Stále čteme a slyšíme o zničené technice Ruska, Ukrajina vyhrává, na co tedy potřebují stále pomoc? Novináři přestaňte lhát, myslíte, že nikdo neví, že se stále stejné záběry zničených zbraní stále opakují a vždy se řekne další úspěch, již chybí, jen, vítězní Ukrajinci za sebou hnali Ruské vojáky ke konečnému vitězstrví. Lepší je i krutá pravda, jako sprostá lež.
Pro někoho je pravda tak moc krutá, že si ji musí kompenzovat imperiální propagandou.
Tragická čeština autora článku už v názvu příspěvku! Opouští mne chuť vůbec zprávy z Ukrajiny číst... Doporučuji autorovi návrat do školy nebo aspoň rychlokurz češtiny - a myslím to zcela vážně!
Jste příliš zmlsaný Burešovou agrofertštinou – a myslím to zcela vážně!
Není vhodné pro děti,jak píše pisálek Skýpala.Docela trefné,ono by to nebylo
k použití ani jako pohádka.Až tento člověk začne psát objektivně v rámci obou
stran konfliktu,pak to k něčemu bude.Zatím je to stále jako hudba z flašinetu.
Jak mám věřit tomu, že miny se pokládají do hloubky až 400 m ? Přečtěte si aspoň jednou článek po sobě. Úspěchy UA vítáme, ale nepište nesmysly !
Co je na tom nesmyslného? Hloubka minového pole 400 m.
Když mám skříň hlubokou 60 cm, tak ji mám snad hledat pod zemí?
No hlavně že Rusáci dostávají na celé čáře a po celé frontě. Ještě chvíli a bude Forum u Moskvy.. 😆
dobyvat Moskvu se nikdo nechysta je každymu fuk jen s Ukrajiny ruska svoloč vypadne a vy si budete muset najit jinne sv instvo ktere vam bude imponovat
Ještě,že jste mě upozornili,jinak bych z toho výbuchu měsíc nespal.
Dezoláty vstávat.
Sláva Ukrajině!
UA drtivé vítězí a stále ustupuje.