1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Obdivuju pana Rakušana, že se s tim primitivním odpadem vůbec baví.

85
Před 1 rokem
Karel Veselý

Já obdivuji ten Vámi označený primitivní odpad ( občané české republiky), že vůbec ztrácel čas s Vaším primitivním politikem. To, co v téhle zemi předvádí tenhle fialový pětislepenec bahna, tady dlouho nebylo.

77
Před 1 rokemUpraveno

Jasně do doby uhelných dolů a kádrováků KSČ to v Karviné byl klid. Bohužel nová doba je doběhla a oni volají po starých časech. Trochu se nedivím nemají ani pořádnou dálnici a jsou na chvostu republiky. To že někdo označuje druhého fašistou , to je přesně člověk hloupý a zřejmě ani neví co to slovo znamená. Škoda , že jsme si za Klauze a Zemana nechali republiku rozkrást a na severní Moravu se zapomnělo. Tím mám na mysli, Jesenicko a Karvínsko. Nedivím se že jsou lidé frustrovaní ale někoho označovat fašistou? Tak to je rusofilský blb.

6
Před 1 rokem

Dobře to na něj vybalili, jenže on je "splachovací", protože ví, že mají pohodlnou , stoosmičkovou , slepeneckou lumpárnu !!!

40
Před 1 rokem
Josef Vybíhal

Ale mezi lidmi, kteří těžce pracují, moc bodů nenažene, pokud ho rovnou nevypískají, to se od jejich propočtů a teorií trochu liší.

12
Před 1 rokem

Tahle pěna zla využije každou příležitost hulakat

12
Před 1 rokem

Jo pane Rakušan rozpoutali jste mezi lidmi nenávist a drahotu projev p premiéra jsem Váš Ukrajino a přitom nejsou ,školky, léky, nenaplnene sliby to vše se promítá do nálady lidí a to nepíšu o vašich prušvihach na které jste si zaděláno vlastnim.lhanim .

23
Před 1 rokem

Co chcete v Karviné? Ještě by mohl jet do Ústí nad Labem. Tam se té komunistické svoloči taky vždy sejde halda.

29
Před 1 rokem
Jaroslav Tobiáš

Vaše inteligence je nulová

18
Před 1 rokem

Takže teď zas uděláme z Rakušana mučedníka,jo? Hlavně zhýčkaní Cajzli. A opovrhovat lidmi z těžce zkoušeného regionu,který na vás v minulosti dřel,tak to byste zasloužili přes tlamu.✌️

16
Před 1 rokem
Marian Bedrich

Nekteri lidi jsou uplni mimoni,jak muzou velebit toho vykulence!!!!

3
Před 1 rokem

,,Lidové soudy"...Pěkné,ještě nějakého Berju nebo Stalina jako vůdce,a je to...Já tuto vládu taky moc nemusím,ale toto? Je vidět,že v každé době existují entity,které jen čekají na svůj čas.

29
Před 1 rokem

Že je Karvinsko baštou komoušú a levičáků to jsem veděl, ale že tam jsou tak nemocní lidé psychicky že můžou vypustit takové kecy o fašistických Ukrajincich to je vrchol lidské spodiny ,ale nikdo jim nebrání se tam jít podívat a převsědčit se na vlastní oči a nepapouškovat výroky Bureše , Okamury možná i Fica tam to mají blízko..

75
Před 1 rokem
Milan Hisense

Sever ukrajiny je fašistickej.

20
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokemUpraveno

Divím se , že měl odvahu vlést mezi ty hňupy, kteří by neobstáli, podle dotazů v uvedeném článku, ani ve zvláštní škole, zralí jsou maximálně na cvokárnu.

21
Před 1 rokem
Vladimír Petrů

Proč ponižujete tyhle lidi oproti vám dřeli celý život.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt