V poslední době je řev nemocných jedinců čím dále hlasitější.
Bodli by nějaké polstrované cely.
Kňourat, nic jiného aktivistům nejde 😂
Není jednoduché slyšet pravdu, no 🥲 Někteří to snáší lépe, jiní ne. Je vtipné že stejně jako se lidé patřící do kategorie trans lidí bouří proti odpírání práv, tak stejnou měrou by chtěli zakazovat ostatním co mohou a co ne - v tomto případě co může být publikováno 😄
Proč mají na ksichtech ty roušky,když skandují že jejich těla nejsou poškozená??🤔 Proč nechtěli diskuzi? 🤔 Že by nebylo o čem diskutovat? 🤔 Ono když nejsou smysluplné argumenty tak ani diskuze být žádná nemůže 🤷
To jsou ti aktivisté, kteří propagují
toleranci.
transky s penisy
Vydání knihy je vítězstvím svobody nad cenzurou a hystericky kričící menšinou. Děkuji za svobodu přečíst si tuto knihu v češtině.
Tady ještě o těch dvou expertech:
Seznámení s rodinnou terapií autorů:
Vladislav CHVÁLA a Ludmila TRAPKOVÁ.
"Z osobního rozhovoru mohu uvést, že na základě tohoto zkoumání a vytváření této terapie se autoři uvedených knih nejen setkali s mnoha lidmi z církve, ale přivedlo je to k víře. Zjistili a uvědomili si, že tento model vztahů je popsán v Bibli a uvěřili nejen tomu, ale celé zvěsti o spasení.
V současné době jsou již pokřtěni a jsou členy Římskokatolické církve.
Tato terapeutická škola začíná být u nás vnímána jako ta, která má velké procento úspěšnosti vyřešených rodinných konfliktů, a co považuji za hodně důležité, souzní s biblickým pojetím manželství a rodiny. Autoři ve svých dílech používají příběhy z Bible a citují biblické texty; což by nebylo nic tak divného. To nakonec dělá více pisatelů, aniž by měli k Bibli a její zvěsti bližší vztah. Autoři však k biblickým textům přistupovali citlivě a nenásilně. Jejich model práce s rodinou mně ladil a neodporoval mému pojetí biblické zvěsti a mé víře."
Něco z jejich "terapeutických" myšlenek:
S pomocí ní je možné nastavit model rodiny, kde funguje muž „muž jak má být“ a žena „žena jak má být“
No jo, normální lidi je potřeba demokraticky a aktivisticky umlčet!
Už jen chování pakáže, které se dnes říká aktvisti, jasně ukazuje že autorka má pravdu. Pro pravdu se lidé nejvíc zlobí.
Levičáčtí progresivističtí sluníčkáři jsou u mě škodná společnosti. Jakákoliv diskuze s těmito individui je ztráta času. Knihu jsem si objednala na truc, ať má vydavatelství kšeft 🙂 🙂.