1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Sláva Ukrajině.

251
Před 4 měsíci
Ivan Veber

....a čest poraženým.

29
Před 4 měsíci

Na Russáka platí jedině sila!Sláva obráncům Ukrajiny!!!

102
Před 4 měsíci
Evžen David

Co hlava v pořádku?

84
Před 4 měsíci

Musím se smát, jak se rusácké rohožky vždy slétnou na podobný článek jako vosy na bonbón. A hned popírají, relativizují. 😄

155
Před 4 měsíci
Jiří Brož

tak tady to těžké neni,když Kliščijivka padla už v květnu 🤯

27
Před 4 měsíci

"Nebývale intenzivní úder tanků a obrněných vozidel pěchoty zažili v uplynulých dnech obránci fronty nedaleko Bachmutu v Doněcké oblasti. Rusové na ně poslali koordinovaný útok, při němž zřejmě nasadili bezmála dvacet obrněnců..." Takže útok bezmála 20 (slovy dvacet) tanků a obrněnců je nebývale intenzivní úder? To jako fakt🙂? Ví autor článku, jaké byly ofenzívy v době 2.světové???

33
Před 4 měsíci
Pavel Neubauer

ano jde o jeden z největších uderů války

rusák posílá menší skupiny tanků za sebou

ty zdecimované útoky jsou tři mimochodem

10
Před 4 měsíciUpraveno

Ukrajina má první armádu na světě, jejíž porážka se bude skládat pouze z vítězných bitev.

Tento výsledek zcela jistě zamotá hlavu vojenských analytiků na hodně let.

Možná by ucelené a pravdivé informace o ztrátách na obou stranách dovedl tuto záhadou objasnit. Zatím to vypadá, že jediné vysvětlení je, že Ukrajina je rekordman v počtu Pyrrhových vítězství. Jen v tom případě se mi zdá nepatřičné vůči vojákům co umírají podle všeho naprosto zbytečně, „Sláva Ukrajině "

Vždyť výsledek politického rozhodnutí o kterém se vědělo, že na 99% povede k válce a to vstoupit do NATO , je naprosto katastrofální. Předpovědi amerických odborníků se vyplnily do písmene.

Citace z článku.

Věříme, že současná snaha Spojených států o rozšíření NATO je politická chyba historických rozměrů. Rozšiřování NATO by přineslo snížení bezpečnosti členů Aliance a ohrožení stability v Evropě,“ stojí v otevřeném dopise, který 26. června 1997 poslalo americkému prezidentu Billu Clintonovi 50 expertů na zahraniční politiku. A nebyli to žádní od reality odtržení akademici. Byli mezi nimi bývalí ministři obrany, náměstci ministra obrany, senátoři, vysocí armádní důstojníci.

Pokud jsou tyto informace známé od roku 1997, není mi dodnnes jasné proč se udělaly naprosto všechny kroky o kterých se vědělo, že vyvolají válku.

Poté prohlásit, že válka je nevyprovokovaná se musí každé myslící bytosti jevit jako hloupý pokus o vtip. Díky tomu si můžeme ověřit, že dát na radu moudrých se vyplatí. Evropa je dnes bezpečnostně podstatně hůř než ve chvíli kdy tato studie vznikla. A je přesně tam kde podle studie směřovala.

223
Před 4 měsíci
Petr Sívek

Jak je dnes v Jaroslavi, Serjožo?

129
Před 4 měsíci

Ta válka je podivná hlavně v tom, že ten, kdo vítězí ve všech bitvách neustále

ustupuje až do konečného "vítězství"! Otázkou ale je, kdo válku vyhraje, zda

ten co prohrává a postupuje a nebo ten, co vyhrává a ustupuje. To si opravdu

o nás ideologové myslí, že jsme tak hloupí?

60
Před 4 měsíci
Břetislav Machaček

Ustupovat a zpusobovat utocnikovi tezke ztraty je docela normalni defenzivni strategie.

46
Před 4 měsíci

I když je to malé vítězství Ukrajiny, je to vítězství!

10
Před 4 měsíci

Lhaní FORUM 24 je snad každý den. Zdroje blízké západu

o této bitvě hovoří úplně jinak. Marně tápu čemu mám více věřit,

ale podle celkové situace na frontě je to asi úplně jinak, než píší

a podávají nám to některá naše média.

101
Před 4 měsíci
Zdeněk Pešek

To jsou prevíti, že vás nutí číst a psát, co? A na zapadních médiích také psali, že rusko nezaútočí na Ukrajinu.

50
Před 4 měsíci

Já Ukrajincům hodně fandím, opravdu bez ironie. Musím ale smutně konstatovat že jim asi fandím víc než jejich spoluobčan, který se nám, naprosto našrot, před půlhodinou vyblil před lidlem. 👍👍👍👍

53
Před 4 měsíci
Radek Šimerda

Za to může určitě Putin, protože když tento hrdina opustil svou rodnou hroudu, aby se vyhnul obraně vlasti, tak žal po vlasti musí hasit vodkou.

8
Před 4 měsíci

Myslete si o mě co chcete, nadávejte mi do rusofila, ale tyhle záběry už byly několikrát zveřejněny, co má za smysl lhát ? Kde je pravda jaká je vlastně situace na frontě, jedni píšou, že vyhrává strana A druzí že strana B_?

40
Před 4 měsíci
Pavel Šefl

Rusofile. Vadi vám denacifikace Rusů. No co se dělat. Ale popírání u internetu nestačí, je potřeba se zapojit fyzicky

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt