Karviná jedna hrůza dle vyzáže jsem rád že žiji v civilizované části Česka.
Opravdu se divím, že Vám ten příspěvek nesmazali. Vy totiž neurážíte jen člověka, ale celý region pracovitých lidí..Takových jako jste vy a mnoho dalších by měli za trest na měsíc nechat fárat jako nucené práce Vaší převýchovy aby jste se naučili slušného chování k těžce pracujícím lidem.Toto napíši jako doporučení i p. Rakušanovi na X-portál k dnešku, aby započal cenzurovat lidi jako jste Vy
Ministr si dělá zle, proč mluví o UA nikoho to nezajímá, jsou důležitější věci, které by se měli řešit, proč dělá opak, ta nenávist rozdělí celou republiku, a pořád staví vzdušné zámky, špatně to dopadne nikdo nám nepomůže!
Proč? Protože odpovídal na otázku tázajícího se ohledně Ukrajiny. To měl odpovídat na něco jiného? Viděl jste to vůbec?
Důchodci, kteří se mají dobře nejvíce řvou a chtějí, aby jim Bureš zase přidal. Tihle lidi jenom papouškují to, co slyší od těch dezinformačních exotů a od toho velkopodnikatele. :-/
Nejste nemocnej, co do toho pletete duchodce, ty s tim nemaji nic spolecneho
Pobavil mne ten génius, který hulákal "nejsme Američané, jsme Češi, rozumíš?", a přitom mával červenou baseballovou čepicí, se kterou přišel Trump. A kterou, pochopitelně, si ukradl notorický zloděj AB.
My nejsme americani, my jsme cesi 🤣 Rakusan nemusi nic rikat a lidi ze sebe udelaji blbce samy, to je dobra diskuze 😄
Aspoň soudruh Rakušan ví, na čem je. Nikdo o něm nepíše než Rudé F24. Alespoň někdo se ho zastane...
Uvědomujete si, že pokud nazýváte Rakušana soudruhem, znamená to z logiky českého jazyka že i vy jste soudruhem?
víte co rakušanovi přinese body? Toto, protože se nebude bavit o něm, ale o lůze co tam bude chodit. První dobrý čin mediálních poradců. Když s tím začal tak jsem se smál jak narazí. Ted skláním hlavu
Vážení přátelé stanů, kempů a turistických ubytoven. Sbalte si prosím svoje stany a vypadněte už konečně do pr.....le.
S takovou atmosférou, jaká tam byla, pan ministr určitě počítal. Proto měl sebou
spolupracovníky. A jeho poradci mu rovněž dobře poradili, kam se má na první výjezd vydat.
A znáte tenhle : Dr.Husák jede na zasedání a náhle jeho řidič přejede prase, zastaví a jde se omluvit..za chvíli přivrávorá k autu s taškami a slivovicí. Husák se ptá, jak to dopadlo, řidič říká: Jen jsem řekl, já jsem řidič Husáka, já to prase přejel !