Kdo chce kam ,pomozme mu tam, co chtěl to má. Už i p. Nohavica zpíval , Ostrava je kraj rázovitý. Jsou to havíři a většina co dělá nebo dělala těžkou práci, to nejsou lidé co se pohybují v Praze kolem Rakušana a mažou mu med kolem huby a jde jim hlavně o koryta, těmhle o nic nejde a tady si moc bodů nenažene.
chacha .to jsou dřísty , kydy jednak už tam moc havířů nezbylo a druhak tam byli svezení úplně jiní panáčkové než havíři.
Tak to je síla , zcela vážně bych je deportoval směr Rusko . Vyhlásit veřejnou sbírku (doprava) ,vypravit speciální vlaky a tradá za Putinem. Tohle tady fakt nechci .
Pane Ukrajinec, jeďte tam sám, tohle je prostě hlas lidu a ti už toho mají plný zuby.
Flastenci s fašisty ve svých mozcích předvádí svou inteligenci a je to žalostná podívaná.
Důvodem jeho výjezdů je snaha udělat ze sebe hrdinu, který se nebojí jít mezi lidi.Musel počítat s tím, jak dopadne .Ale přesně to je cíl, udělat ze sebe oběť, vždyť on chce přece diskutovat a ta lůza to nepochopila.On si vůbec nepřipustí ty křivárny, mafiánské praktiky, výsměch , lhaní, které tady dva roky předvádí a za co ho lidí nemají rádi.Ale je to borec, má gule,chce si povídat a ti zlí toho hodného Vítka nechápou, protože ho za ty dva roky prokoukli.
To je spíše vidět, jak je vláda odtržená od reality.
Jsem rád že uslyšel hlas lidu ne Prahy či Brna,myslím že další program zruší zaprodanec bezpáteřní.Lidé zpívaly a tancovaly a nakonec naložily 25 na záda.Kde je Jurečka a Fiala akademik amatér.Tak do okresních měst by ste lůzo pražská vědely jak je obyčejnému lidu.
Vy máte také naloženo.... musíte být nespokojený, nevrlý a ještě něco...A myslíte, že když jste ze vsi, že jste lepší než Pražák a Brňák ? Nejsem odsud, ale taková blbin mne nenapadla, jak jsem živ... Dokonce, ani když jsem více požil.... pane
K panu Rakušanovi a jeho metodám se raději nebudu vyjadřovat. Pozastavil bych se jen u té jeho zmínky roku 68. Ten chlapec tehdy ještě nebyl na světě, ve škole se to neučil a tatík senátor se o tom nezmínil. V roce 68 nás obsazovaly státy Varšavské smlouvy pod diktátem Sovětského svazu vedeného Ukrajincem L. I. Brežněvem (většina členů tehdejšího politbyra byli Ukrajinci) a jedním z generálů byl i otec současného starosty Kyjeva Kličko.
Brežněv byl rus. Stejně jako třeba Henlein byl Němec. Oba žili jinde, ale pořád to byli rus a Němec.
Jenom ať mu tam dají .Furt si myslí Jak je úžasný .Další článek neschopné 5 koalice ,která pro lidi ještě nikdy nic neudělala .Zvedla lidem daně a okradla důchodce.😡🤢🤢Neschopná vláda plná lhářů gauneru zlodějů a podvodníků.Co ten Fialův zapomenutý milion a další SME kolem toho .
Jojo, až přijde Babiš, ano, bude líp. Přidá důchodcům podobně jako v roce 2018 (ačkoli dle zákona nemusel) a sníží daně. A opět to zaplatíme my všichni až zase přijde inflace jako pra.se. Kromě toho i v ANO jsou gauneři typu Faltýnek, nebo Charvát (obviněný exprimátor Hradce) - např. ti co momentálně bručí ve vězení - exposlanci ANO Pekárek a Schwarz. Skutečně, ano, bude líp... Koho ale volit, to je záhada.
To jsou lidé velmi hloupí dokonce tak, že o tom ani neví...
Co věta to blbost
Tam v Karvinéé... Oceňuji vystoupení pana Rakušana v jedné z bašt komouštva na sev. Moravě. Nevím který de-bil mohl nazvat pana Rakušana fašistou. Imbecilové!
No teď už jich máš mezi těma ksichtama 14. A ještě se podepisují.
Otřesné jednání proruských švábů. Pane Rakušane, nenechejte si to líbit a pevně stůjte za námi prosazovanými humanistickými principy.
Jake humanisticke principy zastava pan Rakusan?? Ja jen, ze jsem u nej nic podobneho nevidel... kdyz nepocitam, ze da svuj telefon detem na hrani...