Typické Rusko a SSSR. Lhát je normální a kdo nelže toho odstraníme.
Doufám, že si na své kecy dobře vzpomeneš Solovjově až přijde řada na tebe a ta přijde. Neboj se nic.
nemůžu se zbavit dojmu, že za 150 mld bychom měli asi tak 5 milionů dronů. To bychom rusa utloukli dronama. Nebo jsem se spletl o desetinnou tečku.? Počítám se slevou na velký počet.
Zastaví ti dron bombardér letící 10km nad zemí? Nebo balistickou raketu, střely z raketometů? Atd...
Stačí trochu myslet, ne jen tupě počítat.
Ano takové rozvratné živly lid nemá rád a musí se s nimi zatočit po bolševicku, ještě by mohla přijít varianta, že náhodně vypadají z oken.
Pro pravdu se každý zlobí. Třídenní speciální operace se protáhla na dva roky.
K výročí dvou let bude splněn úkol vyřadit 400 000 vlastních. Přesně podle plánu.
Věznice uvolněné, fabriky bez mužů. SVO pokračuje.
Šmankote, ono je to tam fakt pořád stejný. Není průšvih škodu udělat, ale zločin je o ní informovat. Tihle bolševici se nezmění vůbec nikdy....🙁
Bolševismus byl krátkou epizodou v cca 500 let trvající existenci Říše zla.
A Rusáky nezměnil, ani co by se za nehet vešlo. 😕
„RUSSIAN: A person with a Caucasian body and a Mongolian soul. A Tartar Emetic.“ (Ambrose Bierce)
Tak teď si nejsem jistý kdo je větší propagandista. Fórum 24 nebo Solovjov?
Pane Žáku. Největší jste asi vy, ale tu...c. stále se naší flastenci zesmešňujete. Jen tak dále.
Doufám že ukrajinská jednotka už připravuje nějaké prekvápko tomuhle saskovi, hrdinovi z bedny ze kterého by spadlo hrdinství během vteřiny po zjištění že je v rukách Ukrajinců.
Dobře se to čte, ale problém je v tom, že takových akcí je málo. To by se mělo dít každý den.
Solovjov by si mohl potom vzteky uhryznout zadek.
Rusa ztráty příliš ne-li vůbec nezajímají.
Je to divnej svět, zpíval C. Niemen v jedné ze svých písní. Kvůli jednomu člověku se páchá tolik zla a příkoří, jen proto, aby si jeden rádoby imperátor zachránil svoji prd.l před možnou prohrou.
Dziwny jest ten świat.
No v rusku pravdu nikdy neměli moc v lásce😂
přidám jeden totalitní:
Víte jaký je rozdíl mezi ruským a českým komunistou?
Ruský komunista si vytírá Pravdou a ten Český Právem.
Tenhleten ruskej kecálek, ten podle mne nakonec špatně skončí.
Jsem si jistý, že buď vyskočí s posledního patra nemocnice někde ve Vladivostoku a nebo se zasebevraždí sedmi střelnými ranami do zad.