1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

S lidmi jako je on nediskutovat, ale vymlčet. Opravdu si někdo myslí že tenhle člověk chápe pojem demokracie a diskuze?

10
Před 1 rokem
Tomáš Weingartner

Vám lidé co tam řvali imponují.... ? Mrkněte co je demokracie... Tohle byla dokonalá ukázka, jak nemá vypadat. Ale ,jestli ji vidíte takto, nebuďte na místě... jděte dál, pro osobní seberealizaci... Východ, je cesta... tam poznáte demokracii, vězte...

2
Před 1 rokem

Dobře mu to omlátili o hlavu. Já myslím že to bylo první i poslední vystoupení.

25
Před 1 rokem
Lukáš Černý

Tomu nevěřte. On počká až ho někde fyzicky napadnou a on bude za hrdinu. Jemu není radno věřit ani pozdrav, má jistě své poradce.

1
Před 1 rokem

Od té doby, co ruští fašisté vtrhli na Ukrajinu, tak tam skutečně jsou. I my máme své fašisty. Teď například rbou na ministra vnitra.

15
Před 1 rokem
Hugo Cach

Hugo, probuďte se.

2
Před 1 rokem

A pravdu měli, předsedo.....jen ty to nemáš šanci pochopit 🤣🤣

75
Před 1 rokem
Roman Jj Hampl

Možná mají ti lidé názor.

Pravdu ani zdaleka. Dav uřvanců bez rozumu umí jen lynčovat. Když ne fyzicky, tak alespoň slovně. A přesně to se dělo.

93
Před 1 rokem

Je mimo realitu. Myslí si , že ty lidí opije rohlíkem a ještě si vybere Ostravu. Jakeš i Ceaușescu byli soudnější . Podle mne letí dnes do Prahy vrtulníkem .

2
Před 1 rokemUpraveno
Hanuš Joža

Ti lidi tam už dávno opití rohlíkem jsou. Kdo chcete ať vládne ? Babiš ? A už se z těch dluhů nevyhrabem. Jste finančně negramotní bez urážky

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Rakušan super,vysvětluje,přesvěčuje ma odvahu. Lidi nechtěji diskutovat. Jen řev. To je uroven houpaciho koně.Jsem karvinak a je to tu komouška banda.

22
Před 1 rokem

Podporujete....atd.řval dav na Rakušana.

Kdyby naopak lid projevoval nadšení, pak

Podporujete...atd.aplaudovalo nadšeně shromáždění Rakušanovi 😄

Jak primitivně manipulativní,jak ubohé...

9
Před 1 rokem

Většinou komentáře nepíšu, ale návštěva Víta Rakušana v Karviné mne donutila reagovat. Na debatě jsem osobně nebyla, ale to co jsem si přečetla, je otřesné! Stydím se z své spoluobčany!!!!!

7
Před 1 rokem

Ten Rakušan mi připomněl , že je na tom s popularitou podobně jako svého času komunista Miroslav Štěpán.

13
Před 1 rokem
Petr Karkoška

S rozlišováním příčin si zjevně moc hlavu nelámete. Je vcelku pravděpodobné, že na Rakušana teď řvou ti, co dřív rudému hnoji tleskali.

6
Před 1 rokem

Tak chtěl to bez cenzury,tak to dostal bez cenzury 🙂 Ale aspoň tím přiznal,že doteď to teda bylo s cenzurou 🙂

7
Před 1 rokem
Jan Fiala

S cenzurou bys tohle nikdy nemohl zveřejnit.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt