Chvála a Trapková patří ke katolickým psychologům, podobně jako např. J. Klimeš (rodinný a pastorální psycholog). K Chválovi ani Trapkové bych děcko s podobným problémem rozhodně neposlal. Tihle ty své "zkušenosti" cedí přes náboženskou doktrínu. Stačí si od nich přečíst něco na téma adopce homosexuály. Ti maj blíž k náboženským aktivistům než psychologům. A Trojan to je ten, co "léčil" pacientky vlastním vercajkem a ještě to vydával za legitimní terapeutickou metodu? Tak to jsou kvalitní experti, resp. obhájci knihy😎
Je rozdíl být obhájcem knihy a obhájcem vydání knihy. Cítíte ten rozdíl?
Aneb když vadný softvér poničí jinak vcelku dobrý a funční hardvér...
Psycholožku Trapkovou znám osobně a věřím jí každé slovo.Narozdil od těch diskuzi odmítajících zvláštních lidí.
Tak tu knihu si určitě koupím. Už z důvodu, že když slyším slovo 'aktivista", tak mám hrůzu, co zase chystají. Jsou jak mormonská sekta - jedinou svojí pravdou se snaží změnit svět...
Mám objednánu. :)
Vedro... Roušky... Co kdyby hrdinové zkusiili coming-out alespoň s ksichtem.
A kdyby to nevyšlo, můžou si ho nechat přešít. : )
Oponentni nazor k trans ideologii jejim zastancum vadi. Maji moznost v diskusi si spravnost svych postoju obhajit, ale jednodussi je diskusi narusit, je to take jejich vizitka.
Zakazovat jakoukoliv knihu může jen totální nebo totalitní dement. Zvlášť tak pravdivou a aktuální. Vyšla bez problémů v bigotní Americe a je velmi poučná. Moc by mne zajímalo, kdo ji zde chtěl zakázat a jaký " demokrat " a extremista se pokouší tvrdit, že by se mohla trans lidí dotknout ? Není to naopak ? Nejde spíše o poučení o tom, jak ošidná a problematická je změna pohlaví, její důsledky a jaká jsou rizika možných i nevratných poškození speciálně u mladých a nezralých, kterým právě tohoto Krakena a Pandořinu skříňku otevřeli hloupí alibističti politici a bohužel i zákonodárci ? Právě jsem se vrátil ze sexuologického sympózia, kde jsme tomu věnovali dost času ...
No jak jsme se dočetli v článku, bez protestů to nešlo ani v USA...Ale je dobře, že vyšla i když u nás se ty operace dělají zatím jen po důkladném vyšetření a psychologické přípravě, není to jak houska na krámě...narozdíl od některých jiných zemí
"protest aktivistů skandujících heslo „Naše těla nejsou poškozena“ ". Těla možná né, ale hlava ano !!
Tahle cancel culture, to jsou prostě demokrati každým coulem. Pokud máš ovšem stejný názor jako oni. Jinak řvou.
Toto hnutí má veškeré dispozice klasické sekty, včetně její agresivity k odpadlíkům a kritikům.
Jedná se o téměř zombie vampýrskou sektu, jelikož učiní cokoli, jen aby její členství, množství a moc byly co největší.
Nejde jen o poškození těla začíná to poškozením mozku a s tím již adepti da sekty přicházejí, tranze je duševní porucha, nutkání k takovému činu, to potvrdil výzkum Britské vlády před měsícem bylo vydáno prohlášení.
,,Mladý je každý komunista,, se zpívalo v častuškách.
,,Zdravý je každý transgender,, se zpívá nyní.