1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Karviná jedna hrůza dle vyzáže jsem rád že žiji v civilizované části Česka.

34
Před 1 rokem
Starek Josef

Opravdu se divím, že Vám ten příspěvek nesmazali. Vy totiž neurážíte jen člověka, ale celý region pracovitých lidí..Takových jako jste vy a mnoho dalších by měli za trest na měsíc nechat fárat jako nucené práce Vaší převýchovy aby jste se naučili slušného chování k těžce pracujícím lidem.Toto napíši jako doporučení i p. Rakušanovi na X-portál k dnešku, aby započal cenzurovat lidi jako jste Vy

3
Před 1 rokem

Ministr si dělá zle, proč mluví o UA nikoho to nezajímá, jsou důležitější věci, které by se měli řešit, proč dělá opak, ta nenávist rozdělí celou republiku, a pořád staví vzdušné zámky, špatně to dopadne nikdo nám nepomůže!

2
Před 1 rokem
Jaroslav Mensinger

Proč? Protože odpovídal na otázku tázajícího se ohledně Ukrajiny. To měl odpovídat na něco jiného? Viděl jste to vůbec?

1
Před 1 rokem

Důchodci, kteří se mají dobře nejvíce řvou a chtějí, aby jim Bureš zase přidal. Tihle lidi jenom papouškují to, co slyší od těch dezinformačních exotů a od toho velkopodnikatele. :-/

22
Před 1 rokem
Marek Christ

Nejste nemocnej, co do toho pletete duchodce, ty s tim nemaji nic spolecneho

16
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Pobavil mne ten génius, který hulákal "nejsme Američané, jsme Češi, rozumíš?", a přitom mával červenou baseballovou čepicí, se kterou přišel Trump. A kterou, pochopitelně, si ukradl notorický zloděj AB.

10
Před 1 rokem

My nejsme americani, my jsme cesi 🤣 Rakusan nemusi nic rikat a lidi ze sebe udelaji blbce samy, to je dobra diskuze 😄

8
Před 1 rokem

Aspoň soudruh Rakušan ví, na čem je. Nikdo o něm nepíše než Rudé F24. Alespoň někdo se ho zastane...

14
Před 1 rokem
Martin Fojtů

Uvědomujete si, že pokud nazýváte Rakušana soudruhem, znamená to z logiky českého jazyka že i vy jste soudruhem?

8

víte co rakušanovi přinese body? Toto, protože se nebude bavit o něm, ale o lůze co tam bude chodit. První dobrý čin mediálních poradců. Když s tím začal tak jsem se smál jak narazí. Ted skláním hlavu

13
Před 1 rokem

Vážení přátelé stanů, kempů a turistických ubytoven. Sbalte si prosím svoje stany a vypadněte už konečně do pr.....le.

7

S takovou atmosférou, jaká tam byla, pan ministr určitě počítal. Proto měl sebou

spolupracovníky. A jeho poradci mu rovněž dobře poradili, kam se má na první výjezd vydat.

5
Před 1 rokem

A znáte tenhle : Dr.Husák jede na zasedání a náhle jeho řidič přejede prase, zastaví a jde se omluvit..za chvíli přivrávorá k autu s taškami a slivovicí. Husák se ptá, jak to dopadlo, řidič říká: Jen jsem řekl, já jsem řidič Husáka, já to prase přejel !

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt