Klobouk dolů před Rakušanem. Tohoto by ukňouranec z ANO nebyl schopen. Na druhou stranu s takhle stádovitým a nenávistným publikem se asi moc věcná diskuze dělat nedá.
Aspoň někdo nema strach mu to říct. Jsou borci
Co je na hlouposti odvážného, to fakt nevim.
Trochu k pláči je, jak teď funguje definice fašismu. Ty "lidi", kteří to vyřavájí by jsi měli uvědomit, že to jsou právě oni, kteří mají nejblíže k fašismu. Tupci!!
Klobouk dolů před panem Rakušanem. Vlézt mezi tyhle individua, jejich smyslem života je hospoda a permanentně na všechno nadávat, chce opravdu silnej žaludek..
Je dobrej. Já bych mezi tu svoloc nevlezla
Ten " Čech " s červenou kšiltovkou byl "opravdový " inteligent a vlastenec
Make Babish great again!
Měli pravdu, také bych nikdy nečekal že naše země a vláda bude podporovat fašistický totalitní stát !
Hm, pěkné . Hlavně ten konec. Více v ukrajinštině ,tak určitě každý čeká že ukrajinci budou psát o sobě pravdu. No ,a co třeba zpráva OSN o odsouzení fašizmu na Ukrajině kterou se zabývala . Odkaz sem nelze vložit ale zprávu si můžete dohledat na ČTK
V této chvíli porazil Fialu na celé čáře a ten už si nevrzne. A po volbách půjde
s ANO., i když se mi teď bude hodně lidí posmívat. Ale uvidíme!
Fiala už u toho asi nebude, ale ODS má nyní dost zastánců koalice s ANEM. Takže dost možná máte pravdu. Ale otázkou je, jestli se ODS v dalších volbách vůbec dostane do sněmovny.
A najednou slyšel a to ještě upravenou pravdu dle Fora 24.Skutečnost byla trochu surovější ale ten surový názor to je ve většině národa.!!!!!!
Chudák Rakušan, snažit se bandě takových hlupáků něco rozumnými argumenty vysvětlovat je bohužel jen ztrátou času.. Těm stačí dát pivo zdarma ála Babiš a budou nadšený!
Karviná, to chtělo odvahu. Nicméně Vždy jsem říkal, že je potřeba rozlišovat mezi lidmi na náměstí a lidmi, kteří mluví na pódiu a štvou lidi... To je doporučení KRITU. To Vás samotného nenapadlo. Lháři.