1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak to musí být Rakušan rád, přal si konečně vsechno bez cenzury, tak hurá, lidé mu aspoň řekli co si myslí. Splnil se mu sen že šatny.

25
Před 1 rokem
Iva Kunis

Vy už se s tou cenzurou běžte léčit, jste zralá na psychouše.

4
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Neměli bychom Karvinou připojit ke Slovensku?

7
Před 1 rokem
Karel Tejkal

Jo tam budou mít teď 4 denní pracovní týden...to je ok🤣🤣🤣

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Hospodská tlupa primitivů. Tento kraj je jich plný. Inteligence 0 mozky plné piva. I toto je ukázka části českého národa. Nedělám si iluze že to někam dotáhneme. Je mně za ně stydno.

17
Před 1 rokem
Jiří Froněk

Já se stydím za Vás,vy jste klasický Čech co věří všemu co napíše tisk a řeknou v TV. Sakra,zapojte už trochu mozek!!!

9
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

To má teda odvahu vlézt do hnízda komoušů,koblih a proruské sebranky.

36
Před 1 rokem
Jaroslav Novotny

Taky ho obdivuju,Kenedy dopadl v Dalasu hůř. Ta sebranka z Ostravska je zblblá z chlastu, jsou tam celé generace alkoholiků. Přečtěte si od Jarmily Glazarové "Roky v kruhu".A to bylo Ostravsko na začátku 20.století. Znám rodinu z Karviné,pán byl kdysi horník,má problém s chlastem doteď,už je v důchodu.Názory na draka,šílené myšlení.

4
Před 1 rokem

Tak jsem sledovala celou diskusi i kdyz jsem mela nutkani to vypnout , bohuzel nejde celkem objektivne posoudit , nevim jestli to bylo ucelne , ze se mikrofon nedostal vsude a lide pokrikovali , ze maji otazky , nebo byly prednostne uprednostneni nekteri celkem se stupidnimi dotazy , uroven nic moc aspon to tak vyznelo , nevim co k tomu dodat , nebyla jsem na miste , nelze objektivne posoudit.

1
Před 1 rokem

Je mi z toho smutno a nejsem asi sama.Človek,narozen v 1968 ví,že nás napadl Sovětský svaz.Ale Ukrajina byla součástí toho státu.Po rozpadu SSSR se státy osamostatnily,bo chtěly šťastně dýchat.Prostě Rusové chtějí zpět území,o která přišli.Je jim jedno,jakým způsobem!Jsem ročník 67.Moje máma mi vyprávěla,že mě v roce vezla v kočárku po Havířově a strašlivý pocit z tanků,co městem projížděly,by nechtěla už zažít.

5
Před 1 rokem
Lenka Hrdličková

vážená paní plácáte tady úplné nesmysly.Když chcete poukazovat nato,že Ukrajina byla také u vpádu k nám v r.68 ,je zapotřebí daké poctivě dodat,že u toho byli Poláci ,Maďaří bulhařií a nejenom Ukrajinci.Když chcete něco zvýraznit tak prosím vše po pravdě.Bude mi 89 tak mi navykládejte hlouposti..

Před 1 rokem

Někomu stačí k životu kus žvance, neljépe Babišova kobliha, někdo potřebuje také svobodný vzduch. Škoda, že Češi mají tak krátkou paměť, jak jsme se to učili ve škole: Československo osvobodila sovětská armáda, pomníčky Američanů byly potichu likvidovány. V roce 1968 přišla řada lidí nesmyslně o život, když vojáci Varšavské smlouvy se nudili a stříleli do bezbrannáých lidí. Sovětská armáda zde byla až do roku 1991, zničená a vyrabovaná krajina i paneláky. A co upálení Palacha, Zajíce a dalších. Lidi, myslete!

8
Před 1 rokem
Helena Padovcová

A kdopak nám tu likviduje pomníky sovětů? Na rozdíl od amíků sověti bojovali s Němci a umírali. Amíci přijeli do Plzně jak na dovolenou.

6
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Rakušan si neskutečně naběhl, jet mezi chachary , co čekal . I když chachaři mají u mě velké+ . Rakušan tak dopadne v každe hospodě kam zavíta. Mimochodem , ti lidé kteří tam byli NEJSOU LŮZA A SPODINA. Jsou to obyčejni lidé, kteří už mají dost této vlády.

29
Před 1 rokem
Bohumír Vaclavik

Jsou to většinou obyčejní opilci. kteří se na. svět dívají přez sklo půllitru,nebo frťana.

4
Před 1 rokem

To je matroš, to je síla! Nevím čím to je, jestli tím uhlím co tam "sto roků kopali" nebo vodou, nebo vzduchem, fakt nevím???? Ale jedno vím na beton. Diskuse nepomáhá, nezabírá, vědí všechno nejlépe a chtěli by k Rusku nikoliv k Ukrajině. Tak asi oplotit, nekrmit, hlídat. To byla diskuse "tak nějak po soudružsku, podle komunistických metod". Uřvat, zašlapat a pokud to jde použít fyzické násilí, ano to je jejich taktika už více jak 100 let. Tady se projevilo voličstvo agenta Bureše v celé své nahotě! A tyhle individua by nám chtěli diktovat, kdo bude ve vládě, kdo bude prezidentem, a komu polezeme do p*****.

Jo a malej vzkaz na celé Ostravsko, jste nyní špatní z toho když Vám tam kleká fabrika s indi vedením. Pánové nebuďte smutní, všechno jednou přejde a přebolí, vím že to není jednoduché. A ještě takto. Když klekala v 90-tkách Poldovka tak jste se smáli, i když jste o tom nevěděli nic! My na Kladensku už to máme dávno za sebou, ale Vás to čeká právě teď. S Pozdravem PaD.

11

Pan Rakušan se svým předvolebním videem a návštěvou Karviné pokusil postavit čelem k masám. A zřejmě narazil, protože jím očekávané benefity se nedostavují. Partnery v koalici podrazil a tribunem lidu se nestane, protože je tato role již dávno obsazená populistickými lídry, proti jejichž rétorice je ta jeho pouze odvářkou slabého čaje.

12
Před 1 rokem
Vítězslav Hráček

narazil, ale mohli bychom z přiloženého videa diskutovat na co,

3
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt