Podle logiky sledovat=nechat se zaujmout, pak ma 2 miliony volicu natotata.
Nic jiného než se na toho kašpara koukat nám nezbývalo, když jsme nechtěli propásnout začátek pohádky
Nejvíc se mi líbilo jak se hned všichni prodavači strachu přihlásili jako potrefená husy. A to pan premiér nikoho nejmenoval. Super projev.
Ta sledovanost je dána i tím, že občané netrpělivě čekali, co zase přednese za moudra a čím se opět zesměšní. V poslední době jeho projevy přitahují jako nějaký seriál.
Kam se hrabeš na pana Fialu, zoufalče!
Projev plný sebechvály a vyhrožování. Rozhodně to ale nebyl projev státníka, který by předával národu vizi do budoucna, který by motivoval k činům. Bohužel, dobrý státnický projev jsem už neslyšel mnoho, mnoho let.
Kde přesně, resp. v kterých pasážích, jste slyšel to vyhrožování, pane Bergere ?
Projev pana premiéra na jedničku, pouze kobliháři utrpěli křivdu .🤣
nejsem ani nutelář, ani koblihář, ale pokud někdo chválí projev Fialy, tak je hloupý, zatrpklý a hlavně amorální hov do :)
Fialův projev premiéra této země zaujal pouze z jednoho pohledu a to, že byl doufejme zcela posledním projevem ve funkci premiéra pana Fialy.
Opravdu doufejme, že ten projev byl poslední. Stejně se obávám, že ještě za ten rok zemi naprosto zničí. Nadělal dluhy a ostudu.
No nevím jak většina z těch 2 mil. , ale já jsem se díval, protože jsem se těšil, že třeba uslyším nějakou další neskutečnou "prdu"...a od srdce se zasměju...
A nakonec jste si jenom pšoukl, Vrba ...
Po nakouknutí na diskuzi jsem nabyl dojmu, že se mnozí nemohou dočkat až se vlády ujme Brouk Pytlík Havlíček, Kalamity Džejn financí Dlužena pod vedením Bureše, který by propadl i sedmé třídě ZDŠ.
Další chciválek
Nejvíce údajně "zaujal" pacienty v té ozdravovně v pražských Bohnicích, ti prý se na něj dívali s velkým zaujetím a dokonce mu někteří i tleskali a provolávali slávu !
, To v Bohnicích byla sekta ANO ? kozák .
Jo, taky jsem to sledoval. A smál se na celé kolo. Zprvu jsem si myslel, že to je Jablonský. Je viděl, že ho má Fiala nastudovaného. Jéžííííš, to byla psina!!!!