V ironii (pozn. pro voliče Burešova ANO byznysu, nemyslím tím prostředek na umývání oken) se mi líbí, jak ujo 25085 strašně v té politice být (ne)chce!
Snad ještě víc "se mi líbí", jak fotka s kohoutem některým stačí k tomu, aby mu dali svůj hlas ve volbách! 😄
Tak už víme, že mu díky kohoutovi dáte hlas ve volbách, děkujeme za info.
Dobrý večer všem lidem kteří krom kohouta ve videu vidí ještě vo-la.😂👍.
Já vidím vola v tomto příspěvku
Babiš je populisticky zmetek, veškeré nákupy zemědělských komodit kontroluje SZPI
Slovenský zmetek.
Klasický prominentní komouš s StBáckou školou. „To já přece neřekl, že ukrajinské obilí je špatné, to řekl ten kohout!“
Odkaz
Zblbnout ? - pane ministře to je otázka otázka definice .Už nějaký čas lidé přišli na to,že zblbli při posledních volbách,když skočili na lži dnes vládnoucí garnituře.Je prostě pravda ,že lež má krátké nohy.Že nenávist a závist není program.
Že nenávist program je, je fakt už od r.1948. Kromě OF z 90. to měly víceméně všechny strany a hnutí. A k tomu lhaní. V tom je bezkonkurenčně na špici rádoby silná trojka ANO.
Co ny jeden neudělal aby se znovu dostal k moci
Že jo? Třeba kupuje Nutelu, není-liž pravda?
Videem s kohoutem chtěl Babiš jen naznačit,že Silver rozumí politice více,než kumpáni z pětikoalice.Úsměvné na tom je,že na to už dojel Rakušan,který se při nějakém blábolu k tomuto videu nechal v autě natočit,sám to pověsil na internet a neměl při tom pás.No,chytrák.
Co chcete od ministra vnitra 5kolky?
Eštébáček, který se tolik pyšní svými skvělými znalostmi jazyků, zajisté ví, jaký je jeden z významů slova kohout v angličtině. U stolu sedí dva kohouti, jedno zvířátko a jeden onoho druhého významu.
Obávám se, že voliči stbáčka Bureše jsou chopni věřit tomu, že agent 25085 umí hovořit i s kohoutem.
My ostatní věříme anglickému překladu! 😄
Výborný neřeš Babiše a řeš problémy zemědělců už se ti zase chystají zatopit .
Za JZD tu bylo pres 4,5 milionu prasatek ,dnes sotva 130 tis, kam jdou ty dotace?