1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 12 měsíci

neměl tam zmetek co dělat

31
Před 12 měsíci

Nejhorší je, že takhle tam v únoru 2022 zabloudilo ze cvičení v Bělorusku 190000 mužiků.

37
Před 12 měsíci

I když nám teda ukazujou nejmíň tři videa ze stejné akce, pořád je mi záhadou, jak to bylo s tím Achillem a želvou - kdo vyhrál? Stačí Rusové postavit a hlavně zaplatit víc tanků, než jim jich Ukrajinci rozflákají? Já tomu moc nerozumím, ale nějak jsem vyrozuměl, že tank je záležitost v řádech milionů dolarů...že by jich měli Rusové tolik nazbyt? Tak kdo to tenkrát vyhrál - želva nebo Achilles? PS - na ty drony přispívám i já a rád se podívám, jak to funguje....🙂

5
Před 12 měsíci

Jasně. Ukrajinská obrana je neprůstřelná. Ale jak to, že ten ruský tank odjel v pohodě zpět? Tak jak to vlastně je?

Před 12 měsíci

Njn, to je tak, když zarušíte Ukrajincům GPS, to ji totiž pak zarušíte i sami sobě a svým tankistům,... dobrá práce Krussmaňonci 😉... 👍👍👍.

17
Před 12 měsíci

Kompas? Jako vážně?

3
Před 12 měsíciUpraveno
Jaroslav Dudl

Víte co to je ,,giro" ?

Odkaz

Ostatně v Téčku je i magnetický kompas. Tady je jeden na prodej. Sice z OT, ale v ruské technice jsou všechny stejné.Pro velkou deviaci se používají jen na krátké vzdálenosti a pod vodou pro udržení směru bez ohledu na skutečnou polohu pólů.

Odkaz

cs.wikipedia.org
Gyrokompas – Wikipedie
2
Před 12 měsíci

V rodinách tankistů budou k večeři pelmeně, možná si mastnou hubu utřou i do froté ručníků. A jede se dál.

19
Před 12 měsíci
František Brabec

Bude i sušená ryba

1
Před 12 měsíci

Chtělo by se mi říct dobře jim tak. Ale nejde to. Mladí kluci umírají kvůli kretenovi z Moskvy. Je mi jich líto. Mám vnuka a nechtěl bych aby skončil takhle. Nicméně Rusko je zatraceně hnusnej agreseror. To se okecat nedá.

25
Před 12 měsíci
Pavel Beneš

A co když ti mladí kluci to podepsali dobrovolně za peníze že půjdou vraždit Ukrajince?

7
Před 12 měsíci

Co je na tom videu zajímavého, s tím dronem může lítat po několika hodinovém zaškolení každý, ale manévrovat s tím tankem určitě ne každý, je jasné že ten dron bude mít vždy navrch a může s ním létat i 15. letý člověk který má vychozenou základní školu a je na vozíku, ať je jaké chce národnosti, jde zde o techniku ne o to kdo je jaké národnosti, vypadá to, že zase někdo má zájem propagovat a pumpovat peníze do nesmyslného konfliktu samozřejmě s pořádnou marží a na úkor ukrajinských občanů,

19
Před 12 měsíci
Petr Schwarz

Budete se divit, ale ono to létání s tím dronem zase taková legrace není.

Zkuste si to s brýlemi a už takovou hloupost nenapíšete.

16
Před 12 měsíci

To máte z toho rušení GPS. Zmatený jak Goro před Tokiem

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt