Samé dobré zprávy po ránu i v poledne!
Sláva Ukrajině.
To budou Severokorejci vykulený, až je nasadí na podobné úseky fronty.
Nebo Ukrajinci!
Ono to taky nemohlo dopadnout jinak. Nedávno zveřejněné zprávy o situaci na bojišti uvedly, že Rusko má ztráty 650 000 mužů.(To je pochopitelné, už třetí rok Ukrajina Rusku způsobuje každý den rekordní ztráty.) Ukrajina má asi jednu čtvrtinu, maximálně třetinu z tohoto počtu. To znamená ztráty maximálně 216 000 vojáků, minimálně však 162 000 vojáků. To jasně dokazuje jak úspěšně se Ukrajina brání.
Je tu však záhada větší než Bermucký trojúhelník. Kde se ztratily milióny mužů z Ukrajiny. Čryřicetimiliónovému státu, kde chce velká většina lidí bojovat došli vojáci. Plánuje se povolávat ženy do vojenské služby. Navíc jich podle údajů Ukrajiny v armádě už nyní slouží 40 000. Vzhledem k situaci kdy branná povinnost je od 25 let do 60. Má branou povinnost 35 ročníků mužů. To i po odečtení uprchlíků a nemocných, invalidů a podobně vyloučených z vojenské povinnosti zůstává několik milionů vojáků. A ti nejsou k nalezení. Copak se s nimi stalo. Každý kdo zvládne násobilku zjistí, že to je pravda. Buť Ukrajina v tichosti připravuje někde několikamilionovou armádu na zničující úder Rusku. To by vysvětlovalo současný nedostatek vojáků na frontě. A zveřejněné násilné deportace mužů odchycených policisty na ulicích je jen zpravodajská hra, která má Rusko přesvědčit o tom, že Ukrajina nemá vojáky. Pokud to je však pravda, že Ukrajině chybí po ztrátě dvěstědvaceti tisíc mužů vojáci. Svět stojí před záhadou srovnatelnou s vymřením dinosaurů. Pokud vím tak v posledních letech na území Ukrajiny žádný meteorit co zabíjel pouze muže nedopadl. To činí celou věc ještě záhadnější.
Sláva Ukrajině
No na Wikipedii jsem našel britský odhad 480 000 vojenských ztrát UA. Z toho 80 000 mrtvých. Tak co si o tom myslet?
Vždy jsem se považoval za poměrně citlivého člověka (např. nedokáži zabít téměř žádné zvíře, či ublížit člověku), ale pohled na mrtvé russké okupanty mi nečiní žádné utrpení. Spíše naopak.
Ať žije Skýpala a nejlepší zpravodaj o situaci na Ukrajině. Člověk by si málem myslel, že je situace pro Ukrajinu zoufalá při čtení zpráv z německých nebo britských médií, ale Skýpala je zárukou, že se dá najít vítězství kdekoliv
Tři dny, nejvýš týden. Také jsem tomu zpočátku věřil. Vy, Mašku, tomu věříte ještě dnes?
To vypadá jak ve Švejkovi: Naše ukrajinska armáda na všech frontách vytěží ale přesto vstupujeme do předem připravených pozic🤣PODLE POSLEDNÍCH ZPRÁV SE DIVIM ŽE UKRAJINŠTÍ VOJÁCI NEPOCHODUJI NA RUDÉM NÁMĚSTÍ
Že ti tvoji, Saláme, nepochodují už dávno po Kyjevě, knechte mordorský.
Soudě podle komentáře je to z bojů v okolí Selidova. Není řečeno kdy bylo nasnímáno.
Nechtělo by to ale nějaké informace o faktické situaci na bojišti? To by nevyznělo tak optimisticky.
3. útočná to je ta co sehrála tak mizernou roli u Avdějevky? Teď je u Selidova? Povede si lépe?
Myslíte tu brigádu co u Avdějevky kryla ústup aby dala ostatním šanci žít. Ano tak to je ona .
malé vítězství pro Ukrajinu (kdoví jestli tento článek není výmysl), velké vítězství bude pro Rusko
Klídek ruᛋᛋácký knechte!
Odkaz