1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

V ironii (pozn. pro voliče Burešova ANO byznysu, nemyslím tím prostředek na umývání oken) se mi líbí, jak ujo 25085 strašně v té politice být (ne)chce!

Snad ještě víc "se mi líbí", jak fotka s kohoutem některým stačí k tomu, aby mu dali svůj hlas ve volbách! 😄

48
Před 1 rokem
David Jůna

Tak už víme, že mu díky kohoutovi dáte hlas ve volbách, děkujeme za info.

16
Před 1 rokem

Dobrý večer všem lidem kteří krom kohouta ve videu vidí ještě vo-la.😂👍.

20
Před 1 rokem
Jirka Srom

Já vidím vola v tomto příspěvku

15
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Babiš je populisticky zmetek, veškeré nákupy zemědělských komodit kontroluje SZPI

34
Před 1 rokem
Tom Brt

Slovenský zmetek.

21
Před 1 rokemUpraveno

Klasický prominentní komouš s StBáckou školou. „To já přece neřekl, že ukrajinské obilí je špatné, to řekl ten kohout!“

27

Odkaz

eagri.cz
Nebezpečné lži a hoaxy spojené s dovozem produktů z Ukrajiny
Naše dozorové orgány intenzivně kontrolují dovozy zemědělských produktů z Ukrajiny. Postup resortu je zcela transparentní. Veškeré informace, které k tématu zve
1
Před 1 rokem

Zblbnout ? - pane ministře to je otázka otázka definice .Už nějaký čas lidé přišli na to,že zblbli při posledních volbách,když skočili na lži dnes vládnoucí garnituře.Je prostě pravda ,že lež má krátké nohy.Že nenávist a závist není program.

63
Před 1 rokem
Jaroslav Vistejn

Že nenávist program je, je fakt už od r.1948. Kromě OF z 90. to měly víceméně všechny strany a hnutí. A k tomu lhaní. V tom je bezkonkurenčně na špici rádoby silná trojka ANO.

27
Před 1 rokem

Co ny jeden neudělal aby se znovu dostal k moci

53
Před 1 rokem
Aleš Lisovský

Že jo? Třeba kupuje Nutelu, není-liž pravda?

69
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Videem s kohoutem chtěl Babiš jen naznačit,že Silver rozumí politice více,než kumpáni z pětikoalice.Úsměvné na tom je,že na to už dojel Rakušan,který se při nějakém blábolu k tomuto videu nechal v autě natočit,sám to pověsil na internet a neměl při tom pás.No,chytrák.

29
Před 1 rokem
Jaromír Francl

Co chcete od ministra vnitra 5kolky?

3
Před 1 rokem

Eštébáček, který se tolik pyšní svými skvělými znalostmi jazyků, zajisté ví, jaký je jeden z významů slova kohout v angličtině. U stolu sedí dva kohouti, jedno zvířátko a jeden onoho druhého významu.

46
Před 1 rokem
Marcel Gross

Obávám se, že voliči stbáčka Bureše jsou chopni věřit tomu, že agent 25085 umí hovořit i s kohoutem.

My ostatní věříme anglickému překladu! 😄

37
Před 1 rokem

Výborný neřeš Babiše a řeš problémy zemědělců už se ti zase chystají zatopit .

48
Před 1 rokem
Michal Pešek

Za JZD tu bylo pres 4,5 milionu prasatek ,dnes sotva 130 tis, kam jdou ty dotace?

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt