1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Rád bych se někde dočetl, kde chovají drůbež normálně, a kde ji prodávají. Nakupoval bych jen tam, pokud možno. Chci moc?

2
Před 1 rokem
Miroslav Klouda

Na domácí farmě ve výběhu, kde jsou desítky kusů a ne desetitisíce.

Před 1 rokem

Není nikomu divné,že právě teď s tím jdou na světlo?Přitom se to tu děje už několik desítek let!Ale odbočuji,podívejte se na dokument DOMINION.Pokud ho shlédnete celý,tak máte dost silný žaludek.Dokument ukazuje trýznění zvířat před porážkou,jak si to pracovníci doslova vychutnávají a hlavně to utrpení zvířat,co navrhnul ten,co konstruoval tato jatka.Příklad kuřata,co nevyhovují jedou po pásu až do drtičky ŽIVÁ.Předpokládám,že budu smazán.

1
Před 1 rokemUpraveno

A že si ochránci vzpomněli až teď! Tímto způsobem se jateční drůbež vykrmuje už desítky let. Kachny,kuřata, krůty ,husy se cpou granulemi, aby za cca 50 dní měli jateční váhu už spoustu let a najednou to někomu vadí?

5
Před 1 rokem

Nechcete klece, mate holovy chov, alespon vidite, ze to neni ruzove...nekde jsem cetl ze v zapadni Europe v nekterych zemich se od haloveho chovu upousti...

Co tedy ochranci vlastne chteji, co proto delaji, aby to bylo jinak, lepe ve prospech kurat, slepic atd...jsou stejne jako odbory rvat a nic nedelat, mit se dobre, po nas potopa.

5
Před 1 rokem

Tohle je týrání zvířat. Alberta jsem měla ráda, protože má velký výběr veganských produktů, ale jestli nezmění přístup, už se tam nikdy neobjevím!!! A rozšířím to i mezi známými…Taková škoda, takto si ničit jméno a taková ostuda před okolním vyspělým světem! Hnus to co jsem viděla!!! Styďte se!!! Takto zacházet s živými tvory a takto šířit a podporovat utrpení a to jen za účelem zisku!!! A to už nemluvím o klamání zákazníka a prezentování spokojených kuřátek. I masožravci se teď dozví co jí. Vždyť jsou to vystresovaná a nemocná kuřátka. Prosím, změňte toto! Na to se nedá ani koukat. Žít takto musí být opravdové utrpení!

Před 1 rokem

Schází mi záběry z velkochovů z Nizozemska a Belgie. Možná budu překvapen. Takhle je to nefér. Pokud naši dodržují ta samá pravidla a dozorový orgán nic nezjistí....?(!)

Před 1 rokem

Manipulační kecy "dohranářů".

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt