Když jezdil Babiš Po krajích tak to byl pro vládu problém teď to děláš ty a je to v poho to je divný metr a to jak se lidi k tobě chovají za to si můžeš sám za ty dva roky. Lidi jsou tak naštvaný a ještě jim tam lžeš.
Rakušan dělá chytráka, nikdy nikoho nenazval dezolátem, nikoho se nebojí ale sám by tam nejel, za dveřmi čekala ochranka proto byl v klidu, lže jako když tiskne.
On přijel dikutovat. To se v civilizovaném světě tak dělá. Ale jak tady čtu reakce některých Karviňáku vypadá to, že do civilizovaného světa ministr rakušan nepřijel
Na slušného politika by nekřičeli. Je vidět jakou má Rakušan sebereflexi. Přece věděl, co ho tam čeká a přesto tam šel se svými zbrojnoši provokovat. Co jiného to byla než provokace? To je stejné jako Havlova návštěva na Slovensku, kdy ho tam nechtěli, ale on se vnutil.
Já z Karviné, mého rodného města, odešel ve svých 18 letech, hned po maturitě, v podstatě v první možný moment. A odešel jsem s plánem udělat v životě cokoliv, jen ať se tam už nikdy nemusím vrátit. Už je to 32 let a nikdy jsem tohoto rozhodnutí nelitoval.
Díky za sdílení zkušenosti. A když tam člověk zůstane...dá se říct že tam z něj vyroste nejspíš to co pokřikovalo na ministra nesmysly ?
Rakušanův děda v koncentráku, Zelenského rodina v koncetráku, RuSSáci páchají zvěrstva na Ukrajině, okupují cizí zem jako tu naši v roce 68... A primitiv řekne Rakušanovi, že je fašista..
No řekne to proto, že sám je primitiv. Fašismus je v Rusku, říši ZLA.
Lůza tady byla vždycky. Po válce se jmenovala KSČ, teď by chtěla opět únor 48 a "Vítězství pracujícího lidu". Mají ale smůlu. Mohou jen řvát hovadiny. Jsme v roce 2024 a ne v roce 1948.
Lůza jsi pouze ty nebo jsi dezolát? To jsou oblíbená vyjádření tvého oblíbeného lživého FORUM 24 !
Chvíli to tam vypadalo jako v pořadu Kotel blahé paměti. Mluvit a držet myšlenku, když vám do toho kdekdo žvaní, to umí jen učitel, i když bývalý. Byť dostával kouř vcelku permanentně, židlí do hlavy nakonec nedostal. Jen jsem si na jeho místě představil Fialu nebo MPA, tam už bych si tolik jist nebyl. Kam pojede příště? Docela bych se zúčastnil.
29.1. Sokolov. Více info na debatybezcenzury.cz
Pan Rakušan půjde diskutovat klidně i do pekla ,jen aby nepřišel o své teplé hnízdečko ,co vše lidé dokáží pro své nabubřelé ego podstoupit ,hlavně bez cenzury😂
Nerozumím Vám, stejně jak pan Hrouzek.. To co jsme viděli, je Vaše kultura ? Podle příspěvků jsem Vás měl za objektivní... Tohle je nad rámec... že to víte ? Nebo nevíte ? Omlouvám se za příkrost, ale nejsem bystrý.. fakt nerozumím
Rakušan má můj respekt, většina lidí tam není schopná normální diskuze, vygumované mozky FB žvatláním flasteneckých vůdců, čest vyjimkám.
To jsou řetězové emaily především.
FB je zpravidla pro takové osoby příliš sofistikovaný...
Tady se sešla elita a giganti diskuzí, kteří dokola koktají výroky prolhaných politiků a novinářských poskoků Slepence. Tohle jsou giganti všehovědení a odborníci na všechno:
J. Novotný, L. Kohout, V. Dvořák, Sýkora a ještě pár dalších, naštěstí je jich už jenom, co by vlezlo pod větší panskou čepici, tihle giganti jsou druhem na vymření, což se stane po příštích volbách, možná si jich pár nechají, jako odstrašující příklad jalových a jednoduchých živočíchů.