S lidmi jako je on nediskutovat, ale vymlčet. Opravdu si někdo myslí že tenhle člověk chápe pojem demokracie a diskuze?
Vám lidé co tam řvali imponují.... ? Mrkněte co je demokracie... Tohle byla dokonalá ukázka, jak nemá vypadat. Ale ,jestli ji vidíte takto, nebuďte na místě... jděte dál, pro osobní seberealizaci... Východ, je cesta... tam poznáte demokracii, vězte...
Dobře mu to omlátili o hlavu. Já myslím že to bylo první i poslední vystoupení.
Tomu nevěřte. On počká až ho někde fyzicky napadnou a on bude za hrdinu. Jemu není radno věřit ani pozdrav, má jistě své poradce.
Od té doby, co ruští fašisté vtrhli na Ukrajinu, tak tam skutečně jsou. I my máme své fašisty. Teď například rbou na ministra vnitra.
Hugo, probuďte se.
A pravdu měli, předsedo.....jen ty to nemáš šanci pochopit 🤣🤣
Možná mají ti lidé názor.
Pravdu ani zdaleka. Dav uřvanců bez rozumu umí jen lynčovat. Když ne fyzicky, tak alespoň slovně. A přesně to se dělo.
Je mimo realitu. Myslí si , že ty lidí opije rohlíkem a ještě si vybere Ostravu. Jakeš i Ceaușescu byli soudnější . Podle mne letí dnes do Prahy vrtulníkem .
Ti lidi tam už dávno opití rohlíkem jsou. Kdo chcete ať vládne ? Babiš ? A už se z těch dluhů nevyhrabem. Jste finančně negramotní bez urážky
Rakušan super,vysvětluje,přesvěčuje ma odvahu. Lidi nechtěji diskutovat. Jen řev. To je uroven houpaciho koně.Jsem karvinak a je to tu komouška banda.
Podporujete....atd.řval dav na Rakušana.
Kdyby naopak lid projevoval nadšení, pak
Podporujete...atd.aplaudovalo nadšeně shromáždění Rakušanovi 😄
Jak primitivně manipulativní,jak ubohé...
Většinou komentáře nepíšu, ale návštěva Víta Rakušana v Karviné mne donutila reagovat. Na debatě jsem osobně nebyla, ale to co jsem si přečetla, je otřesné! Stydím se z své spoluobčany!!!!!
Ten Rakušan mi připomněl , že je na tom s popularitou podobně jako svého času komunista Miroslav Štěpán.
S rozlišováním příčin si zjevně moc hlavu nelámete. Je vcelku pravděpodobné, že na Rakušana teď řvou ti, co dřív rudému hnoji tleskali.
Tak chtěl to bez cenzury,tak to dostal bez cenzury 🙂 Ale aspoň tím přiznal,že doteď to teda bylo s cenzurou 🙂
S cenzurou bys tohle nikdy nemohl zveřejnit.