Kéž by všichni vojáci rusáci takto upalovali z Ukrajiny...
Sláva Ukrajině.
Rusové jsou teroristé a okupanty.
A ještě navíc jsou okupanté a teroristy.
Forum24 se stále více podobá jakési chráněné dílně, kde se neutěšenou realitu odmítající pisálci a zfanatizovaní štamgasti mohou navzájem ujišťovat o správnosti svého vidění světa.
A jak to Ukrajina (i přes dočasné potíže) tomu neschopnému Rusku, pardon ruSSku, pořád nandává ;-)
Ukrajina se soudruhu brání moskalum už přes dva roky.Ukrajinská armáda ač značně slabší než Ruští barbaři stále drží pohromadě.Ukrajinci udělali zasadní chybu kdy předali barbarům hodně pře tři tisíce jaderných hlavic a věřili že slovo bolševiků něco znamená.
Celé mi to připomíná německý druhoválečný týdeník, který jsem nedávno viděl. Byl to jeden z posledních, tuším z března 1945. Převažovaly v něm s nadšením prezentované záběry na opravdu impozantní množství zničené obrněné techniky, o kterou přišla Rudá armáda při nějakém ze svých finálních útoků na srdce Říše.
– No, bylo to sice z propagandistického hlediska výrazně propracovanější než výplody zdejší redakce, ale i tak to už v té době nejspíš nedokázalo překonat tu stále hlubší propast mezi přáním a reálnou situací.
Na soudruha Kubína udělalo video z článku takový dojem, že se periodicky vrací na diskuzi pod tímhle jedním článkem a přidává další a další prorusácké fňuky.
Proč tyhlety zavádějící euforické oslavné články, když není co slavit? Co takhle napsat, kolik zbývá střeliva na den, aby Evropa pohnula kostrou?
V čem je ten článek zavádějící? Nebyla to bugina ale ferrari, nezničil ji ukrajinský dron, ale zasáhl blesk a řidič nezhebnul, ale dal si po zásahu piknik? 🙂
A v čem je ten článek oslavný. Prostě popis situace... Samozřejmě se stala dobrá věc, kterých se denně na frontě stávají desítky, ale stávají se samozřejmě i tragické, kdy zabíjí terorista, agresor a okupant.
Já chápu, že byste chtěl číst jen o tom, jak Rus nemá vůbec žádné ztráty a je nesmrtelný, ale Rusové jsou také jen lidé (nebo spíš podlidé) , i když je mnozí považujete za Bohy - stejně jako oni sami sebe. a ve zcela nesmyslné a bezdůvodné Putinově válce umírají po tisících.
Obávám se, že spolujezdec nevyvázl a nezvažuje v poli co dál, spíš v dalších minutách tiše závidí mrtvému řidiči, než se za ním vydá na kobzonův koncert.
Hole in one.
A pak se bugina pokazila....
Jen jako?