1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Môžem potvrdiť.. môj sused ukrajinec má brata ktorý je ukrajinský vojak a je nasadený v oblasti kursk... Hovoril že to čo tam Rusi stvárajú že to ešte také niečo nevideli... Doslova sebevražedné útoky rusakov ... Keď sa pýtajú ruských zajatcov prečo tak riskujú a idú na smrť tak väčšinou odpovedajú že ich velitelia potrebujú dobiť za každú cenu kurske uzemie lebo to nariadil sam veľký Putin a to je niečo čo sa musí splniť za každú cenu

54
Před 4 měsíci
Kristian Vágner

Jo jo jeden chochl povidal

22
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Kecy,kecy.kecy...Ukrajině je teď potřeba co nejvíc pomáhat. Jestli opravdu rusákovi zůstane to, co si krvavě dobyl, tak je to snad jasný..ne ?

18
Před 4 měsíci
Ivana Kašová

Jak konkrétně máte na mysli? Mě už nic víc nenapadá. Co jsme mohli, to jsme dali. Jestli dáme více, bude narušena naše obranyschopnost. Podobně je to i u ostatních evropských zemí. Tak, co radíte ?

23
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 4 měsíci

Tak počkat neměli je náhodou vyhnat už do konce října pak listopadu a nakonec bude stačit až 20. ledna? 😄 Mohl by mi nějaký proruský trol vysvětlit co se děje?

To ti severokorejci fakt jen tahají kožku u péčka? 😄

90
Před 4 měsíci
Pavel Stratil

Měsíce uvádí, ale preventivně neřekli rok.

14
Před 4 měsíci

Mám na to trochu jiný pohled. Klidně mi nadávejte do rusáků, ale vidím to takhle. Proč by rusové vyháněli ukrajince z kurské oblasti. Ukrajinci zde mají několik elitních jednotek. Ty se nehnou z místa, nijak rusy neohrožují. Myšlenka, že by postupovaly dál, ne nesmyslná. Logistika to nedovolí. Když rusové tyto jednotky vytlačí zpět na ukrajinu, budou opět převeleny na frontu, kde se intenzivně bojuje o každý metr a kde nyní chybí. Je to v zájmu rusů ? Tady mají nějaké rekruty, pár tisíc korejců a elitní jednotky na frotně. Jaký by měli důvod elitní ukrajinské jednotky poslat zpátky na frontu? Není důvod, aby zde rusové vázali elitu. Tady pro ně může zůstat nynější situace. Nic jim zde nehrozí.

37
Před 4 měsíci
Pavel Janků

Ale oni Rusové tam tu elitu mají, váže jim to 50 000 lidí, kteří by jinak vraždili na Ukrajině. Ukrajinci se tam za tu dobu stačili v pohodě zakopat a rusáci musí útočit, což je mnohem náročnější. A o nějakých podřadných rekrutech nemůže být řeč, ti už by tam byli úplně k ničemu a naopak by nejspíš utekli.

28
Před 4 měsíci

Tak oni si už před pár týdny rusové stěžovali, že jim Ukrajinci bez větší námahy obsadili dobře připravené obrané pozice. Teď musí útočit přes vlastní neoznačená minová pole, na vlastní betonové bunkry skrz vlastní betonové protitankové bariéry a příkopy. Tenk Kursk byl dobrý tah od Ukrajinců. Zaútočili na místo, od kud Rusové plánovali další ofenzívu a u toho jim tam likvidují nejlepší jednotky orků.Do toho jsou Rusové svou taktikou spálené země, jelikož jinou neznají, nuceni nicit vlastní vesnice a mestečka.

42
Před 4 měsíci
Martin Röttig

To je sice pravda, jenže z pohledu ztrát území na Ukrajině tím získají co? Ty nejlepší jednotky teď nebrání Ukrajinu, jestli to mělo vést ke stažení části ruských sil, tak to se nepovedlo. Takže snad jen dobrý pocit, že si Rusové srovnají vlastní území se zemí, když to nepůjde jinak? Ten pomůže možná Vám, ale ne Ukrajině.

5
Před 4 měsíci

Když se daří, tak se daří.

16
Před 4 měsíci

Přijde mi, že Ukrajinci u Kurska jsou v podobné situaci, jako ti nelegální horníci v JAR. I zde je možná nakonec nechají vyhladovět.

13
Před 4 měsíci

Vzpomínám si, jak psali němečtí vojáci o tom, kolik zničili techniky, pozabíjeli a zajali vojáků a objevovaly se stále nové a nové jednotky, že přes haldy těl neviděli z kulometného hnízda. Rusům je jedno, kolik jich padne, možná technika zamrzí, ale ti budou útočit čímkoliv.

36
Před 4 měsíci
Zbyněk Prášek

🤣🤣🤣... Tak silně pochybuju, že jste žil počas druhé světové, tudíž si to vážně těžko můžete pamatovat. Tuhle informací můžete mít jen zprostředkovaně z filmů, dokumentů, nebo z dobových novin...

Tak, či onak... Ukrajinci stále jsou v Kurské oblasti a své pozice brání už přes 3 měsíce a Rus celý ten čas asi nesedí na zadku a nečeká co Ukrajinci dál budou dělat. Z toho vyplývá, že to, co popisují ukrajinští vojáci se bude víc blížit pravdě, než propagandě německé armády na konci druhé světové.

Mimochodem propaganda v druhé světové fungovala stejně na obou stranách konfliktu.

23
Před 4 měsíci

Kursk II.

Erich von Manstein by se divil...

11
Před 4 měsíci

Čekal jsem tady nápor rusofilů. A dočkal jsem se. Jediné co tu nebylo je komentář, že Ukrajinci budou brzo u Vladivostoku. No ale já opradvu nechci aby Rusové vyhráli a začala válka v Evropě. Díky Ukrajině jsou zatím ruské hordy daleko 👍

20
Před 4 měsíci
Jan Novák

Pane Novák-nebýt 17 milionů životů rusů, nevím kde bychom byli.Stačí si přečíst propgram fašistů -židé,cikáni a méně cenné rasy ihned na smrt-důkaz koncentráky, slované a přizpůsobiví- otroci pro říši,vládnout měla čistá rasa- zařízení pro šlechtění byla.Napeleon i Hitler byli aš u Moskvy a jak skončili.Národ,který se musí neustále bránit má vždy problémy.

Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt