu přihlásili jako potrefená husy. A to pan premiér nikoho nejmenoval. Super projev.

43
Před 3 měsíci

Ta sledovanost je dána i tím, že občané netrpělivě čekali, co zase přednese za moudra a čím se opět zesměšní. V poslední době jeho projevy přitahují jako nějaký seriál.

41
Před 3 měsíci
Václav Molcar

Kam se hrabeš na pana Fialu, zoufalče!

18
Před 3 měsíci

Projev plný sebechvály a vyhrožování. Rozhodně to ale nebyl projev státníka, který by předával národu vizi do budoucna, který by motivoval k činům. Bohužel, dobrý státnický projev jsem už neslyšel mnoho, mnoho let.

90
Před 3 měsíciUpraveno
Jiří Berger

Kde přesně, resp. v kterých pasážích, jste slyšel to vyhrožování, pane Bergere ?

36
Před 3 měsíci

Projev pana premiéra na jedničku, pouze kobliháři utrpěli křivdu .🤣

32
Před 3 měsíci
Svatopluk Kedroň

nejsem ani nutelář, ani koblihář, ale pokud někdo chválí projev Fialy, tak je hloupý, zatrpklý a hlavně amorální hov do :)

27
Před 3 měsíci

Fialův projev premiéra této země zaujal pouze z jednoho pohledu a to, že byl doufejme zcela posledním projevem ve funkci premiéra pana Fialy.

54
Před 3 měsíci
Jiří Zilvar

Opravdu doufejme, že ten projev byl poslední. Stejně se obávám, že ještě za ten rok zemi naprosto zničí. Nadělal dluhy a ostudu.

8
Před 3 měsíci

No nevím jak většina z těch 2 mil. , ale já jsem se díval, protože jsem se těšil, že třeba uslyším nějakou další neskutečnou "prdu"...a od srdce se zasměju...

87
Před 3 měsíci
Petr Vrba

A nakonec jste si jenom pšoukl, Vrba ...

14
Před 3 měsíci

Po nakouknutí na diskuzi jsem nabyl dojmu, že se mnozí nemohou dočkat až se vlády ujme Brouk Pytlík Havlíček, Kalamity Džejn financí Dlužena pod vedením Bureše, který by propadl i sedmé třídě ZDŠ.

16
Před 3 měsíci
Alois Sekanina

Další chciválek

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 měsíci

Nejvíce údajně "zaujal" pacienty v té ozdravovně v pražských Bohnicích, ti prý se na něj dívali s velkým zaujetím a dokonce mu někteří i tleskali a provolávali slávu !

49
Před 3 měsíci
Rudolf Kozák

, To v Bohnicích byla sekta ANO ? kozák .

23
Před 3 měsíci

Jo, taky jsem to sledoval. A smál se na celé kolo. Zprvu jsem si myslel, že to je Jablonský. Je viděl, že ho má Fiala nastudovaného. Jéžííííš, to byla psina!!!!

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt